|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
Mám dotaz. Stáhl jsem si film ve full hd a je ve formátu mkv. Nevíte jak to převést do avi? Je na to nějaký program? Moje televize ten formát mkv neumí přehrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
Tohle si stáhni:
Freemake Video Converter
je to nejlepší program co jsem na převod formátu měl. Používám ho pořád kvůli televizi... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
Jo díky. Nejdříve jsem to dělal přes MediaCoder ale asi po dvou minutách se to vyplo. Asi jsem stáhl nějakou zkušební verzi. Teď to dělám přes ten Freemake Video Converter a v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
The Thing 2011:
- no...nevím co bych k tomu řekl, takový "béčko" v hezkým kabátě (animace, efekty)
- na večer, když je nuda, proč ne, dávám 6,5/10
ps: nesnáším lekačky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
Apollo 18 , jsem viděl dnes. Velmi pěkná fabulace, klidně by se tomu dalo formálně věřit :-) Pro milovníky sci-fi a trochu horroru mohu doporučit.
http://www.imdb.com/title/tt1772240/ _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 10:13 pm Předmět: |
|
|
Slavnej warrior . Vydrzel jsem do pulky. Zbytecne zabita hodina meho zivota. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Seš bezcitná hora svalů.
Né s odstupem času přicházím na to, že až taková sláva to zase neni. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Slavnej warrior . Vydrzel jsem do pulky. Zbytecne zabita hodina meho zivota. |
| kubaz napsal: | | ted jsem se na to dodival, dlouho jsme se s pritelkyni nezasmali u totalne debilniho filmu, ktery byl absolutne predvidatelny.. a to sem to stahoval ve 1024p .. 10gb.. |
cituji sam sebe z vedlejsiho topicu z dneska
zato dle doporuceni daymoona na Midnight in Paris... mohu jen podekovat a korunovat na krale vsech filmu, ktere jsem kdy videl
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
Jediny, co se mne na Warriorovi libilo, byla ucitelova manzelka :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Slavnej warrior . Vydrzel jsem do pulky. Zbytecne zabita hodina meho zivota. |
Já strávil tři minuty čtením preview na csfd. To mi stačilo abych se rozhodl že tohle vidět nemusím ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 10:30 pm Předmět: |
|
|
Dufam, ze Tom Hardy bude lepsi Bane ako warrior _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|