poprosím kritiku k strave

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - poprosím kritiku k strave  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> poprosím kritiku k strave
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
slava96

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

isla som poslat fotky a ze musim mat najrpv 10 prispevkov :D...asi tu idem popisat nejake somariny :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cast26

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim proč by nemohla v patnacti letech jet drepy 10x3. pokud je pojede technicky dobre, nevidim duvod.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

slava96 napsal:
isla som poslat fotky a ze musim mat najrpv 10 prispevkov :D...asi tu idem popisat nejake somariny :D

šoupni je radši do tohodle topicu, je to lepší, než spamovat jiný - třeba mrtvý - témata
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 6:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cast26 napsal:
nevim proč by nemohla v patnacti letech jet drepy 10x3. pokud je pojede technicky dobre, nevidim duvod.

prave protoze je ji 15
protoze cvici teprve par tydnu
protoze neaspiruje na silovou drahu, ale chce zpevnovat
cast26

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
cast26 napsal:

prave protoze je ji 15

prave ze je ji 15 a cvici par tydnu tak nejlepsi co muze udelat pro svoji dalsi aktivitu v posilovani jsou drepy. a prave ze chce spalovat, tak 10x3 s prestavkama 40 sekund je uplne idealni. rozhodne ji drepy neublizi. naopak.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cast26 napsal:
Peter Ustinov napsal:
cast26 napsal:

prave protoze je ji 15

prave ze je ji 15 a cvici par tydnu tak nejlepsi co muze udelat pro svoji dalsi aktivitu v posilovani jsou drepy. a prave ze chce spalovat, tak 10x3 s prestavkama 40 sekund je uplne idealni. rozhodne ji drepy neublizi. naopak.

kolik energie timhle spali?
jakou vahu by mela pouzit?myslim% z maxima?
porad spali vic energie tim, ze 10 minut pobezi nez temahle 10 seriema
drepovat jo, ale rozhodne ne s nejakyma vahama, i kdyz by na ne treba mela silu, rasdi ast udela 5 serii po 20 jenom s vlastni vahou (nebo s necim miniaturnim) a dojede se na rotopedu nez tenhle paskvil
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10x3 squat 15 letý holce napíše buď zarytý lifter, dement a nebo oboje.
Ještě doporuč těžký bench na rovný se špatnou technikou, to je cvik numero uno na "vykur...." začátečnického těla a ramen
cast26

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim proc nejet v patnacti letech system 10x3.
holka tady psala ze drepy jede a pokud je jede dobre tak nevim proc je nejet 10x3. navic psala ze jede predkopavani a podobny sracky. ty 3 serie predkopavani ktery treba jede je urcite efektivnejsi nahradit drepem. navic jsem nerekl ze pojede s maximem ktery da.

moje pritelkyne se mnou 10x3 jela (a bylo ji 15) a myslim ze to byl trenink po kterym se nejvic zlepsila. jela to jen s osou a vse bylo ok.

reknete mi jediny nebezpeci ktery hrozi patnactilety holce pri spravne provedenych drepech.
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cast26 napsal:
holka tady psala ze drepy jede a pokud je jede dobre tak nevim proc je nejet 10x3. navic psala ze jede predkopavani a podobny sracky. ty 3 serie predkopavani ktery treba jede je urcite efektivnejsi nahradit drepem. navic jsem nerekl ze pojede s maximem ktery da.

moje pritelkyne se mnou 10x3 jela (a bylo ji 15) a myslim ze to byl trenink po kterym se nejvic zlepsila. jela to jen s osou a vse bylo ok.

reknete mi jediny nebezpeci ktery hrozi patnactilety holce pri spravne provedenych drepech.

Tady je někdo na starší maso
RavenStalker

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebezpečí není snad žádné, pokud to bude správná technika a o to jediný jde. Strašně málo lidí umí správně bench, MT, dřep, tlaky atd. Teda většinou si myslí že to umí a neumí a nebo mají třeba neadekvátně slabé jiné svaly a pak brečí že je bolí v kříži, křupe v ramenou, natažený svaly atd, tam je pak na místě zlý výsměch spolu s "já ti to říkal".
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 5:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cast26 napsal:

tak mi rekni, jaky je rozdil, pokud pojede 3x10x20 a nebo 10x3x20 ?
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Druhý způsob ti dá víc síly, větší váha, líp se budeš soustředit na každou sérii, kratší pauzy. A pokud jezdíš 8-10 tak ubrání op udělá svoje. Je dobré to střídat. Ale stejně 10x3 to už v tom slyším moc velkou zátěž. Proč ne třeba 6x5op bude tam vyšší váha a počet op bude i ke stimulování k růstu. Bude to 5-6 serií což nebude až tak nudné.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Druhý způsob ti dá víc síly, větší váha, líp se budeš soustředit na každou sérii, kratší pauzy. A pokud jezdíš 8-10 tak ubrání op udělá svoje. Je dobré to střídat. Ale stejně 10x3 to už v tom slyším moc velkou zátěž. Proč ne třeba 6x5op bude tam vyšší váha a počet op bude i ke stimulování k růstu. Bude to 5-6 serií což nebude až tak nudné.

jasan
ja to beru, a sam za sebe to klidne nekdy vyzkousim
ale bral jsi v potaz, ze tohle bylo doporuceni pro 15 letou holku co chce zpevnit postavu????
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však jo, ale teď si přečti co ta holčina psala že a jak cvičí. Mluví o "zničení" se na tréninku. Cvičí i nepotřebný trapézy a počítá bílkoviny a sacharidy. To není zrovna normální holčičí přístup.

Já osobně bych samozřejmě volil úplně jiný cviky. Na nohy a zadek leg press, předkopávání, zakopávání, dřepy s dosedem na lavičku, výstupy na lavičku, stroj na abduktory. Na ramena hlavně upažování a něco na rotátory. Na prsa max kliky nebo něco izolovaného. Záda podhmatem a místo mrtvoly hyper X, hodně cviků na spodní břicho a různý stabilizační cviky a hodně strečinku atd. To by mi přišlo normální, nebo celé tělo 2x týdně. Ale protože psala co psala tak bych se jí do toho nemontoval radši. Stejně jsem pro to aby cvičení mladých lidí nebo žen bylo hlavně pro zdraví.
kuše

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec, nebudu zakladat novej topic, proto jsem to dal sem.... Mel bych dotaz - pres den toho sezeru fakt moc, a proto mi je divny, ze chodim na velkou pouze jednou denne kazdy rano (a to jeste malo)... Mam strach, aby mi nejaky zbytky nehnily v tlustym streve (a napomohly tak ke vzniku rakoviny tlusteho streva)...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - poprosím kritiku k strave Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: