|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Švícko
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 10:16 pm Předmět: Rada |
|
|
Dobrý den pánové, měl bych pár dotazů na zlepšení svýho tréninku. Vím že to tu bylo napsaný snad už tisíckrát, ale rád bych to měl po kupě u sebe. tak jestli máte chvíli čas tak rád bych slyšel vaše rady. Je mi 17 let, měřím +- 195cm a mám 103 Kg. Chodím do posilovny něco přes půl roku 3x týdně, jako dobrý trénink mám a všechno, ale že by to bylo vidět to ne. Beru před tréninkem kreatin, ale problém asi vidím ve stravě. Nejím nějaký sr****, ale něco v tom asi špatně bude. Tak bych se Vás rád zeptal o rady co brát jako suplementy a co jíst, nějaký rady a typy na svačiny, co si dát u PC večer, večeři atd. Budu vám vděčnej, díky MOC!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 11:25 pm Předmět: Re: Rada |
|
|
Abychom ti poradili, rozepiš, co jsi jedl doteď, ať máme nějakou představu. Napiš co většinou snídáš, svačíš, obědváš atd. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cast26

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 1:05 am Předmět: |
|
|
asi by bylo fakt lepsi sem napsat jak jis tedkon.
ale moc bych to asi nerozebiral.
na svacinu si muzes vzit treba tvaroh nebo zitnej chleba plus 150g sunky
vecer u pc - tvaroh. pokud ho jis denne (vim o cem mluvim) tak pak cas, ktery ti trva jedna vanicka muze byt i pul hodiny (=idealni k pc)
jinak suplementy :
normalne hned po treninku gainer nebo jakykoliv rychly sacharidy.
po pul hodine syrovatkovej protein
po hodine kopec masa a rejze
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 6:15 am Předmět: |
|
|
proc hned suplementy?
ty to jenom doplnuji
pokud mas jidlo v poradku, tak je nepotrebojes
k snidani bych dopurucoval cukry (celozrne pecivo, vlocky)
k svacine neco, co ma bilkoviny i cukry (treba celozrnou bagetu a kruti sunku)
podle veku bude obed asi ve skolni jidelne, takze tam bych bral co ti prijde pod ruku
svacinu stejnou jako dopoledne
veceri stejnou jako obed, jenom bych si odpustil nejake tezsi prilohy
a pred spanim treba ten tvaroh (a pokud to do tebe neleze, rozmichej ho s mlekem a vypij, to jde docela dlouho, pak k tomu pridej prichut, stoji par korun a vystaci na mesic)
teprve kdyz tohle nejde, muzes nahradit (ale ne pravidelne) nektere jidlo protejnovou tycinkou, protejnovym napojem, susenym masem
pokud to myslis vazne, spocitej si, kolik denne dostanes tuku cukru a bilkovin a podle toho se rozhodni, jestli je treba nejake doplnky
kreatin je dobry pro regeneraci, ale podle formy te muze zavodnit
jako regenerace jsou dobre aminokyseliny, pripadne BCAA
a multivitaminem taky nic nepokazich
ale zakladem je, mit kvalitni jidlo, doplnky jsou zase jenom doplnky
na jine veci ybch se ted vykaslal, jsi mlady tak zkus vyuzit potencial naplno a az to nepujde, tak tomu das impulz necim jinym _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 9:31 am Předmět: Re: Rada |
|
|
| Švícko napsal: | | Chodím do posilovny něco přes půl roku 3x týdně , jako dobrý trénink mám a všechno, ale že by to bylo vidět to ne. Beru před tréninkem kreatin , ale problém asi vidím ve stravě. Nejím nějaký sr****, ale něco v tom asi špatně bude. Tak bych se Vás rád zeptal o rady co brát jako suplementy a co jíst, nějaký rady a typy na svačiny, co si dát u PC večer, večeři atd. Budu vám vděčnej, díky MOC! |
Proč suplementy? Cvičíš půl roku, jsou zbytečné. Pokud už nyní bereš kreatin, předpokládám, že máš na houby i trenál a celé jídlo. Brát kreatin takhle ze začátku je typický případ "honiče svalů magickým kreatinem".
1) napiš svůj jídleníček
2) napiš jak cvičíš
3) napiš své cíle (síla a la strogmeni, objem a la kulturisti, vyšvihanost a la atleti)
Za odměnu ti poradíme nějaký zázračný suplement _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
cast26

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
taky mi prijde kretain blbost. ale gainer a protein jsou i pro zacatecnika fajn. oboji jsou suplementy ktery velmi jednouduse necim nahradis, takze gainerem a proteinem spis setris cas. proste jednoducha rada : zrat minimalne 5krat denne. aspon 1,6g bilkovin/kg telesne vahy, 4g sacharidu /kg telesne vahy. co nejcasteji co to jde davat maso s rejzi. nikdo nevymyslel suplement kterej by prekonal 300g hoveziho a 200g rejze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
Proboha, prosím, hlavně zase neraďte jídelníčky typu snídaně oběd večeře maso s rýží. To je prostě dieta.
Snad se cast vyjádřil jen nepřesně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Proboha, prosím, hlavně zase neraďte jídelníčky typu snídaně oběd večeře maso s rýží. To je prostě dieta.
Snad se cast vyjádřil jen nepřesně. |
pro nekoho je to ale nejjedndussi cesta
me treba nevadi jednotvarna strava, uz pul roku jim prakticky totez, jenom s malyma zmenama
ale je pravda, ze tunaka v plechovce jsme jedl asi rok, 2x denne, a dneska ve me vyvovala davici reflex _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cast26

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
abych to teda upresnil. maso s rejzi je skvely, ale pokud das petkrat denne maso s rejzi tak si koledujes o to ze to telo to nestravi. navic je to ekonomicky celkem narocny a vydaje jen za stravu te muzou denne vyjit i pres dve stovky.
ja davam rano celozrnej chleba se 100 g sunky nebo 500g bileho jogurtu, ve skole okolo desaty tvaroh, potom k obedu v jidelne maso a rejzi, odpoledne vajicka, hodinu po treninku maso s rejzi a dve hodinky pred spanim zase tvaroh.
pokud se nepripravujes na nejakou soutez tak to staci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
| cast26 napsal: | abych to teda upresnil. maso s rejzi je skvely, ale pokud das petkrat denne maso s rejzi tak si koledujes o to ze to telo to nestravi. navic je to ekonomicky celkem narocny a vydaje jen za stravu te muzou denne vyjit i pres dve stovky.
ja davam rano celozrnej chleba se 100 g sunky nebo 500g bileho jogurtu, ve skole okolo desaty tvaroh, potom k obedu v jidelne maso a rejzi, odpoledne vajicka, hodinu po treninku maso s rejzi a dve hodinky pred spanim zase tvaroh.
pokud se nepripravujes na nejakou soutez tak to staci. |
kilo kureciho 110
ryže 20
jde jenom o to, jak ses schopnej mit furt to same _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
V tom případě se castovi omlovám.
Stejně by se však měly střídat jak masa, přílohy, tak mléčné výrobky atd...Ale pochybuji, že to někdo striktně dodržuje. Většinou se člověk ustálí na těstovinách a rýži...občas brambory...
|
|
| nahoru |
|
 |
cast26

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cast26 napsal: | abych to teda upresnil. maso s rejzi je skvely, ale pokud das petkrat denne maso s rejzi tak si koledujes o to ze to telo to nestravi. navic je to ekonomicky celkem narocny a vydaje jen za stravu te muzou denne vyjit i pres dve stovky.
pokud se nepripravujes na nejakou soutez tak to staci. |
kilo kureciho 110
ryže 20
jde jenom o to, jak ses schopnej mit furt to same |
ja jsem nepsal prave jen o kurecim. vetsina profiku se nepripravuje jenom s kurecima prsama ale treba i hovezim (svickovou), lososem nebo pangaciem. to uz jsou celkem nakladny potraviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Švícko
|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 11:29 pm Předmět: Re: Rada |
|
|
No jako necvičím zrovna půl roku, cvičil jsme i před tím, teď to je tak 1rok, ale měl jsme v tom přestávky, zlomená ruka atd. a od posledního úrazu cvičím už půl roku fakt naplno. Trénink mám sestavenej pd odborníka, majitele fitka s certifikátem kam chodím;) v tom bych problém neviděl, spíš ten jídelníček no, snažím se jíst zeleninu a kuřecí maso, tmnavé pečivo, ke svačině dávám 2 housky se sýrem a máslem, příjde mi to takový jednotvárný a né moc zdraví, jak jsou na tom sýry do jídelníčku? Jinak obědvám většinou brambory s masem, nebo vejci, ty teď jím fakt hodně, po tréninku si jich tak 4-5 dám se zeleninou. Potřeboval bych radu co ke svačině do školy, co k obědu, svačině večeři k PC jestli ten tvaroh a sčím a kolik asi :) nechci tady přesně jídelníiček ale jen rady co a jak se jíst má a co vynechávat a vaše osobní zkušenosti s jídlem :) jinak cíle mám nabrat trochu přes ruce, teď mám 37 cm obvod přes biceps, ale není to moc vidět a schodit přicho a celkově zhubnout. Na břichu mám pneumatiku a tu bych potřeboval dát dolů a celkově shodit na prdeli a podobně, jako nejsem tlustej ale něco k dokonalosti chybí. A právě suplementy bych potřeboval k urychlení toho všeho, jestli nějaký burnery nebo něco fakt nevím, díky za odpověď ;))
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 3:55 am Předmět: |
|
|
snidane: ovesny vlocky
svacina:bily jogurt , celozrny pecivo
svacina2: ovoce
obed: co jidelna da , maso,brambory,rejze,testoviny
svacina:vajicka 5/2
svacina:cottage ,pecivo
vecere: co mama uvari, snad to bude neco zdravyho, maso a priloha , zelenina
pred spanim tvaroh
hadal bych to na zakladni kostru pro predstavu.., snaz se cpat co nejmin jednoduchejma sacharidama,jidelnicek si upravuj podle toho jak se ti bude hejbat vaha, jidla nevynechavej,jenom snizuj davky -priklad:
za tyden si nezhubnul, ale pribral 0,5kg = zkus stahnout 50 sacharidu z vecere a dej si k odpoledni svacina o 1 celozrnou housku min ... kdybys mel strach z dopoledni fruktozy, tak tam klidne strc neco jinyho, ale myslim,ze ovoce dopolko neublizi a je to aspon trochu pestrejsi...
jinak zdroje B : kureci,hovezi,vajicka,tvaroh,mliko,cottage,ryby
zdroje S : ryze,brambor,testoviny,vlocky,pecivo clzrn.
priloha: ja osobne ke vsemu zeru okurku,hezky chroupe a je mokra,tak se to hned lip zere
staci jist pravidelne a nepodlejvat vsecko kupou oleje a masla ( vidim to u sebe, vsecko zaleju olejem a tloustnu jak dobytek :D ) a ona ta vaha pude hezky dolu
jinak k suplementace..
sou to jenom doplnky stravy.. takze prvni co je potreba je perfektni strava..a kdyz upravis stravu a uvidis,ze je fakt dobra, hubnes presne podle svejch predstav, tak uvidis,ze tj uplne zbytecny..
jinak kreatin je naprosto zbytecnej, na ten mas moc brzo :)
Merrao: poradis ty taky nekomu nebo jen komandujes?:D
ted jeste detaily k prispevkum nade mnou :
1)nedoporucuju tvaroh s dopoledni svacine.. jedine bys vedel,ze pres den nebudes moc pravidelne jist a potreboval si dlouhej zdroj bilkovin,jinak mi to prijde jako takova spina na organismus :D ale vecer je dobrej
2)Syry jsou OK, ale jsou hodne tucny,do diety bych je nedaval
3)svacina do skoly - jogurt a clrzn. housky,naky to ovoce nebo zelenina
4)obed, nemas v jidelne? ja davam denne maso s rejzi/bramborem
5)k PC = normal vecere, po ni tvaroh.. samotnej/s mlikem, jak chces
jinak klidne zarad aerobni aktivity.. ono to neublizi :) _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|