|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Treba Oleg Zur rika, ze kloubni vyziva nema v tele pred 40 rokem co delat. |
kolikrát to tu ještě padne...
k věci: AAKG je součástí hromady NO doplňků. O jejich využití nebo nevyužití se dají vést hodinové debaty ale to platí podle mě i u kreatinu. Pokud člověk ví co od toho má a nemá čekat, nevidim problém v tom si ten (pro někoho luxus) nedopřát.
Naposledy upravil jari dne pá leden 06, 2012 3:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ShawnRay

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | ShawnRay napsal: | | Treba Oleg Zur rika, ze kloubni vyziva nema v tele pred 40 rokem co delat. |
kolikrát to tu ještě padne... |
Jelikož téměř vůbec nesleduju topic výživu, tak nevím že se to tu často psalo Já to znám z nějakýho starýho rozhovoru, možná snad ještě z MuscleFitness.
Ale jo, já ti rozumím. Kdo chce psa bít hůl si vždycky najde.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Kdo chce psa bít hůl si vždycky najde. |
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:57 pm Předmět: |
|
|
tak to me omluvte ale to, ze kloubni vyziva pred 40tkou neni potrebna je kravina na ntou, jestli nekdo aktivně dela sporty, nedejbuh silove od ranneho veku tak se bez toho neobejde, kloubni vyziva se pouziva jako prevence, kdyz uz budete mit klouby v haji tak vam pomuze pouze operace
ustinove kup si aspon nejakej multivitamin,, navic samotny Ccko a nexgen, cvicis jak urvanej porad se chces zlepsovat ale na zakladni veci seres a kupujes si kreatin...
tady ti poslu obrazek,podle ktereho by se mel kazdy cvicenec drzet
zdroj: ronnie mainweb, autor : Jiří Žižlavský
od te doby co pouzivam nexgen,antioxy,glutamin, multivitamin,omega3 , tak se citim krasne zregenerovany, jeden den trenink noh, po kterem bych normalne 3 dny nechodil, tak ted neni problem, pripada mi ze sem celkove nejak mene unavenej nez jak byvalo zvykem
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak to me omluvte ale to, ze kloubni vyziva pred 40tkou neni potrebna je kravina na ntou, jestli nekdo aktivně dela sporty, nedejbuh silove od ranneho veku tak se bez toho neobejde, kloubni vyziva se pouziva jako prevence, kdyz uz budete mit klouby v haji tak vam pomuze pouze operace
ustinove kup si aspon nejakej multivitamin,, navic samotny Ccko a nexgen, cvicis jak urvanej porad se chces zlepsovat ale na zakladni veci seres a kupujes si kreatin...
tady ti poslu obrazek,podle ktereho by se mel kazdy cvicenec drzet
zdroj: ronnie mainweb, autor : Jiří Žižlavský
od te doby co pouzivam nexgen,antioxy,glutamin, multivitamin,omega3 , tak se citim krasne zregenerovany, jeden den trenink noh, po kterem bych normalne 3 dny nechodil, tak ted neni problem, pripada mi ze sem celkove nejak mene unavenej nez jak byvalo zvykem |
no tak ja se po necem podivam, multak snad sezenu, a kdyz ne tak doma
nexgen neznam
Glutamin - nikoliv ovšem kvůli neprůkaznému vlivu na růst svalů / síly, ale z hlediska možného příznivého vlivu na imunitu. Glutamin je hlavní palivo pro imunitní systém a jeho suplementace může pomoci v případech velké únavy organismu. Přidejte zhruba 5 g do potréninkového koktejlu a 5 g dávkujte na noc. velkey cizopasnik _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milosek108

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 9:24 pm Předmět: |
|
|
chtěl bych se zeptat, kdo jste užíval aakg, po jakou dobu jste ho užívali? .. popř. i v jakých dávkách?
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
Kubaz, ake antioxidanty davas?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po leden 13, 2014 6:52 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak to me omluvte ale to, ze kloubni vyziva pred 40tkou neni potrebna je kravina na ntou, jestli nekdo aktivně dela sporty, nedejbuh silove od ranneho veku tak se bez toho neobejde, kloubni vyziva se pouziva jako prevence, kdyz uz budete mit klouby v haji tak vam pomuze pouze operace
|
A někomu ani ta operace ne
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 43 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|