|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Praktikujete očistné dny? |
| Ano, pravidelně a preventivně, je to dobrá věc |
|
11% |
[ 7 ] |
| Ano, ale obvykle jen když mám zažívací potíže |
|
26% |
[ 17 ] |
| Ne, prostě ne |
|
61% |
[ 39 ] |
|
| Celkem hlasů : 63 |
|
| Autor |
Zpráva |
Loolan
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Soorbso napsal: | | Loolan napsal: |
Mě by teď spíš zajímalo, jestli se mi něco nestane, když žeru celý dny maso. |
| citace: | Dávám pokouřit hodně organnismu tím, že jím tolik masa? dnes:
-pečivo 3ks, 0,5l kakaa
-2párky v rohlíku
-krůtí řízek (200g)+hranolky (400g)-oběd
-hovězí steak (200g)+salát-oběd
-sladkosti
-teď si dávám klobásu (velká 150g) + pečivo
a jěště něco zvládnu dneska
|
toto nie su vobec extremne porcie masa, nestane sa ti nic |
Ani když je to každej den?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Soorbso
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | Soorbso napsal: | | Loolan napsal: |
-pečivo 3ks, 0,5l kakaa
-2párky v rohlíku
-sladkosti
|
Ani když je to každej den? |
podla mna nie, ja si uz pomaly ani nepamatam kedy som mal naposledy den bez masa... _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Soorbso napsal: | | Loolan napsal: | | Soorbso napsal: | | Loolan napsal: |
-pečivo 3ks, 0,5l kakaa
-2párky v rohlíku
-sladkosti
|
podla mna nie, ja si uz pomaly ani nepamatam kedy som mal naposledy den bez masa... |
Tak to su klidný Matka mě straší dnou a tata má taky výhrady, jěštěže jsem se nenechal odradit
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
ludia si obcas neuvedomuju, ze ked niekto cvici, vyuzije viacej bielkovin nez necviciaci clovek... zas na druhu stranu by som nad tych 2,5 gramov bielkovin na kg vahy nesiel, lebo by to bolo uz zbytocnemoc, okolo tych dvoch gramov na kg uplne staci... a rozdelit si to na viac davok, ne ze kilo mesa naraz _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Loolan napsal: | | Soorbso napsal: | | Loolan napsal: | | Soorbso napsal: | | Loolan napsal: |
-pečivo 3ks, 0,5l kakaa
-2párky v rohlíku
-sladkosti
|
podla mna nie, ja si uz pomaly ani nepamatam kedy som mal naposledy den bez masa... |
Tak to su klidný Matka mě straší dnou a tata má taky výhrady, jěštěže jsem se nenechal odradit |
Zas tak klidný bych nebyl.Lidské střeva nejsou stavěny na takové dávky masa,což potvrzuje řada studijí,které uvádějí,že lidé konzumující velké kvanta mají o několik desítek procent větší pravděpodobnost výskytu carcinomu tlustého střeva.Pokud zabrousíš i do nějakých publikací srovnávací anatomie,tak se zde čím dál tím více přiklánějí anatomové k názoru,že lidské tělo je do větší míry podobné tělům býložravců.
tak a teď mě tady všichni sežerou.... _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 7:31 am Předmět: |
|
|
jdu te zrat Brokene :-))
-zalezi na tom,jakej mas vydej, ony studie jsou delany na necvicich nebo jen mirne cvicici casti populace
-reknu ti to takhle: ve stredoveku napriklad nemeli drevorubci aterosklerozu-ipresto,ze se zivili tlustym masem a racionalni strava neexistovala..vis proc? protoze meli obrovsky vydej energie za den
.-takze kdyz pudes nadoraz, tak neres studie zabivajicima se lidma,jejichz nejvetsi denni sport je privolani vytahu
stejne jako musis mit vic vitaminu,vic tekutin a mineralu,tak i vic potravy-je jasny,ze ocad pocad ale 2g na kg utahnes uplne v poho a ani nesnis nejaky mega davky masa,kdyz to doplnis z ostatnich zdroju
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | jdu te zrat Brokene :-))
-zalezi na tom,jakej mas vydej, ony studie jsou delany na necvicich nebo jen mirne cvicici casti populace
-reknu ti to takhle: ve stredoveku napriklad nemeli drevorubci aterosklerozu-ipresto,ze se zivili tlustym masem a racionalni strava neexistovala..vis proc? protoze meli obrovsky vydej energie za den
.-takze kdyz pudes nadoraz, tak neres studie zabivajicima se lidma,jejichz nejvetsi denni sport je privolani vytahu
stejne jako musis mit vic vitaminu,vic tekutin a mineralu,tak i vic potravy-je jasny,ze ocad pocad ale 2g na kg utahnes uplne v poho a ani nesnis nejaky mega davky masa,kdyz to doplnis z ostatnich zdroju |
Teďka zrovna nemakám (nebo spíš po měsíci zase zlehka začínám), ale jinak jsem jel půl roku v kuse 4x týdně (každej trénink záhul). Pauzku jsem dal na celkovou regeneraci - bolely mě nohy a záda a myslím, že tím žraním i když jsem zrovna necvičil, tak jsem nic nezkazil (váha se nehýbala, tuk subjektivně taky ne). Jinak tlustý maso nejím vůbec, jenom libový, ale to je asi jedno, protože tuku do sebe peru i tak dost.
Jinak samozřejmě tím pádem až na tu pauzu výdej hafo, takže pohoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: pá květen 04, 2007 8:34 pm Předmět: |
|
|
stejne jako musis mit vic vitaminu,vic tekutin a mineralu,tak i vic potravy-je jasny,ze ocad pocad ale 2g na kg utahnes uplne v poho a ani nesnis nejaky mega davky masa,kdyz to doplnis z ostatnich zdroju |
ano,souhlasím s tím,že 2g na kg jsou v pořádku u cvičícího jedince a navíc když je člověk nemá pouze z masa,doplňuje je např. z proteinových nápojů atp.Já jsem s spíš také reagoval na loolana,který má 75kg a hází do sebe 3/4 kg masa za den.
btw.jak jsi přišel na to,že dřevorubci ve středověku neumírali na arteriosklerózu,neříkám,že to třeba není pravda,ale jak to může někdo vědět?:)
edit.Ještě k těm studijím.Jsou sice dělány u lidí,kteří necvičí nebo jejich jediný výdej energie je maximálně zvedání kríglů v hospodě,ale také větší
část z nich tolik masa jako kulturisté nebo kondiční cvičenci nepozřou.Takže tím že cvicíš, nezískáš nějakou speciální rezistenci proti rakovinovému bujení a je třeba na toto myslet při stavbě správného jídelníčku a zahrnout tam dostatek zeleniny,ovoce vyvarovat se třeba časté konzumaci grilovaného masa atd.Navíc ČR drží prvenství co se týče karcinomu tlustého střeva _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
Naposledy upravil Broken dne so květen 05, 2007 8:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 10:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Finger
|
Zaslal: út květen 08, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|
a docela naštve, když ti někdo napíše, že jsi těch dalších 200g jedl zbytečně, protože to stejně vyse*eš bez užitku...když už do sebe rveš tolik masa, jak na tom máš sachry?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: út květen 08, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
jen mě zajímá slaytere, jak víš co jedli dřevorubci ve středověku a jak víš, že neměli aterosklerozu? Je pravda, že u doktora jich s timhle moc nebylo _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
Kámoš se rozhodl, že bude zdravě žít a že si dá očistu, jsem si říkal, jo týpek si dá čaje atd, ale vzl to trochu extréměj:
http://www.zdravi-az.cz/Ocista_tlusteho_streva_02.php
Jakej na to máte názor? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|