|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
Prasopes. : Co to meleš tyvoe? Ti nerozumim ani slovo.
Jinak 60kg a 100kg je kurva rozdíl. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 11:00 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Prasopes. : Co to meleš tyvoe? Ti nerozumim ani slovo.
Jinak 60kg a 100kg je kurva rozdíl. :) |
Ne každej kdo ma 60kg ma sixpack. Stejně jako ne každej kdo ma 100kg ma sixpack.
Další věc je, že ten klučina kolik mu je? 16? 15? Možná ... má lepší postavu než půlka tohodle fóra i se svejma 60ti kg :)
A opravdu v tom vidim zakomplexovanost v tvém postu. Možná i psychycký problém,) ale to už by bylo na doktorech, ne na mně. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | MAST3R napsal: | Prasopes. : Co to meleš tyvoe? Ti nerozumim ani slovo.
Jinak 60kg a 100kg je kurva rozdíl. :) |
Ne každej kdo ma 60kg ma sixpack. Stejně jako ne každej kdo ma 100kg ma sixpack.
Další věc je, že ten klučina kolik mu je? 16? 15? Možná ... má lepší postavu než půlka tohodle fóra i se svejma 60ti kg :)
A opravdu v tom vidim zakomplexovanost v tvém postu. Možná i psychycký problém,) ale to už by bylo na doktorech, ne na mně. |
clovek na forum delsi dobu neprijde..a co se tu neobjevi.. prechytraly namachrovany decko, co se v kazdym prispevku do nekoho sere a s nicim neporadi... a kdyz uz poradi, tak tim zpusobem,aby si zvysil svoje ego :D
jinak je jasny, ze pro vyhublyho kluka bude brisaky lehci udelat, nez pro velky hovado... a kdyz se podivam na fotku toho kluka, tak neni nic, co by me na tom zaujalo..proste normalni anorektik .. :D _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
Tak mi vysvetlete proc to ma 100kg tezsi jak 60kg. 1) 60 kg necvici začne cvičit a brisaky se objeví po case, 2) 100 kg co necvici, ma proste smůlu nemel se tak vyzrat, ale i tak ty brisaky do pul roku může mít, 3) 100 kg cvičící nějakou dobu, bud brisaky ma a nebo je to otazka par tydnu diety. A stejně bych řekl, ze i ty mastere muzes mít do 3-6 měsíců o hodně lepší postavu jak nekdo kdo te tak sere, jen to staci chtit
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Tak mi vysvetlete proc to ma 100kg tezsi jak 60kg... |
Však je to jen o podkožním tuku (bereme v úvahu, že obě skupiny ty břišáky mají správně rozvinuté), a většinou je to tak (ne, statistiky a výzkumy nemám), že kluci, co aspoň trochu sportují, a váží 60kg, mají nižší % podk. tuku než kluci (chlapi?), co mají 100kg (a nejsou zrovna v dietě ) - proto mají ty břišáky vidět, a to nemusí hrotit nějakou dietu. U nich je toho tuku většinou více, a proto je u nich těžší zviditelnit břišáky. A když už má 100kg borec viditelný břišáky, musí mít zřejmě dost estetickou postavu v dobrým slova smyslu.
edit: proč se v sekci MIXER PRO ZÁBAVU bavíme o břišácích? Tohle už je mega spam
edit2: k*rva vždyť to jsou jenom břišáky, které ukazujete buď přítelkyni, nebo v létě holkám u bazenu, zaměřte se radši na funkčnost těla, abyste pak dokázali odházet pár tun pytlů s čímkoliv nebo roztlačit porouchaný auto bez toho, aby ste se zapotili _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
Emtik: Pokud vim, radil jsem dosti lidem a docela dost, nikdy jsem si nepotreboval na clovekovi, co neco nevi zvysovat ego, ba naopak sem dost lidi branil, takze priste prosim te, kdyz uz chces nadavat, tak aspon trosku k veci a nevymejslej hovadiny.
Seva: taktak.
Frozz: Mensi procento tuku je dano stravou (+castecne genetikou a par jinejma faktorama) a pokud se tu bavime o cloveku 100kg (se stejnym procentem tuku) vs 60kg (se stejnym procentem tuku) je to vetsinou jenom otazka casu a pevne vule. Ale posmivat se tu klukovi co ma 60kg/15let a postavu jakou ma, mlit tu o anorektikovi, aj. srance, nezlob se na mne, ale to mi prijde ubohy a opravdu mi to zavani nejakym komplexem.). Nicméně s tou funkčností máš pravdu, nicméně, to ale většina bouchačů v posilce má s tímhle problém, ikdyž dobře vypadaj, tak pokud maj 8hodin bouchat krumpáčem do hlinošutru jsou většinou zřízený jak psy a naopak vychrtlík vykope mnohem víc, páč je zvyklej:)
A přijde mi sympatičtější vysekanej klučina, co v mládí sportuje (14-16 let beru mládí) než debil co má 30let je vyžranej jak prase a říká 14ti letýmu klukovi anorektik, či ten co neví jak vypadá pořádnej chlap (není narážka na nikoho).
Každej má postavu jakou má, když nemá postavu jakou chce, ať se nesere do ostatních kvůli tomu. -> To mi vadilo na těch příspěvkách.
Btw. a teenky na to letěj hlavně proto, protože kdyby měl 15ti letej kluk 150kg, tak tu teenku v intimních chvílích zabije. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Naposledy upravil Prasopes. dne čt prosinec 15, 2011 1:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Ale posmivat se tu klukovi co ma 60kg/15let a postavu jakou ma, mlit tu o anorektikovi, aj. srance, nezlob se na mne, ale to mi prijde ubohy a opravdu mi to zavani nejakym komplexem.). Nicméně s tou funkčností máš pravdu, nicméně, to ale většina bouchačů v posilce má s tímhle problém, ikdyž dobře vypadaj, tak pokud maj 8hodin bouchat krumpáčem do hlinošutru jsou většinou zřízený jak psy a naopak vychrtlík vykope mnohem víc, páč je zvyklej:)
|
Já s tímhle souhlasím. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 1:28 pm Předmět: |
|
|
Já se nikomu nesměji a ani nikde nepíšu, že je anorektik či jíné píčoviny co si vymýšlíš.
A myslel jsem to tak, že 60 a 100kg při stejném % tuku je něco jiného, na to druhý si člověk musí počkat několik let, kdežto první může mít za chvíli ( ne za den!) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
Master: ... taky jsem nerekl, ze si to rekl ty (staci se podivat o dva posty vys na emtika).
No ja hlavne nepochopil, proc si tu fotku dal do "mixeru pro zabavu" kdyz se mu nechces "posmivat" :) Mozna teda spatnej topik, ale potom nechapej spatne mou reakci.
S tim, ze dostat se na 100kg pri stejny kvalite jakou ma ten klucina je dlouha cesta, o tom zadna. Nicmene todle uz je baveni se "o hovne" protoze ti muzu dat priklad lidi o dvou ruznych genetickych proporcich a bude pro ne naprosto stejne usili 100kg pri 6% tuku a pro druheho stejne usili 60kg 6% tuku ;). Co se postav tyce je to kazdyho vec a pokud je cloveku fakt dobre pri 60kg 6% tuku a je rad za brisaky a svou postavu ... nevidim duvod se nad nim pozastavovat.
Pokud by takovej clovek prisel sem na ronnieho a rekl "podivejte jakej jsem kulturista", pak bych chapal, ze by to okamzite putovalo sem ,)
EDIT.: a co se tyce teenek a jejich vkusu ... tak oznaceni "teen" beru 11-19, popravde neznam moc 100kg borcu v 11 - 19 co maj stejny procento tuku jako ten kluk na fotce cos postnul, takze mozna proto je nezajimaj :) a jestli zajima 11ti letou holku 30ti letej borec co ma 100kg a x% tuku, to je uz pro mne zas diskuze trosku uchylna ,) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
Jsem rád, že jsme se nakonec tak nějak shodli. :)
Jinak topic byl nejspíš špatně zvolen, ale když tak přemýšlím, stejně mě lepší ani nenapadl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Prasopes. napsal: | Ale posmivat se tu klukovi co ma 60kg/15let a postavu jakou ma, mlit tu o anorektikovi, aj. srance, nezlob se na mne, ale to mi prijde ubohy a opravdu mi to zavani nejakym komplexem.). Nicméně s tou funkčností máš pravdu, nicméně, to ale většina bouchačů v posilce má s tímhle problém, ikdyž dobře vypadaj, tak pokud maj 8hodin bouchat krumpáčem do hlinošutru jsou většinou zřízený jak psy a naopak vychrtlík vykope mnohem víc, páč je zvyklej:)
|
Já s tímhle souhlasím. |
Pokud nejsi zvyklej na práci tak je jedno, jestli jsi vychrtlej nebo nabušenej. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
Hubenej kluk se sportovní postavou je daleko užitečnější, než nemotorný, zadejchaný hovado. Holkám se nedivim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
A taky je nazor kazdeho hubeneho kluka _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|