. Ale vis, jak to je. Je to komercni fitko. Mne teda jeste nikdo zatim nevynadal, ale kamosovi uz treba jo.
V BG nekdy nekdo nekomu za neco vynadal?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kamos, co tam obcas chodi (a kteryho znam z tvyho oblibenyho Progymu ) rikal, ze za nim Mira dosel, aby tu cinku pokladal. Ale okolnosti neznam, jen reprodukuju to, co mi rekl on.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Si ty riadna obluda!! V dobrom samozrejme. Dufam, ze moje deti budu ako ty!
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Dneska už trochu únava a lehká svalovka. Takže přemko a dosed podle plánum zbytek na pocit.
veslo 3min (10)
přemístění silou 3/ 60 - 65 - 70 - 75 - 80 - 85 - 90 - 95
Z 95ky celkem radost, už nebyla na tak na krev jako minule.
dosed na lavku 45cm 5/ 45 - 75 - 115
3/ 135 - 155 - 175 - 195 - 205 - 3RM PR
Ale musím přiznat, že 5ky v pondělí s 200kou byly podle mě lehčí. Původně jsem chtěl zkusit i 3x210, ale dnes nebyla moc šťáva.
Na začátku nebyla volná lavička, tak tam byl nějakej pokus o volnej dřep. Jak jsem ho dlouho nejel a jsem zvyklej sedat dozadu, tak jsem se málem posadil až na zem s blbou 50kou. :D Ale cítím, že se mi asi celkem hodně mohla zlepšit technika na volným. Aby ne, po těch letech.
bp jč 8/ 25 - 30 - 35 - 40 - 40 - 40
shyby podhmat bw asi 8, 8, 6, 6
military 4x8x50
O pauzách břicho.
Díky kluci, ale radši bych nějakou kritiku a radu, na čem zapracovat. :-)
Nějaká malá rezervička tam ještě bude, tak uvidím, jestli to budu pokoušet až na 3x220.
Jenom ještě připomínám, že reál váha bude cca o 10kg míň, kvůli podváženým kotoučům.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Kdyz na tom neni skoro co kritizovat, tak se musi chvalit :). Btw dnes z tebe v posilovne uchcaval i Bazzy a kdyz jsem vesloval, tak me porad otravoval a neco se o tobe furt ptal, i presto ze jsem jen hlavou gestikuloval, at jde do pr*ele, protoze u veslovani nemluvim Asi budes brzo hvezda
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kdyz na tom neni skoro co kritizovat, tak se musi chvalit :). Btw dnes z tebe v posilovne uchcaval i Bazzy a kdyz jsem vesloval, tak me porad otravoval a neco se o tobe furt ptal, i presto ze jsem jen hlavou gestikuloval, at jde do pr*ele, protoze u veslovani nemluvim Asi budes brzo hvezda
To asi bude chtít novej boxovací pytel.
bp 5/ 60 - 70 - 80 - 90 - 100 - 110 - 120
4/ 130 - 3. s malinkatou dopomocí, 4. s dopomocí - to bylo jen z hecu, protože to dneska sedlo, technika zase ok a síla byla (na druhou stranu bylo jasný, že 5op. nedám ani náhodou).
spodní kladka 10/ 70
5/ 85 - 95 - 105 - 115 - 125
Poslední sérka prasotechnika.
francie 10/ 20 - 25 - 30 - 35 +EZ
8/ 40 +EZ - 9. op fail
O pauzách břicho.
Asi udělám pár změn. Na mrtvole a asi dosedu zvětším rozsah pohybu, snižím intenzitu, zvednu objem a podseknu. Místo fsq asi dám jen předkop+zákop. To jsou změny, který si myslím, že by teď přišly vhod.
Ještě by bylo dobrý přidat švihadlo a strečink.
zkoušel si někdy bulhary? vím (z NBA pre-season videí), že basketbalisti je cvičí s jednoručkama, ale tebe by mohli bavit ty s velkou osou.... je to docela náročnej cvik na stabilitu + pro změnu něco, kde bys cvičil jen jednou nohou, to by se ti mohlo hodit, ne?
"Ještě by bylo dobrý přidat švihadlo a strečink. " - jen myšlenka, nebo do toho půjdeš?:D
O bulharech jsem přemýšlel, ale prozatím zvítězilo odflaknutí právě těma předkopama a zákopama. Možná ale bulhaři budou, je to otevřený.
citace:
jen myšlenka, nebo do toho půjdeš?
Pokud se dokopu jít na trenál basketu dřív, tak bych do toho i šel. Basket je teď stejně na druhé koleji, momentálně mě víc baví posilka. Člověk ale nemůže úplně ztuhnout. :)
přemístění silou 5/ 50 - 60 - 70
3/ 80 - 90 - 100 - s 80kou byla možná 5ka, už nevím, 3x100 by bylo PR na 3RM bez přestávek
1/ 110 - 1RM PR - sice už to byl powerclean, ale neva, aspoň to tam už konečně je a respekt z váhy klesne :D
5/ 90 - až teď jsem si uvědomil, že tam bylo 90, myslel jsem si, že tam je 80ka a připadalo mi to nějaký těžký :D
dosed na lavku + podložka pod nohama (hloubku nevím, cca 41cm) 5/ 55 - 85 - 115
5x5x145
bp jč 6/ 25 - 30 - 35 - 40 - 45
4/ 50 - to jsem si chtěl už aspoň potěžkat a je to těžký :D, dalo by se to považovat jako PR, ale nevím jestli to má smysl, když jsem je nikdy pořádně necvičil...
6/ 45 - 45 - možná byly 3, nevím
Napadlo mě, jestli někdo počítá první op. jako regulerní. Myslím tím, že když sednu na lavičku, dám jč na kozy a vytlačím nahoru, tak to nepočítám, počítám až od shora dolů a zpátky...
shyby podhmat 5/ 0 - +5 - +10 - +15 - +20
military 5/ 45 - 50 - 55 - 60 - 65
O pauzách břuch.
Napadlo mě, jestli někdo počítá první op. jako regulerní. Myslím tím, že když sednu na lavičku, dám jč na kozy a vytlačím nahoru, tak to nepočítám, počítám až od shora dolů a zpátky...
jasné že sa počíta, pokiaľ ti ho niekto nevyhodí miesto teba
Nn, já si je podávám sám, akorát to první op. je takový, že hned jak dolehnu na lavku, tak tlačím, aby to nebylo úplně z "mrtva", a až to vytlačím tak si trošku srovnám ramena a začnu. Dík, ale asi to budu počítat jako doposud. Ale aspoň vím, jak to berou další.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru