|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukin99
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
| lukin99 napsal: | dnes super trenink hrudníku, bench 140 kg 4x (poslední opakování dopomoc) po mírné rýsovačce s 69 kg BW |
A proc to jako cpes jeste tady stejne je to kec
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 10:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://eurosport.yahoo.com/06012012/58/premier-league-arsenal-complete-henry-loan-deal.html
walcott + henry + van persie... to si nechám líbit jako fanoušek |
jojo na tohle se taky těším, ještě by wenger mohl víc stavět rosu a wilshere se dát do kopy...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://eurosport.yahoo.com/06012012/58/premier-league-arsenal-complete-henry-loan-deal.html
walcott + henry + van persie... to si nechám líbit jako fanoušek |
driv sem arsenalu fandil (jeste nez tam prisel Rosicky), nyni je to pro me cca posledni 2 roky naprosto neutralni a lhostejny tym, nevim cim to. U takoveho Jventusu se to nezmenilo ani kdyz odesel Nedved. Cekove zacinam mit vuci tymum z Premier ligy averzy, snad krome City. NEbo pred 5,6 lety sem nesnasel Real, dnes mu 'fandim' ale to je hlavne kvuli Barcelone.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so leden 07, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 07, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
Čumím kolikrát vyhráli slováci. A v poslední době, hodně dobrý. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 09, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
dneska se mi fakt povedl steak =) vždy sem si dělal medium rare, ale dneska rare a je to fakt paráda  už vidím, jak mi z toho vyrostou krásně svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:29 pm Předmět: |
|
|
Dnešní průměrná rychlost po německých dálnicích cca 155 km/h a průměrná spotřeba nafty jen 9,2. _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 16, 2012 5:30 am Předmět: |
|
|
Nevíš čím jezdí, možná má fakt veliký fáro (nebo kamion). _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
Tak jsem začal s aerobkou, zatím jen tak 15 minutek na rotopedu, bo bych jinak dostal infarkt.
A potěšilo mě to, že zhruba od té desáté minuty se člověk dostane do tempa a začíná mě to bavit.
Takže by ta váha celkem mohla jít i dolů, jupí. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|