teďka na COOLu jsem se zažral do "Kdo přežije"... sleduju každej díl a ve čtvrtek začíná další řada
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
předminule vypadl shane a minule byla remíza mezi Cirrie a Danniele, takže soutežili v tom, kdo dřív rozdělá oheň, tak postoupí, ale výsledek souboje bude až v pondělím díle
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Poslední série Dextera má brutálně smíšený ohlasy.... jakože víc lišit se to snad ani nemůže. Podle mě to byla ale parádní série. Ta příští bude ale opravdu "kontroverzní", co se samotného Dextera týká a docela věřím, že ohlasy budou úplně stejný, jako na tu nedávno skončenou. Já ale nepochybuju otom, že to bude zas super záležitost.
TBBT se podle mě nedá brát po sériích, ale každej dýl zvlášť... někdy to je 20 minut srandy, ale jindy zas nuda a docela často se to střídá.
Ale je tu topic o seriálech, možná by se to mělo řešit tam.
Gran Torino je jedinej z těch takovejch "chytrejch a vážnejch" filmů, kterej se mi opravdu líbil. Ten film měl styl.
Tak to presunem :). Podle me zrovna TBBT by se po seriich brat mel, ono tam kazda serie se vetsinou toci okolo nejakeh vetsi zapletky. Ale zas na druhou stranu mas pravdu v tom, ze TBBT at si pustis jakykoli dil, tak nepotrebujes znat zadne okolnosti okolo pribehu nebo vyvoje postav abys pochopil o co tam jde. (az na par vyjmecnych dilu)
Největší očekávání: GAME OF THRONES II.
Předpokládám obrovskou sledovanost, možná to trhne nějaké rekordy, protože to je opravdu kvalitní seriál. Těším se!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
A co rikate na Terra novu a celou prvni serii? Me se ten serial hodne libil, konecne to byla nejaka zmena a scenaristi furt vymysleli zajmave zapletky a pribeh dale rozvijeli. Jen me stve ze druha serie neni zatim jista.
Jinak v blizke dobe se blizi 3ti serie Spartaca, sice uz s "jinym" Spartacem, ale i tak si ji ujit nenecham
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jako fanda snad všeho sci-fi jsem si Terra Novu užil a docela jsem i rád, že to je taková telenovela. Malá Zoe je vlastně moje oblíbená postava tam...
Sice to nemá moc společnýho s LOST, nacož sem se těšil, ale je to příjemnej seriál a často jsem na to v úterý koukal dřív, než na House.
Spartakus bude zas skvělej, bohužel první díly budu myslet na Andyho, kterýho si asi každej zamiloval, ale... bude to nářez
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru