Freimen - návrat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - návrat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - návrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Matheus

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
Freimene nechci rýpat, ale plně souhlasím s Kebou. Jestliže máš ted' současná tréninková maxima jak si psal MT 160,D 175,BP 120, tak přece nemůžeš jet seriozní silovej trénink s váhou 80kg na dřep, 67kg na bench a 70kg na mt. Cvičíš s méně než 50% maxim, nezlob se na mě, ale tohle silovka není, ale spíš flákárna, ale věc je to samozdřejmně jen tvoje.

spíš je ukázka toho co dokáže genetika a hlavně poctivý přístup ke stravě a suplementaci. Protože tyhle váhy a tyhle cviky by zvládl s prstem v nose každý druhý, ale stím jak je vysekaný na něm ta hmota vypadá svinsky dobře. S takhle nízkýma váhama většina z nás cvičí maximálně jeden trenink po půlroční pouze a pak už se bouchá a výsledek proti feiovi nic moc bych řekl. Taky mi to občas nejde dohlavy, ale to bude asi tím hermelínem a chipsama na večeři
Freimen

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
wwwpower napsal:
Freimene nechci rýpat, ale plně souhlasím s Kebou. Jestliže máš ted' současná tréninková maxima jak si psal MT 160,D 175,BP 120, tak přece nemůžeš jet seriozní silovej trénink s váhou 80kg na dřep, 67kg na bench a 70kg na mt. Cvičíš s méně než 50% maxim, nezlob se na mě, ale tohle silovka není, ale spíš flákárna, ale věc je to samozdřejmně jen tvoje.

To nie sú jeho súčasné maximá a ani to tak nikdy nenapísal, to sú jeho all time best výkony ešte z čias aktívneho súťaženia, ale tak verím, že raz ich ešte o kus posunie - patrilo by sa hehe

i kdyby jeden rozumný čtenář, tak to má smysl díky za příspěvek, já tu valím oči, co se to zde kumuluje za příspěvky.

Moje maxima 160, 175, 120 jsou má maxima z doby závodění při váze 75 - 77 kg, kdy jsem sice měl stejně jako nyní, ale v nesrovnatelně lepší formě v 19-20 letech. Nyní jsem měl celý listopad angínu, dvoje antibiotika a z tohoto důvodu jsou nyní váhy nízké a před 2 týdny jsem teprve začal cvičit a začínal na 50 kg pro všechny základní cviky.

Já také nechci rýpat, ale opravdu si nemyslím, že je potřebné udělovat rady v momentě, kdy si přečtete poslední stránku, vyvalíte oči, proč mám tak nízké váhy a střílíte rady - uznávám, měl jsem možná po nemoci změnit název logu na nějaké 3 týdny, než se dostanu zpět na váhy před nemocí (105 - 110 kg pro všechny cviky, ze kterých jsem zahajoval přípravu na trojboj 450 kg), ale na druhou stranu, do toho může být každému akorát tak kulové. Takže buď prosím reagujte teprve až potom, co si přečtete, proč to tak je (nevypisuji ty komenty ke každému dni jen tak pro sebe) a pak se samozřejmě můžeme bavit, co by bylo lepší, ale tady tyhle postřehy odvozené z přečtení psoledního zápisu jsou akorát tak k ničemu.
cipinek

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 2:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stříkej na to Freimene, když cvičím se 50 kg benč a mám 110 kg a nedostatek testosteronu, protože mám v hazjlu koule, tak mi stejně nikdo nevěří..., nemám prostě sílu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 2:56 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Nejprve jsem si říkal, že po té minulé diskusi ani zápis dělat nebudu, ale po tom, co jsem si dal 300 g hovězí steak k obědu mi je hned lépe :). Do Vánoc pojedu tímto způsobem, abych se vrátil tam, kde jsem byl před tou angínou a pak začnu konečně onu silovou přírpavu. Vypadám už téměř jako před nemocí, jen síla cítím, že ještě zdaleka není ono, i když jde každý trénink nahoru.

Trénink:

benchpress
1x15x40 kg
1x8x60 kg
1x5x70 kg
3x3x80 kg
3x6x65 kg (dynamické provedení)

shyby
5x6

dřep
1x12x40 kg
1x8x60 kg
4x5x70 kg

biceps s velkou činkou ve stoje
1x12x30 kg
3x8x40 kg

francouzský tlak s velkou činkou
1x12x30 kg
3x8x40 kg
Emtik

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen zapisuj, vstrebavam od tebe informace uz snad 4 roky a je to lepsi a lepsi.. uz kdyz zavolam z obchodu manzelce a reknu : koukni mi na freimena co tam je k druhy dopoledni svacine... tak presne vi kam se kouknout :D jen tak dal..oni budou koukat, jak to pude nahoru :)
Freimen

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2011 8:44 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes jsem si dal vyloženě jenom lehký trénink a to kvůli termínu, který se rozmohl v médiích a to Vánoční epidemie. Mě je v pořádku, ale jen v mé kanceláři dnes 4 nemocné kolegyně, s jednou, se kterou jsme dělali vsedě vedle sebe testy pro studenty na zítra, se za viróza doslova roztrhla a po hodině dopoledne odešla domů. Takže jsem si naložil opravdu jen lehce, abych tělo nepřetížil a nesnížil si imunitu.

Trénink:

mrtvý tah
1x12x40 kg
1x8x60 kg
1x4x70 kg
1x3x80 kg
1x2x90 kg
1x2x100 kg

dřep (dynamické/koncentrované provedení)
1x12x40 kg
3x8x65 kg

benchpress
1x12x40 kg
4x6x65 kg

přítahy velké činky k bradě
1x12x30 kg
1x10x40 kg
1x8x45 kg
1x8x50 kg
1x8x52,5 kg

výpony ve stoje
1x12x50 kg
2x8x70 kg

břicho
Majesty

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2011 9:55 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Dnes jsem si dal vyloženě jenom lehký trénink a to kvůli termínu, který se rozmohl v médiích a to Vánoční epidemie. Mě je v pořádku, ale jen v mé kanceláři dnes 4 nemocné kolegyně, s jednou, se kterou jsme dělali vsedě vedle sebe testy pro studenty na zítra, se za viróza doslova roztrhla a po hodině dopoledne odešla domů. Takže jsem si naložil opravdu jen lehce, abych tělo nepřetížil a nesnížil si imunitu.

( )
kubaz

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2011 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz uz jsi u toho freimene, tak cim to je ? ze nekdo na takovy veci jako rymecky,nachlazeni,viroza apod. trpi relativne pokazde, co ho ofoukne a napr. ja, ktery chodim docela malo oblikany, protoze me je furt teplo, sem nemocny tak jednou za rok, tak nemam zadny problem? je jasne, ze hlavni faktor bude sila imunity, ale neni pak neco spatne u cloveka, ktery timhle zpusobem nic nevydrzi ? popr. jak se to da nejak dlouhodobe lecit, protoze pochybuju, ze tabletka multivitaminu denně z nekoho udela chodici actimel
Reiben

PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2011 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otužování studenou vodou, jednu dobu jsem to praktioval a asi 1 rok jsem nebyl nemocnej. Každopádně ne každej na to má náladu se takhle mučit .
Freimen

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
kdyz uz jsi u toho freimene, tak cim to je ? ze nekdo na takovy veci jako rymecky,nachlazeni,viroza apod. trpi relativne pokazde, co ho ofoukne a napr. ja, ktery chodim docela malo oblikany, protoze me je furt teplo, sem nemocny tak jednou za rok, tak nemam zadny problem? je jasne, ze hlavni faktor bude sila imunity, ale neni pak neco spatne u cloveka, ktery timhle zpusobem nic nevydrzi ? popr. jak se to da nejak dlouhodobe lecit, protoze pochybuju, ze tabletka multivitaminu denně z nekoho udela chodici actimel

to souvisí s tím, že když je někdo typ s malým procentem tuku, tak je zkrátka jeho tepelná izolace menší a snáz nastysdneš, to má pak v dietě každý sportovec...nicméně často je to způsobeno nedostatečným příjmem bílkovin vzhledem k nesmyslně tvrdému tréninku, tím jsem trpěkl cca v 16 letech, 4 brutální tréninky týdně vše do selhání a jen plechovky tuňáka, žádné proteiny
, to je pak hned, imunita je zkráceně řečeno závislá na dodávce kvalitních bílkovin...

někdo, kdo má imunitu špatnou by to určitě měl řešit, ale hlavně tím, že zjistí, co je špatně...další věcí je pak genetika, ale to by bylo na přednášku, jaké jsou v tomto směru zásadní rozdíly mezi lidmi...

jinak to otužování dělám od začátku července a je to neskutečně znát, akorát tu těžkoéu angínu jsem nakoupil nevím kde, ale je to snad poprvé za 10 let, co jsem při přechodu z léta do podzimu nebyl nasytdlý, ani nepamatuji Olympii, kterou bych sledoval zdravý :).
Freimen

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:09 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Bezvadný trénink, snad nejlepší za letošní podzim. Mám ohromnou radost, protože z důvodu mého poměrně asketického života poslední měsíce (psaní knihy, úvazek na fakultě, doktorské studium, články, hry :) jsem nebyl od léta na diskotéce a včera při pití kostarického rumu a nejkvalitnějšího tabáku v dýmce naprosto nenalezl správnou míru, bylo mi šíleně a ráno to bylo něco neskutečného, protože jsem musel být od rána v Motole s akreditační komisí a hodnotit tam na 2. LF doktorské studium. Ještě po obědě jsem byl naprosto zničený, že jsem ani nevstal z postele, petlahev mi přišla, že váží daleko více než obvykle atd. Na trénink jsem ale přesto šel a moc jsem si ho užil.

Trénink:

dřep
1x12x40 kg
1x8x60 kg
1x5x70 kg
1x4x80 kg
1x4x90 kg
1x2x100 kg

benchpress
1x12x40 kg
1x8x60 kg
1x5x70 kg
3x4x75 kg

přítahy velké činky v předklonu podhmatem
1x12x40 kg
4x8x60 kg

biceps s velkou činkou ve stoje
1x12x30 kg
1x10x40 kg
1x8x42,5 kg
1x8x45 kg

francouzský tlak s velkou činkou
1x12x30 kg
3x8x40 kg
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ten stary znamy paradox, ktery uz mam snad 1000x overeny. Vse nasvedcuje tomu, ze trenink bude stat za ho*no (nevyspani, chlast, unava, stres, spatne jidlo atd...) a je z toho jeden z nejlepsich treninku vubec, naopak nekdy je vse na 100% jak ma byt, clovej je vyspanej, odpocatej, jidlo ok, zadny stres a v posilovne se trapis.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak, neraz som zažil podobnú skúsenosť, inak absolvovali ste už tréning pod parou? Ja veru raz áno a drepoval som jedna radosť:)
Freimen

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 8:07 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes jsem absolvoval nádherný trénink v Karlových Varech ve Sportstudio Prima u Petra Weinlicha společně s Michalem esko Richterem. Pro mě vrchol letošních Vánoc, s Petrem jsem se neviděl 2 roky, takže půl hodiny před tréninkem a půl hodiny po tréninku příjemný pokec se skvělým člověkem a následně tvrdý trénink v perfektně vybaveném fitku, kde byli i další borci z mých dorosteneckých let, takže samá příjemná setkání. Váhy už pomalu začínají vypadat tak, že cvičím, ale váha zatím po necelých 4 týdnech od angíny jen 76 kg.

Trénink:

benchpress
1x12x50 kg
1x8x70 kg
1x6x80 kg
1x6x90 kg
1x2x100 kg
3x3x90 kg

mrtvý tah
1x10x60 kg
4x5x80 kg

dřep
1x12x50 kg
5x6x70 kg

přítahy velké činky k bradě
1x12x30 kg
1x10x40 kg
1x8x50 kg
4x8x55 kg

oslí výpony na stroji
1x12x75 kg
1x8x90 kg
1x8x105 kg
1x8x120 kg

břicho
Freimen

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 7:25 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak jsem opravdu hodně smutný a celý den si kladu otázku, jakým způsobem být zdravější. Strávil jsem 3 dny u babičky v Litomyšli, kam jsem si vzal všechny věci na cvičení, ale včera jsem se rozhodl trénink vynechat, protože mě začalo lehce škrábat na hlasivkách. Jenže z lehkého bolení mě večer rozbolelo v krku tak, že jsem nemohl ani polykat, večer měl zimnici a prožil ne zrovna příjemnou bezesnou noc. Ráno s 38,3 horečkou řídit 150 km do Prahy, kde naštěstí ordinovala obvodní a už mám zase ATB . Celý listopad angína jako Brno, 3,5 týdne skvělého tréninku a nyní zase nejméně 14 dní pauza, opravdu už nevím, co s tím mám dělat. Asi není nejlepší mít kolem 5 % tuku v tomhle počasí, ale denně se otužuju, teĎ celé Vánoce dostatek spánku i bílkovin a přesto chytnu tkaovýhle bacil. Doktorka naopak byla naprosto v klidu a říkala, že je to letošní zimu normální a se stejným roblémem jsem tam byl dnes dopoledne už třetí. No nevím. Co pomohlo nejvíce na imunitu Vám? Asi začnu užívat nějaký doplněk.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - návrat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: