|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 10:26 pm Předmět: Kofeinové tablety |
|
|
Objednal jsem si kofeinové tablety, přesněji tyhle
https://obchod.ronnie.cz/s-2783-coffy-stimulant-200-mg.html
Celej natěšenej, že je otestuju, jsem si na obalu přečetl "Není vhodné pro registrované sportovce" Takže v tom snad jsou nějaké vystopovatelné sra*ky? nebo to tam píšou jen tak aby si kryli záda? přece jen to jsou jenom kofeinové tablety, tam bych zrovna nic nečekal... Jestli k tomu někdo něco víte, tak bych byl rád....
BTW- Nechci aby tady zase vznikl flame ohledně Výrobce, takže pokud má někdo komentáře k tomuto, tak si je nechte, mě zajímá názor jen na tento konkrétní přípravek. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 10:32 pm Předmět: Re: Kofeinové tablety |
|
|
15.9.11 diskuze:
"Dobrý den objednal jsem si u Vás tenhle ten výrobek z důvodu nastartování organismu před závodem. Ale na obalu je napsané není vhodné pro registrované sportovce. Takže kdybych šel před dopingovku mohl bych mít nález jestli to chápu správně ?"
"Dobrý den, pokud se nepletu, byl kofein již ze seznamu zakázaných látek vyňat." _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 11:12 pm Předmět: |
|
|
Mě jde spíš o to jestli tam k tomu kofeinu ještě něco nepřidávají...byť to nepíšou...
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 11:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Coffy Stimulant je výrobek s nejvyšším povoleným obsahem kofeinu 200 mg v jedné tabletě. |
to teda neviem, keď ja si dávam bežne 300mg
k téme, nemalo by tam byť nič naviac okrem tohoto
Složení:
kofein bezvodý, sorbitol, mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 12:38 am Předmět: |
|
|
Zadáčo ti dneska nikdo nic nepřidá. Je to jen kofein. A píšou to tam pro sichr, dneska to píšou na kdečem (spalovače, anabolizátory atd.)
A velká dávka kofeinu vhodná pro lidi přece není, to mají pravdu
Nic ti za to nehrozí.
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 7:38 am Předmět: |
|
|
A propos, kolikrát jsi byl na dopingovce za poslední 3roky?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 8:22 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Zadáčo ti dneska nikdo nic nepřidá. Je to jen kofein. A píšou to tam pro sichr, dneska to píšou na kdečem (spalovače, anabolizátory atd.)
A velká dávka kofeinu vhodná pro lidi přece není, to mají pravdu
Nic ti za to nehrozí. |
Tak fajn, tohle jsem chtěl slyšet
cmtr2-to je snad úplně jedno...stačí kdybych na ní šel jednou a jsem v prdeli
|
|
| nahoru |
|
 |
Jorg

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
kofeinove tablety su dobre tak na depresiu _________________ Za 20 rokov budeme lutovat to na co dnes nemame odvahu..
|
|
| nahoru |
|
 |
NumberSix

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 3:57 pm Předmět: |
|
|
....což vysvětluje, proč je kofein jednou ze základní složek snad všech předtréninkáčů a ty hromady lidí, kteří si před odchodem do fitka dávají turka, nejspíš také trpí depresí při představě, že se zase budou muset hýbat.... _________________ Život je boj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|