prasopes. : diky, uz sem vi vzpomnel,proc sem prestal chodit sem na forum..kvuli borcum, jako ses ty, co cinku videli na fotce z googlu a sezrali vsechnu moudrost sveta, loucim se, snad to bude za pul roku lepsi :D
_________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
prasopes. : diky, uz sem vi vzpomnel,proc sem prestal chodit sem na forum..kvuli borcum, jako ses ty, co cinku videli na fotce z googlu a sezrali vsechnu moudrost sveta, loucim se, snad to bude za pul roku lepsi :D
No ono celkove tady to forum me prijde jako spatnej vtip.
Master: ... taky jsem nerekl, ze si to rekl ty (staci se podivat o dva posty vys na emtika).
No ja hlavne nepochopil, proc si tu fotku dal do "mixeru pro zabavu" kdyz se mu nechces "posmivat" :) Mozna teda spatnej topik, ale potom nechapej spatne mou reakci.
S tim, ze dostat se na 100kg pri stejny kvalite jakou ma ten klucina je dlouha cesta, o tom zadna. Nicmene todle uz je baveni se "o hovne" protoze ti muzu dat priklad lidi o dvou ruznych genetickych proporcich a bude pro ne naprosto stejne usili 100kg pri 6% tuku a pro druheho stejne usili 60kg 6% tuku ;). Co se postav tyce je to kazdyho vec a pokud je cloveku fakt dobre pri 60kg 6% tuku a je rad za brisaky a svou postavu ... nevidim duvod se nad nim pozastavovat.
Pokud by takovej clovek prisel sem na ronnieho a rekl "podivejte jakej jsem kulturista", pak bych chapal, ze by to okamzite putovalo sem ,)
EDIT.: a co se tyce teenek a jejich vkusu ... tak oznaceni "teen" beru 11-19, popravde neznam moc 100kg borcu v 11 - 19 co maj stejny procento tuku jako ten kluk na fotce cos postnul, takze mozna proto je nezajimaj :) a jestli zajima 11ti letou holku 30ti letej borec co ma 100kg a x% tuku, to je uz pro mne zas diskuze trosku uchylna ,)
Nevim proč se rozčiluješ. Ten kluk je klasický 15letý honič bicepsů, tak se nediv že tu sklidí posměch. Je to prostě věk kdy lidi dělají píčoviny a starší se jim smějou. Za deset let, pokud dostane rozum a bude mít smysl pro humor, bude těmito fotkami bavit kámoše a říkat si jaký byl idiot. A nebo také ne.
Co se vkusu týče, kupodivu holky mají jiný vkus než chlapy. Holkám se líbí chlapy štíhlí, šlachovití, hezky vonící, zajímající se o modu. Problém je v tom, že 95 % z nich už přítele má, takže se musí spokojit s opičákama pro něž je nejdůležitější velikost bicepsu. A vice versa.
mablungu to je vocasovina jak dělo. Tady jde především o charisma. Prej zajímající se o módu na nějaky nažehlený buzičky se sere. Toto se týká možná tak kategorie-viz bombay.
mablungu to je vocasovina jak dělo. Tady jde především o charisma. Prej zajímající se o módu na nějaky nažehlený buzičky se sere. Toto se týká možná tak kategorie-viz bombay.
Samozřejmě jsem přeháněl. Jen jsem chtěl zdůraznit že vkus se skutečně dost liší
mestacky fizli v laznich bohdanec.. sebranka zkurvena co si hraje na kowboje
stoji za shlednuti kdo nezna
asi si spletli práci ZJ s prací MP. Proboha, kde to jsme ... vše co tam dělali za přípravu je ztráta času a peněz, v praxi to nikdy nepoužijí, k tomu účelu slouží jiné bezp. složky.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
asi si spletli práci ZJ s prací MP. Proboha, kde to jsme ... vše co tam dělali za přípravu je ztráta času a peněz, v praxi to nikdy nepoužijí, k tomu účelu slouží jiné bezp. složky.
Pokud by toto městapo předvádělo v reálu, tak je to porušení zákona.
Pokud by toto městapo předvádělo v reálu, tak je to porušení zákona.
Já se divím, že jim to pořád prochází. U nás si lidí stěžujou i když někde vyběhnu bez čepice a v LB pohodička a lá Divokej západ. Akorát dělají ostudu, kreténi.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru