| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 8:57 pm Předmět: Paralen |
|
|
Nehci Freimenovi dělat bordel v logu, ale jak je to s Paralenem a nachlazením? Já jakmile se mi zvýší teplota, tak do mě matka vždycky cpala paralen. A je nějakej rozdíl mezi paralenem a paralenem plus? Nebo jak nejlíp sám vyléčit takový ty nárazový virózy, který přicházejí s tímhle počasím? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Mírně zvýšená teplota je během boje s mikroby pro tělo vlastně prospěšná ne? Pokud nemáš nad 38, tak bych tomu nechal volný průběh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:11 pm Předmět: . |
|
|
miska zelí, stroužek česneku denně + b komplex, omega 3 mastné kyseliny _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:16 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | | miska zelí, stroužek česneku denně + b komplex, omega 3 mastné kyseliny |
+ horká 30+minut koupel.... jinak asi tak nějak
nachlazení je do večera, nebo druhýho dne pryč
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:17 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | | miska zelí, stroužek česneku denně + b komplex, omega 3 mastné kyseliny |
výnimočne súhlasím ( ešte vitamín D nie je na škodu v zime) + ked zvoliť paralén (paracetamol)/ibuprofén, tak volím liek nabáze ibuprofénu, horúčku a bolesti potlačí rovnako, ak nie lepšie a protizápalový účinok nie je vôbec na škodu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
masternay
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
Paralen jak se mnozí domnívají nefunguje jako lék proti chřipce. Jedinná účinná látka v paralenu obsažená je PARACETAMOL - látka snižující teplotu a snižuje bolest. Je to dost kontraproduktivní, uvědomíme si, že zvýšená teplota je z důvodu zpomalení množení mikroobů (virů).
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
je paralen zakázaná látka ve sportu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:32 pm Předmět: . |
|
|
paralen akorát opije mozek.. stejně jako redbull při únavě _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
Rozdil je v tom ze Paralen Plus by mel obsahovat Pseudoefedrin.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 11, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
dotaz: Muze se v malem mnozstvi pit alkohol na lek Asentra?
presneji: jestli muzu vypit 1-2 piva denne.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st leden 11, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | estli muzu vypit 1-2 piva denne. |
a proč piješ 2 piva denně?
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st leden 11, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Zoloft v kombinacii s 2 pivami denne by nemal robit ziadne problemy. Ale tak - ber to s rezervou.
Naopak, paralen+alkohol a pecen maka na 300%. Zakazana kombinacia.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 11, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | estli muzu vypit 1-2 piva denne. |
a proč piješ 2 piva denně? |
nepiju presne 2 piva denne, to byl jen prumerny odhad. Normalne piju tak ze, treba 2 dny po sobe nemam ani jedno pivo, ale pak treba 3. Dalsi den zas nic, dalsi treba 2, dalsi jedno, pak treba 2 dny nic. Podle chuti si dam pivo, ne pravidelne.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st leden 11, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Tak jde asi o míru ... když si metrákový chlap dá k jídlu jednu desítku, tak nevěřím, že by mu to mohlo nějak uškodit bezmála s jakoukoli medikací.
Ale tenhle nárazový způsob je dost na hovno, ty 3 za večer bych už nijak dobře neviděl, i když jsem možná zbytečně opatrný. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Naposledy upravil ygg dne st leden 11, 2012 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 11, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Zoloft v kombinacii s 2 pivami denne by nemal robit ziadne problemy. Ale tak - ber to s rezervou.
Naopak, paralen+alkohol a pecen maka na 300%. Zakazana kombinacia. |
Zoloft? Ja psal Asentra, nebo je to to same ale pod jinym nazvem? Ucinna latka ej tam Sentralin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |