Vitalmax v insolvenci

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vitalmax v insolvenci  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Vitalmax v insolvenci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aj to je mozne,ale kedze je to mala sro-cka so zakladnym imanim 200 000...
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To, ze ide o sro so zakladnym imanim by som nevidel ako velky problem...poznam "male" firmy v zmysle zakladneho imania, ale nemusi to mat ziadnu vypovednu hodnotu. V tomto pripade by som ale ako veritel obavy asi mal...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Promazal jsem některé příspěvky výše, které mluvily o dodavatelských společnostech, protože se na ně obrátilo několik lidí odsud, že chtějí kilo toho či půl kila onoho... a to je jednak obtěžuje a jednak je to pochopitelně nesmysl, takováto směšná množství chtít a věřit, že by je zmíněné (a teď tedy smazané) společnosti zaslaly.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Promazal jsem některé příspěvky výše, které mluvily o dodavatelských společnostech, protože se na ně obrátilo několik lidí odsud, že chtějí kilo toho či půl kila onoho ... a to je jednak obtěžuje a jednak je to pochopitelně nesmysl, takováto směšná množství chtít a věřit, že by je zmíněné (a teď tedy smazané) společnosti zaslaly.

to vazne sa najdu tak blbi ludia?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzal si mi tu otazku z jazyka, Petey
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, bylo jich dost na to, aby se žádost o případné stažení odsud dostala přes několik lidí až ke mě:-).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Ronnie napsal:
Promazal jsem některé příspěvky výše, které mluvily o dodavatelských společnostech, protože se na ně obrátilo několik lidí odsud, že chtějí kilo toho či půl kila onoho ... a to je jednak obtěžuje a jednak je to pochopitelně nesmysl, takováto směšná množství chtít a věřit, že by je zmíněné (a teď tedy smazané) společnosti zaslaly.

to vazne sa najdu tak blbi ludia?

Když sem chodí asi 10 000 lidí denně, tak věř tomu že minimálně několik set jich je blbých jak štoudev...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vitalmax v insolvenci Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: