|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
lipidek

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 7:39 am Předmět: |
|
|
Ono je to dost objektivni ta chut..Kazdej oceni neco jinyho. Ja jsem pomerne nenarocnej, ale za sebe muzu urcite doporucit Combat Powder mlecna cokolada. To uz kdyz otevres pixlu, ucejtis opravdu vuni mlecny cokolady. Chut je pak opravdu skvela. Ale je to tip za me. A musim rict, ze jsem mel jeste stary baleni. Doufam, ze ted s novym designem pixly nemenili i recepturu.. Obecne ale urcite muzu doporucit. _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
PŘesně teď jsem chutnal od kamaráda combat a čokoláda super, btw sám mám myofusion a chuť dost podobná prostě oba výborné _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | PŘesně teď jsem chutnal od kamaráda combat a čokoláda super, btw sám mám myofusion a chuť dost podobná prostě oba výborné |
Jenze kvalitou oba trochu nekde jinde
Jinak combat take doporucuji, v soucastnosti muj nejoblibenejsi protein. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
Jedna otazka k hydrolizatom. Jeden zdroj uvadza cim vyssi stupen hydrolizy, tym lepsie. Druhy zdroj udava optimalny stupen hydrolizy 20-30% (dovod uvadzaju, ze pri vyssom stupni hydrolizy je obsah volnych aminokyselin viac ako 30% a tie maju mensiu fyziologicku vyuzitelnost ako peptidy).
Comu mam teda verit? Osobne by som sa skor priklonil k druhej verzii, ale nie som odbornik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelito napsal: | | PŘesně teď jsem chutnal od kamaráda combat a čokoláda super, btw sám mám myofusion a chuť dost podobná prostě oba výborné |
Jenze kvalitou oba trochu nekde jinde
Jinak combat take doporucuji, v soucastnosti muj nejoblibenejsi protein. |
To máš určitě pravdu, až dolemtám Myo - jahodu a Pharmu - banán, tak našetřím na Combat _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
co jsem já četl, tak čím vyšší, tím lepší (pokud bereš protein po tréningu, nebo ráno a chceš tedy dostat aminokyseliny co nejdřív)... ale odborník taky nejsem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po leden 16, 2012 5:04 pm Předmět: |
|
|
Co vychází jako jeden z nejlevnějších zdrojů bílkovin, kterej se hodí i do diety? Asi právě standartní prodávaný proteiny co? (Zkusil jsem si spočítat kolik mám za den bílkovin a měl bych podle toho vážit asi 50kg) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 16, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Co vychází jako jeden z nejlevnějších zdrojů bílkovin, kterej se hodí i do diety? Asi právě standartní prodávaný proteiny co? (Zkusil jsem si spočítat kolik mám za den bílkovin a měl bych podle toho vážit asi 50kg) |
jo ale ne ty za 700-800kc / 2,3kg, to vubec nema cenu kupovat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po leden 16, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Co vychází jako jeden z nejlevnějších zdrojů bílkovin, kterej se hodí i do diety? Asi právě standartní prodávaný proteiny co? (Zkusil jsem si spočítat kolik mám za den bílkovin a měl bych podle toho vážit asi 50kg) |
jo ale ne ty za 700-800kc / 2,3kg, to vubec nema cenu kupovat |
Kvůli čemu? Špatná stravitelnost? Ptám se jen teoreticky, asi si pak koupím https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-zdarma.html _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 16, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
Ja nevim, ctes nekdy tuhle diskuzi? Casto se tu pise neco o kvalite urcitych proteinu, o tom jak a z jakych surovin se vyrabi, navic se delaly ruzne testy na obcas bilkovin atd. A uz jen ta cena, ktera je kolikrat u nekterych "viceslozkovych" americkych proteinu o necem vypovida.
Jo ton wpc si klidne kup. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
olliecko1

|
Zaslal: út leden 17, 2012 8:52 pm Předmět: Re: warning |
|
|
| hobbyt napsal: | caute chlopi...mal z vas niekto tu cest pit protein "san bioactive myotein protein"?
zda sa mi to alebo to smrdi ako stanky zmiesane s grckami?
nekupujte si to |
ja som ho pila a je to riadny grc ale teraz mam fajnovy
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
zdravicko chlapi! dneska jsem jen zaslech ze nejaky klucina zemrel na otravu bilkovinou a prijde mi to nejake podezrele, jak velke muze byt riziko ze se clovek otravi bilkovinou???
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | zdravicko chlapi! dneska jsem jen zaslech ze nejaky klucina zemrel na otravu bilkovinou a prijde mi to nejake podezrele, jak velke muze byt riziko ze se clovek otravi bilkovinou??? |
Jsi si jistý?
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
U kulturistů, kteří nedbají na studie a odezvu těla docela vysoká. Pokud ale jedeš cca 1 - 1,5 - 2g na den a nemáš problémy s trávení, nadýmáním a tak... tak by to mělo být OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | zdravicko chlapi! dneska jsem jen zaslech ze nejaky klucina zemrel na otravu bilkovinou a prijde mi to nejake podezrele, jak velke muze byt riziko ze se clovek otravi bilkovinou??? |
Pokud je ta bílkovina zkažená, nebo jsi na danou bílkovinu alergický, tak se s ní otrávíš, jinak je to pochopitelně nesmysl. Představa že si dáš velké množství bílkovin a odvezou tě ve futrálu tě skutečně děsit nemusí :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|