tak projev je už na tobě, pokuď vypatllaná blbka nejseš, tak se projevuj jak chceš... spíš by stačilo použít google, protože to je uznaný anglický slovo
Neuvazoval jsi treba nekdy, ze se prestehujes do Ameriky? :-)
Třeba jednou. Ty zatím můžeš zkusit pokusit prosadit zákon, který trestá prznění češtiny. Hodně štěstí. Do tý doby pevný nervy
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To se teda předvedl ... no v tom případě nechápu, proč se holí, proč si nechává stříhat vlasy, proč nosí oblečení - no dostal "design" od přírody, tak proč ho měnit?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Sorry chlape, ale tohle si prostě nejde vyložit jinak...
citace:
Proč bych to dělal? Dostal jste od přírody, nebo Pánaboha, jak chcete, nějaký design, a vůle ho předělávat mi přijde legrační. Ti vymakaní chlapi mě rozesmávají. Chápu, když je někdo urostlý a ještě si to vylepšuje. Ale nahoněný cvrček… Budeš překládat kameny? Jako když má starý chlap sporťák a dělá, že závodí.
Pokud chceš obhajovat myšlenku, že cvičit by měli jen ti, co se narodí už nabušení a se sixpackem, tak fakt nemám v plánu se tohohle flamu účastnit
Mně to nevadí, četl jsem to a říkal, že to nechápe u těch, co jsou malý, jsem v suchu
To se ti to rika kdyz mas 3 metry a ramena jak 2 lidi
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru