|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DMS
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
bench 6x5x112
tlaky jc
bical celka
scott
trapezy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DMS
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
pritahy 5x5x130
hodni kladka
kliky +10kg
nigga na multaku 80
tlaky ramena
lytka
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Těch 5x5x130 na přítahy je už moc pěkný. Bývalo to i lepší nebo je to PR? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Těch 5x5x130 na přítahy je už moc pěkný. Bývalo to i lepší nebo je to PR? |
Nejsmutnejsi na tom je to, ze on ma i s touhle vahou opravdu moc peknou techniku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
O tom ani nepochybuju, taky vím, co je to za "zvíře". :D
Přítahy mu jdou pěkně, ale třeba na bp mi připadá, že se trápí víc a rozhodně není silově tam, kde býval. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 6:28 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | O tom ani nepochybuju, taky vím, co je to za "zvíře". :D
. |
jj vypada jak obezni pstros _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
šuline :D pritahy byly lepsi, bench byl lepsi, mrtvola byla lepsi, mohl jsem drepovat ikdyz jsem to nesnasel a ted nemuzu a sere me to, chybi mi pushpress kterej me sel ale ted by me to urvalo rameno.... vlastne sem dobrej ze sem se na to jeste nevysral :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 12:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
bench 112
incline 70
ez
jc/velka
homo posilovna se starym DMS
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Stara nigga uz zase cvici v BG? A co mlada nigga? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
dneska sem se dozvedel kolik tahá šílený míč a myslím si, že musí být opravdu šílený :D vůbec se mě do toho nechtělo
mrtvola up to 1x200
pritahy 5x8x60
kliky 4x6 +20kg
francouze 4x8
kladka 3x8
bricho
3 roky zpatky presne v tento den jsem si urval hamstring s 220kg
Jinak dneska sice hruza na mou vahu (cca 160kg) ale je to PR bez trhacek pred tim sem bez nich ze zeme nezvedl ani prazdnou osu
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
Zaslal: po leden 02, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
Bench 5x120,5x125,5x3x130,15x100
Jc bical 20
Velka bical
Tlaky jc
Bricho
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 02, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
| DMS napsal: | Bench 5x120,5x125,5x3x130, 15x100
|
14 a 3/4 ale jinak dobry _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
Pritahy 5x5x130
Horni kladka 5x6-8
Francouze 4x8
Kladka5x8
Trapezy 5x5x150
Na to ze sem dva dny v kuse chcal prdeli a nic nejedl a celej trenink me bylo na bliti tak dobry, potkal sem kamose Herberta a je obrovskej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|