|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st leden 04, 2012 8:36 pm Předmět: Re: Zdrojak |
|
|
Mam ho stazenej, ale nejak se mne do nej dle scenare nechce :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 04, 2012 8:38 pm Předmět: Re: Zdrojak |
|
|
Pár "smutnejch" věcí by se tam našlo, každopádně hodně povedená záležitost a 9/10
Jake Gyllenhaal tradičně úžasnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 04, 2012 11:29 pm Předmět: Re: Zdrojak |
|
|
| Draper napsal: |
Mam ho stazenej, ale nejak se mne do nej dle scenare nechce :) |
Není to vůbec špatné, ale mozek klidně nech v tašce. Potřebovat ho nebudeš
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st leden 04, 2012 11:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 12:55 am Předmět: |
|
|
no... těším se na trošku jiný filmy, ale hned jak bude dvdrip, tak to stáhnu a zkouknu... vtipné komedie už dnes točí asi jen tak 10 herců, takže jedna další se vždy hodí
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 12:13 pm Předmět: Re: Zdrojak |
|
|
Viděl, a zpracovaný to bylo dobře. Ale podruhé bych se na to určitě nepodíval. Mám radši jiné typy filmů. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
Protože je to geniální, skvělý, úžasný a neskutečně dobrý.
Jinak Tarantino tam procmrdoval, ale rozhodně bych to takto nenapsal. Ten film má jiného režiséra.
| ShawnRay napsal: | | Pak sem viděl asi 10minut Pulp Fiction, ale to sem musel hned vypnout, nějak mě to nebavilo... | Aha, tak už tuším kde je chyba... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne pá leden 06, 2012 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
ShawnRay - asi nemáš moc vkus, když vypínáš Pulp fiction po 10 minutách... _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
Ma jen takovej ten mladistvej vkus na filmy s "cool" fasadou, ale bez duse _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Ma jen takovej ten mladistvej vkus na filmy s "cool" fasadou, ale bez duse |
To je klidně možný, ale neřekl bych podívám se i na hlubší filmy, ale např. Sin City mě právě přijde dle tvýho hodnocení film s cool fasadou a bez duše. Asi mě nějak Quentinův styl nesedl...
| citace: | | ShawnRay - asi nemáš moc vkus, když vypínáš Pulp fiction po 10 minutách... |
Teoreticka otazka: co když já právě mám vkus, ale ty ho zas nemáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
pokud po 10ti minutách odsoudíš filmovej klenot jako je Pulp Fiction  , tak prostě nemáš vkus, jiná možnost není _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | pokud po 10ti minutách odsoudíš filmovej klenot jako je Pulp Fiction , tak prostě nemáš vkus, jiná možnost není |
tak jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
ShawnRay - buď vklidu, Pulp fiction mě vůbec nezaujal a sotva jsem to dokoukal, nechápu proč to má tak velký hodnocení a všichni se o tom vždycky pořád bavili... pulp fiction pulp fiction pulp fiction blabla :-).
Ale taky se rád podívám na hlubší filmy, né že né. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|