Japonske animovane filmy a serialy, dalsi druh, kteremu jsem nikdy neprisel na chut a nikdy jsem nepochopil ta vysoka hodnoceni.
Jinak ted jsem koukal na Pach krve 4 sice tohle take moc nemusim, ale obcas je to prijemna zmena. Ze vsech 4 dilu, bych rekl, ten nesadictejsi a hraly tam hezke herecky :-)
Letos pro me asi nejlepsi film Zrozeni planety opic a District 9 (to sice neni novinka, ale letos jsem to videl poprve)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
drap: pach krve 4, parada hned du stahnout. Jako oddychovka vsechny 3 dily skvely, no su zvedavej...
Rekl bych, ze ze vsech 4 dilu rozhodne nejsadictejsi, i kdyz ty 3 predchozi si pomatuji jen matne. Ale tohle bylo fakt maso :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Japonske animovane filmy a serialy, dalsi druh, kteremu jsem nikdy neprisel na chut a nikdy jsem nepochopil ta vysoka hodnoceni.
Taky nemusim vsechno, ale neco se mi libi. Treba:
Na takoby blbustky bych mohl koukat porad.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Včera jsem se díval na zahnuté kulky Wanted . Komu ty kulky připadají divný, tak ať se podívá a zjistí sám :-) Možná mám nějakou melancholickou povánoční náladu, ale snad poprvé jsem neměl problém s Angelinou Jolie. Vzhled je v pořádku, tam nemám namítky :-) ale spíš ji většinou nevěřím její roli. Tady se to dalo a docela jsem si film užil. Taková oddychovka, protože jsem tušil, že superhrdina vydrží až dokonce a stane se ultrahrdinou. Hodnotím kladně.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Dnes to byl Hollywood ending , což je další typická Woody Allenovka z roku 2002. Přišlo mi to, že roli napsal přímo na sebe, protože přesně tak si ho v reálu představuju a přesně takový prý je neurotik :-) Každopádně některé jeho repliky jsou opravdu mnohorozměrné.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
drap: pach krve 4, parada hned du stahnout. Jako oddychovka vsechny 3 dily skvely, no su zvedavej...
Rekl bych, ze ze vsech 4 dilu rozhodne nejsadictejsi, i kdyz ty 3 predchozi si pomatuji jen matne. Ale tohle bylo fakt maso :-)
tak 4 docela zmena ze uz to nebylo v lese ale v nemocnici, akorat se z toho prostredi dalo vytriskat vic. Zacatek hodne dobrej, ale i snim si mohli vic vyhrat- utekli moc lehce, mohlo to byt slozitejsi:). a pak to slo celkem doprdele, hl. postavy se nechovali moc inteligentne. Ale jo jinak solidní slasher...
http://www.csfd.cz/film/294372-lovci-hlav/
Dokonalý příběh...pro mě po delší době dobrý film. A zatím co sem viděl, tak ze skandinávských filmů mě zaujala naprostá většina. Takže jestli jste někdo viděli dobrý skandinávský filmy, který tady nebyly zminovaný tak sem s něma :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tam není nic k vysvětlování ... SPOILER pokud vím, tak Jack umrzne v bluďišti a oni dva odjedou v tom pluhu pryč
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru