|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
pekny, myslim, ze by to takhle klidne mohlo vypadat a vubec by mi to nevadilo  ale na druhou stranu lesnare rozhodne nepodcenuju, muze se stat cokoliv.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
Sorry hoši: Lesnar via sub, early in round 2! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 8:11 am Předmět: |
|
|
No aby to nedopadlo jako s Werdumem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
ja bych se vubec nedvil , kdyby Brock Reema sestrelil. bude to zajimavej zapas dvou podle me ne zrovna talentovanych borcu (uz vidim jak za todle sliznu kritiku). Dopadnout to muze vselijak, nikdo neni favorit.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 12:26 pm Předmět: |
|
|
Tak jestli je porovnas s extremnima talentama jako je Jones, Silva tak by se to pak mozna dalo rict, ale jinak kazdej kdo se dostane tak vysoko je bezpochyby talent.. Lesnar jako talent v zapasu uz od mladi a Reem jako talent strikingu.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Tak jestli je porovnas s extremnima talentama jako je Jones, Silva tak by se to pak mozna dalo rict, ale jinak kazdej kdo se dostane tak vysoko je bezpochyby talent.. Lesnar jako talent v zapasu uz od mladi a Reem jako talent strikingu.. |
ja si prave nemyslim ze by Reem byl nejak extra talentovany striker. A nic n tom nemeni ani titul z K-1 v jeho poslednim fightu ho prestrikoval i grapler Werdum a takovej JDS ma mma striking jeste uplne nekde jinde. Proto bych se nedivil, kdyby ho Lesnar sestrelil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 2:25 pm Předmět: |
|
|
Tak na to si klidne vsadim, ze se to nestane  A i kdyz je mi Lesnar z tech dvou cockheadu sympatictejsi a vzhledem k jeho nemoci a tak bych mu to pral, tak si myslim ze to stejne bude jednoznacne Reem
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
Tak Werdum ho urcite neporazil ve strikingu. To ses asi dival na jinej zapas. Je pravda, ze se Alik hodne bal, aby nedostal takedown. Werdum mel sice vic uderu, ale ty neudelali zadnej damage. Alik mel ty udery mnohem silnejsi a presnejsi. Ma takovej styl, spis defensivnejsi a pak vyrazi do uderu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
| poklop789 napsal: | | Tak Werdum ho urcite neporazil ve strikingu. To ses asi dival na jinej zapas. Je pravda, ze se Alik hodne bal, aby nedostal takedown. Werdum mel sice vic uderu, ale ty neudelali zadnej damage. Alik mel ty udery mnohem silnejsi a presnejsi. Ma takovej styl, spis defensivnejsi a pak vyrazi do uderu. |
Ja videl teda stejny zapas, Reem byl v postoji jednoznacne prebodovany, sila uderu neni zadny meritelny udaj, pokud nepadne KO. Je pravda, ze to skoro vse byly set-up udery a ze vetsinou nemely ko power, ale proste a jednoduse ho Werdum trefil vicekrat a vzhledem k tomu ze jinak Reem nezkousel vubec nic mel imho prohrat. Jestli takto bude cekat na prilezitost s Brockem, tak nevim, jestli se neceho pozitivniho docka. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Tak na to si klidne vsadim, ze se to nestane A i kdyz je mi Lesnar z tech dvou cockheadu sympatictejsi a vzhledem k jeho nemoci a tak bych mu to pral, tak si myslim ze to stejne bude jednoznacne Reem |
no uvidime, snad to nebude kratky jako Cain JDS. Kdyz uz vyhra Reema, tak chci aspon poradnou valku, chci videt aspon chvili Reema v uzkych. Fandit budu Lesnaroj, ale na druhou stranu rad bych videl JDS vs. Reem myslim ze by se ukazal fakt, ze Reem neni nejlepsi striker v mma hw.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
Overeen ma viac skusenosti a je komplexnejsi, na druhu stranu v uzkych mal vzdy problemy a pokial nedominuje, alebo dostava, vacsinou je s nim amen. On prehrate zapasy neotaca....
Na druhej strane Lesnar je v podstate mma novacik (a paradoxne je v HW spicke), submission skills nestoja za zmienku, ale vdaka atletickym vlastnostiam (a v nich spociva jeho ohromny talent) je nebezpecny aj v stoji. Nielenze je big a strong, ale este aj fast....co mu ide su takedowny a GNP, ale ono nioekedy staci len to.. A co sa musi nechat, nemam ho rad, ale srdce ma, aj ked dostava, ide dalej... AKo wrestler podla mna zas taky technik nie je, ale ma to namakane a je silny no...
Som zvedavy, ako to bude vyzerat, ked sa tito mastodonti stretnu v klinci, pri pletive, atd....kto bude silnejsi...tesim sa na fight. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|