|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 03, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Ja sem absolutne nepochopil co to ta zenska s tim vynalazem zkousi??? |
D'oh!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út leden 03, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Ja sem absolutne nepochopil co to ta zenska s tim vynalazem zkousi??? |
D'oh! |
Co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 03, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | guruhonza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Ja sem absolutne nepochopil co to ta zenska s tim vynalazem zkousi??? |
D'oh! |
Co? |
řeč orků. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | guruhonza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Ja sem absolutne nepochopil co to ta zenska s tim vynalazem zkousi??? |
D'oh! |
Co? |
doporučuju Simpsnovi v originále...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Mně osobně se líbí víc to pravý bez samolepky. |
Vsak pravy je s vynalezem
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Draper napsal: | | guruhonza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Ja sem absolutne nepochopil co to ta zenska s tim vynalazem zkousi??? |
D'oh! |
Co? |
doporučuju Simpsnovi v originále... |
Kvuli tomu abych se tu projevoval jak nejaka vypatlana icq blbka? No thx bro! :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | daymoon napsal: | | Mně osobně se líbí víc to pravý bez samolepky. |
Vsak pravy je s vynalezem |
pravy v zmysle povodny, nie v zmysle jeho umiestnenia...
edit: neviem, aj v cestine ma slovo pravy oba tieto vyznamy? _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Naposledy upravil Rachela dne út leden 03, 2012 5:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | daymoon napsal: | | Mně osobně se líbí víc to pravý bez samolepky. |
Prave z tveho pohledu, ale u ni je s "vynalezem" prece to leve ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | daymoon napsal: | | Mně osobně se líbí víc to pravý bez samolepky. |
Prave z tveho pohledu, ale u ni je s "vynalezem" prece to leve ne? |
jo ale prece se to bere z pohledu divaka a ne z jejiho, aspon tak to beru ja, nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
Myslel jsem to úplně jednoduše v základním významu popisu stran. Levé prso je na straně kde má levou ruku a pravé prso na straně, kde má pravou ruku. Pravé prso je její pravé prso, ne kde ho já mám na pravé straně.
Děkuji za pozornost :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Myslel jsem to úplně jednoduše v základním významu popisu stran. Levé prso je na straně kde má levou ruku a pravé prso na straně, kde má pravou ruku. Pravé prso je její pravé prso, ne kde ho já mám na pravé straně.
Děkuji za pozornost :-) |
myslím,že všichni,kdo nejsou mentálně zaostalí to pochopili:-) _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | daymoon napsal: | Myslel jsem to úplně jednoduše v základním významu popisu stran. Levé prso je na straně kde má levou ruku a pravé prso na straně, kde má pravou ruku. Pravé prso je její pravé prso, ne kde ho já mám na pravé straně.
Děkuji za pozornost :-) |
myslím,že všichni,kdo nejsou mentálně zaostalí to pochopili:-) |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | guruhonza napsal: | | Draper napsal: | | guruhonza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Ja sem absolutne nepochopil co to ta zenska s tim vynalazem zkousi??? |
D'oh! |
Co? |
doporučuju Simpsnovi v originále... |
Kvuli tomu abych se tu projevoval jak nejaka vypatlana icq blbka? No thx bro! :) |
tak projev je už na tobě, pokuď vypatllaná blbka nejseš, tak se projevuj jak chceš... spíš by stačilo použít google, protože to je uznaný anglický slovo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 03, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
tak projev je už na tobě, pokuď vypatllaná blbka nejseš, tak se projevuj jak chceš... spíš by stačilo použít google, protože to je uznaný anglický slovo |
Neuvazoval jsi treba nekdy, ze se prestehujes do Ameriky? :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|