|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 1:15 pm Předmět: . |
|
|
Pomalu se snažím přidávat váhy, ale už to pochopitelně nejde po 10 kg jako první 3 tréninky. Jsem ale rád, že se síla vrací a forma je téměř na výchozí úrovni. U předposlendího cviku na mě padla únava a divné pocity v úponech tricepsů, tak jsem to raději nepřeháněl.
Trénink:
benchpress
1x12x40 kg
1x8x60 kg
1x5x70 kg
4x3x75 kg
dřep (dynamické provedení)
1x12x40 kg
1x8x60 kg
4x6x65 kg
shyby
6x5
biceps s velkou činkou ve stoje
1x12x30 kg
1x8x40 kg
2x8x42,5 kg
1x10x35 kg
francouzský tlak s velkou činkou
1x12x30 kg
1x8x40 kg
1x8x42,5 kg
1x10x35 kg
výpony ve stoje
2x8x70kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 9:02 pm Předmět: . |
|
|
Po únavném dni ve škole plném výuky večerní trénink, na který jsem se celý den těšil :). Fitko bylo prázné, cvičilo se perfektně, jen ty osy nejprve studily, že se na nich nedala udržet ruka :).
Trénink:
dřep
1x12x40 kg
1x8x60 kg
4x4x80 kg
benchpress
1x12x40 kg
1x8x60 kg
4x6x67,5 kg
mrtvý tah
1x12x40 kg
1x8x60 kg
5x5x70 kg
úřítahy velké činky k bradě
1x12x30 kg
1x10x40 kg
1x8x45 kg
1x8x47,5 kg
1x8x50 kg
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 10:05 pm Předmět: |
|
|
Freimene mam otazku, proc tak smrdlas tu mrtvolu? Drepy, bench chapu, to tak odpovida vzhledem k tomu ze si po neprijemne nemoci a necvicil si poradne mesic.... pomalej rozjezd je spravna cesta, ale ta mrtvola musi byt prece silne podhodnocena pro cloveka kterej ma odtrenovano nekolik let... ale pokud citis, ze to nemas extra easy, tak to chapu, jinak to ale nema moc cenu... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 10:13 pm Předmět: |
|
|
Nechci mluvit za freimena, ale myslím, že někde psal, že nejezdí normální mrtvolu, ale snad jen rumuny? Nevím to ale jistě, pokud je to blbost, tak sorry. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 10:23 pm Předmět: . |
|
|
kdepak, dosud jsem za 2 týdny tréninku cvičil benchpress, mrtvý tah a dřep v intenzitě 75 kg, 80 kg a 80 kg, je to naprosto tak, jak to má být, jen jsi zrovna narazil na den s menší intenzitou a byl líný kliknout o stránku zpět :-)...snažím se MT cvičit ob trénink a mezi to zařadit vždy buď shyby nebo přítahy v předklonu, protože jak navyšuji rychle po té těžké angíně a atb, tak jsem to cítil v zádech, ale tímto způsobem je to tak, jak by to mělo být.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 10:43 pm Předmět: |
|
|
Já nechci rejpat, ale taky myslim, že máš při nejmenším ty mrtvoly značně podhodnocené. Myslím, že s tím kolik let máš odcvičeno a kolik máš svalový hmoty bys teď 160 prostě zvednul, třeba netechnicky, ale dal. Dají to i někteří lidi co vůbec necvičí s činkami. Mi neřikej, že super duper technicky nedáš 3x3x120 jak nic? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
nepisal nahodou freimen ze chodi len rumunske mrtvoly so sirokym uchopom? to by vysvetlovalo tu vahu _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 10:56 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Já nechci rejpat, ale taky myslim, že máš při nejmenším ty mrtvoly značně podhodnocené. Myslím, že s tím kolik let máš odcvičeno a kolik máš svalový hmoty bys teď 160 prostě zvednul, třeba netechnicky, ale dal. Dají to i někteří lidi co vůbec necvičí s činkami. Mi neřikej, že super duper technicky nedáš 3x3x120 jak nic? |
než jsem onemocněl, tak to bylo 110...jak jsem ještě před týdnem vypadal bys vědět nechtěl...nicméně nechápu smysl tvého příspěvku, proč vůbec bych měl zkoušet 3x3x120 kg jestli to dám, když mám nějaký tréninkový cílený plán? to jako aby to v logu vypadalo dobře nebo proč bych měl nyní něco takového zkoušet, když je to mimo mé možnosti a rychlého návratu po nemoci se dočkám vysokou frekvencí tréninku a ne tím, že to jednou přestřelím a pak týden nebudu moct cvičit mt
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 10:58 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | nepisal nahodou freimen ze chodi len rumunske mrtvoly so sirokym uchopom? to by vysvetlovalo tu vahu |
jj, nakonec jsme došli k tomu, že je to na hraně, ale je to vždy nadhmatem, střídavým úchopem jsem to necvičil nikdy a dělám vždy maximální protažení lopatek a ramen dopředu, používám ten cvik na komplexní procvičení partií zad, ne abych přemístil ze země k pasu co nejvyšší hmotnost
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:06 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | keba napsal: | | Já nechci rejpat, ale taky myslim, že máš při nejmenším ty mrtvoly značně podhodnocené. Myslím, že s tím kolik let máš odcvičeno a kolik máš svalový hmoty bys teď 160 prostě zvednul, třeba netechnicky, ale dal. Dají to i někteří lidi co vůbec necvičí s činkami. Mi neřikej, že super duper technicky nedáš 3x3x120 jak nic? |
než jsem onemocněl, tak to bylo 110...jak jsem ještě před týdnem vypadal bys vědět nechtěl...nicméně nechápu smysl tvého příspěvku, proč vůbec bych měl zkoušet 3x3x120 kg jestli to dám, když mám nějaký tréninkový cílený plán? to jako aby to v logu vypadalo dobře nebo proč bych měl nyní něco takového zkoušet, když je to mimo mé možnosti a rychlého návratu po nemoci se dočkám vysokou frekvencí tréninku a ne tím, že to jednou přestřelím a pak týden nebudu moct cvičit mt |
Já to píšu jen proto, že kdybys to zkusil možná zjistíš , že to dáš jak nic a je čas si naložit a ject doopravdickej silovej trénink. Proč se tak držet u země když ti teď jde o sílu. Ale je mi to vcelku šumák, stejně si poradit nenecháš a máš svojí pravdu. Což je dobře, protože víš spoustu věcí a umíš cvičit ale silovka s 80ti kg na mrtvolu se prostě nejezdí ať už je kontrakce sebevětší _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
Ještě PS : nemyslim to nějak útočně spíš jako podmět k zapřemýšlení. Jestli tě to nějak uráží, že nejsem jako většina zdejšího stáda přicmrndávačů tak ti se psát nebudu _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:18 pm Předmět: |
|
|
najprv ho pochval nech sa neuraza a potom mu skus opatrne podhodit svoj nazor _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
saleb

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:31 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil saleb dne čt prosinec 15, 2011 12:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 12:10 am Předmět: |
|
|
Freimene nechci rýpat, ale plně souhlasím s Kebou. Jestliže máš ted' současná tréninková maxima jak si psal MT 160,D 175,BP 120, tak přece nemůžeš jet seriozní silovej trénink s váhou 80kg na dřep, 67kg na bench a 70kg na mt. Cvičíš s méně než 50% maxim, nezlob se na mě, ale tohle silovka není, ale spíš flákárna, ale věc je to samozdřejmně jen tvoje. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 12:22 am Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | Freimene nechci rýpat, ale plně souhlasím s Kebou. Jestliže máš ted' současná tréninková maxima jak si psal MT 160,D 175,BP 120, tak přece nemůžeš jet seriozní silovej trénink s váhou 80kg na dřep, 67kg na bench a 70kg na mt. Cvičíš s méně než 50% maxim, nezlob se na mě, ale tohle silovka není, ale spíš flákárna, ale věc je to samozdřejmně jen tvoje. |
To nie sú jeho súčasné maximá a ani to tak nikdy nenapísal, to sú jeho all time best výkony ešte z čias aktívneho súťaženia, ale tak verím, že raz ich ešte o kus posunie - patrilo by sa hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|