|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Thomy

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | Děkuju moc, mrknul jsem na to a vypadá to zajímavě, takže pokud by si opravdu někdy měl chuť se rozepsat trochu víc, jak si nabídnul, jsem jedině pro. Děkuju |
Pokud by bylo o víkendu dost času, napsal bych to formou článku, kterej by se asi zveřejnil na aminostar.cz, tak to pak případně pošlu PM.
A když se mi do toho chtít nebude (jakože to je pravděpodobnější ), takl sem sepíšu něco málo, nějaký základy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Thomy

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | já bych si zase raději rád přečetl tu pevnou stravu |
Osobně se mi nejvíce osvědčil styl:
netréninkový den - kvalitní sacharidy, cukrování, bílkoviny klidně jen kolem 1g/BW kg
tréninkový den - zejména kombo bílkoviny + tuky, sacharidy jen ráno a po tréninku (někdy případně i před)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 12:09 am Předmět: |
|
|
| Thomy napsal: | | Morico napsal: | | Děkuju moc, mrknul jsem na to a vypadá to zajímavě, takže pokud by si opravdu někdy měl chuť se rozepsat trochu víc, jak si nabídnul, jsem jedině pro. Děkuju |
Pokud by bylo o víkendu dost času, napsal bych to formou článku, kterej by se asi zveřejnil na aminostar.cz, tak to pak případně pošlu PM.
A když se mi do toho chtít nebude (jakože to je pravděpodobnější ), takl sem sepíšu něco málo, nějaký základy |
Okej, tak jako tak to bude supr _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Slíbenej článek bude, ale vyjde jen na aminostar.cz a mělo by to být v průběhu tohoto týdne
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 04, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
A já zas nechci buzerovat, ale máte na tom Aktinu někoho na korekci článků? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: st leden 04, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | A já zas nechci buzerovat, ale máte na tom Aktinu někoho na korekci článků? |
Copak, copak? ..krom subjektivního (sunjektivního) jsem asi tedy ještě něco přehlédl
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 04, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Nic velkého tam nemáš, jen stylistika, ale já jsem spíš zhejčkanej zdejší redakcí, tam si to můžem namastit jak chcem a vyjde z toho nakonec povídka jak od Foglara. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|