|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
slava96
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 2:36 pm Předmět: poprosím kritiku k strave |
|
|
Ahojte! Takže niečo o mne: žena, 15 rokov, 164cm, 57kg (v škole mám 55kg, doma niekedy aj 59kg, tak som spravila priemer)
cieľ: spevniť postavu a zhodiť tuk
strava:
1. 2 odmerky (65g) ovsených vločiek + 500 ml polotučného mlieka + 1 odmerka (30g) sójového proteínu
2. 1 (55g) celozrnný rožok + maslo perla + 2ks (22g) morčacia šunka + 1ks (22g) tvrdý syr + 1ks ovocia (zvyčajne banán)
3. obed v školskej jedálni ....vždy si dávam mäso + prílohu
4. 200g bieleho jogurtu + kakao + 1 ks ovocia (kiwi, mandarínka, jablko....niečo takéto)
5. po tréningu hneď 3ks BCAA a potom večera...buď to čo na obed alebo nejaký cottage/praženica s celozrnným rožkom...občas nejaká cestovina s tvarohom napr.
6. 125g odtučneného tvarohu + 100 ml polotučného mlieka + 4g granka (len dochutenie) a hrsť orechov (vlašské alebo mandle alebo arašidy...cca 20-30g
+ ráno a večer dávam po 125mg vitamínu C
tréning:
Po, Št : hruď, chrbát
Ut, Pi : komplet nohy, biceps, triceps, ramená, trápezy
+brucho často zaraďujem večer doma
+ vo voľných dňoch beh...ako príde
poprosím komenty
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 2:45 pm Předmět: Re: poprosím kritiku k strave |
|
|
jidelnicek nevypada spatne
mas nekde spocitane, kolik mas celkove S B T?
k tomu treningu, rozdelil bych trosku jinak partie, popripade bych dal nejake rozumne fullbody doplnene behem, plavanim, fitboxem a podobne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cast26

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
fullbody trenink a hlavne hodne drepovat, na spalovani jsou drepy to nejlepsi (muzu potvrdit)
dobry by bylo zkusit 4 tydny 10x3 trenink. vzdy deset serii, tri opakovani. kazdy trenink stridat cviky jako DREPY, BENCH, TLAKY NA RAMENA, KLIKY NA BRADLECH, SHYBY, PULLOVER, BIC. ZDVIHY
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
| cast26 napsal: | fullbody trenink a hlavne hodne drepovat, na spalovani jsou drepy to nejlepsi (muzu potvrdit)
dobry by bylo zkusit 4 tydny 10x3 trenink. vzdy deset serii, tri opakovani. kazdy trenink stridat cviky jako DREPY, BENCH, TLAKY NA RAMENA, KLIKY NA BRADLECH, SHYBY, PULLOVER, BIC. ZDVIHY |
nejsem si jisty, jestli by to bylo to spravne, ber v potaz, ze se jedna o patnactiletou holku a ty jsi das silovku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
slava96
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
B 2g/kg S 4g/kg T neviem kolko ma taky obed v jedalni...1-1,3g/kg
....57kg počítané cca
no praveze som skusala aj fullbody, ale mi to nevyhovovalo, lebo clovek pri tom len tak skacka sem a tam a nic nie je odcvicene poriadne...na konci treningu som vobec nebola dobre napumpovana nazvyme to :D
a co sa tyka tychto treningov tak vychadzaju casovo rovnako
na chrbat mam zhyby, spodnu kladku, mrtvy tah
hrudnik: tlaky na lavicke, rozpazovanie, kliky
a este tam dam brucho s cinkou (inokedy bez cinky doma)
a na nohy: drepy, zakopavanie, predkopavanie a vypony na lytka
biceps: zdvih s jednoruckami
triceps: stahovanie kladky
ramena: len tlaky
trapezy: krcenie ramien
cvicim 10 opakovani x 3 serie
najmensia vaha je asi na biceps (8kg jednoručky)
a najvyssia je 25kg (drepy, zakopavanie, spodna kladka, vypony na lytka)
neflakam sa :D a niekto mi tu pisal nieco o behu...ale v texte som pisala, ze ho zaradzujem v netreningovy den
mimochodom rozmyslam, ze by som namiesto toho ovocia poobede dala nejake ovsene...alebo cerealie z ovsenych s tym jogurtom...je to pred treningom a som citala ze je vhodnejsie nejaky pomaly cukor
Naposledy upravil slava96 dne čt prosinec 15, 2011 4:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
slava96
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | slava96 napsal: | | no praveze som skusala aj fullbody, ale mi to nevyhovovalo, lebo clovek pri tom len tak skacka sem a tam a nic nie je odcvicene poriadne...na konci treningu som vobec nebola dobre napumpovana nazvyme to :D |
hehe sem nevedel, ze i zeny (kdyz neberu v potaz ortodoxni kulturistky) chcou byt pri treninku napumpovane
jinak trenink i jidelnicek vypada fajn, spis bych te zpevnene postave dal cas, to se nestane ze dne na den... trpelivost ruze prinasi... |
proste to citim, ci som to dobre odmakala a ci nie...a pri fullbody som citila, ze je to uplne na... ziadna pratii sa tam neda poriadne rozbit, lebo nie je na to cas
vsetci mi to hovoria, ze to chce len cas...ale chcela som vediet, ze ci to mam dobre, kedze si to prevazne vsetko organizujem sama
do fitka chodim 3 mesiace ...uz vidim nejake zmeny, hlavne silove... zdviham asi o 50% tazsie vahy ...ale tuku je stale viac nez dost neviem kde je chyba...asi to chce len cas
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
uka foto at muzem posoudit  treba to nebude tak horke... jinak teda klobouk dolu 15 roku, 3 mesice treninku a vis o treninku a strave vic nez vetsina starsich civilistu z fitek... s takovym pristupem budes mit za rok za dva suprovou postavu, jen si pockat... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
nejsem si jisty, jestli by to bylo to spravne, ber v potaz, ze se jedna o patnactiletou holku a ty jsi das silovku |
To se divim, ze to rikas zrovna ty. Jsem cekal, kdy ji tu naservirujes beara nebo korteho _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
Ja vim, je to trapny  Rikal jsem si, ze se na to uz vy*eru, protoze opakovany vtip prestava byt vtipem, ale zase to bylo silnejsi nez ja. Ale ok, uz teda naposled
My si to kdyztak vyrikame na nasem spolecnem unorovem treninku :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
Když tě nebaví fullbody, tak zkus spodek/vršek. Podle mě u toho tvýho tréninku neni dobrý cvičit ramena den po hrudníku. Alespoň já bych to pořádně odcvičit nedokázal a ramenum by se to taky moc nelíbilo.
Btw, kdo poradí 15 letý holce, která chce zhubnout, trojkový dřepy je u mě dement.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|