|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 7:17 pm Předmět: Re: Vazeni jidla |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Vazite si potraviny nebo to jen od oka date a pozerete?
Premyslim, zda se oplati koupe kuchynske vahy... |
Na Olympii se nechystám a dietu nedržím, takže podle mě kravina vážit :-) Stejně sním jen to co se do mě vejde, nejsem husa abych se šiškoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
presne tu mam doma.je v pohode.nesklamala ma.momentalne ju mame v kamennom obchode za 250CZK
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 1:35 pm Předmět: Re: Vazeni jidla |
|
|
| Spazik napsal: | | CZEBLADE napsal: | Vazite si potraviny nebo to jen od oka date a pozerete?
Premyslim, zda se oplati koupe kuchynske vahy... |
Na Olympii se nechystám a dietu nedržím, takže podle mě kravina vážit :-) Stejně sním jen to co se do mě vejde, nejsem husa abych se šiškoval. |
Miluji vetu "na Olympii se nechystam..." :-)
Pokud si clovek alespon trochu hlida stravu, tak nevidim duvod, proc si neco nevazit. Osobne kdybych se mel ridit tim, ze snim jen to, co se do me vejde, tak mam za mesic o 20kg vice bez ohledu na to, jak cvicim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 2:25 pm Předmět: Re: Vazeni jidla |
|
|
| Draper napsal: | ..Osobne kdybych se mel ridit tim, ze snim jen to, co se do me vejde, tak mam za mesic o 20kg vice bez ohledu na to, jak cvicim. |
tak treba kdybych se tim mel ridil ja, tak budu hubnout
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Vážím akorát dvě věci - kreatin a glutamin, protože jsem zjistil, že můj odhad na naplněnost čajové lžičky je značně nespolehlivý a rozdíl 5 a 10 gramů už je přeci jen dost :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
hehe cizo to sme na tom stejne, ja tam ten kreatin s tim glutaminem vzdycky do te vody jen tak sproste mrdnu, pak sem to jednou zvazil a zjistil sem ze sem daval 3x denne cca 15g od kazdyho, od ty doby si to vazim
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | nevážim ani jídlo ani sebe
přijde mi divné zvážit rohlík, zjistit že má o 10g víc a tak uloupnout špičku, aby vše zapadlo do mého sacharidového plánu
za dob arnolda váhy ještě nebyly, nikdo takhle nemagořil - prostě cvičil, žral a rostl |
Jak uz jsem psal, vazim pouze 2 veci - vlocky a ryzi, protoze opravdu neodhadnu tu svoji rutinni 150g porci ryze po treninku (vaha v syrovem stavu) a kdybych se mel ridit tim, co se do me vleze, tak ji snim klidne 3/4 kila :) Ostatni veci jak maso, syry, sunky atd, to je mne fuk, kolik vazi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Takze lzicka s velky kopeckem je tech 10-15g? Jestli jo tak jsem v nasycovaci fazi daval asi 70g denne |
Jo to ja asi taky. Kreac jsem nikdy nevazil, proste jsem to tam hazel po lzickach, vzdy jsem dal 1 vrchovatou + radeji pro jistotu jeste trochu navic a vzdycky jsem si rikal, proc mne ta pulkilova pixla vydrzi jen par dni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
NlKO
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
obcas vazim, dobra hezky digitalni vaha v Tchibu stoji kolem 2 kil ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|