|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
stačí vidět jeden takovej trailer a už mám jasno, že zas pár let takovej film neuvidím :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
Amáda temnot, Duch lesa apod.....to mi vůbec nesedlo. Pro spoustu lidí kult, pro mě děs.
Ale pánové, co fakt musím doporučit, tak to je Noc s nabroušenou břitvou . Jak nemusím tyhle naháněčky s psychopatama, tak tohle mě donutilo prosit hlavní hrdinku, aby dejchala hodně potichu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
John: noc s nabrousenou britvou nic extra, sou lepsi :)
Postnu tady nejaky zajimavosti z nataceni z BlairWitch, jenom kdyz to ctu tak to musel byt fakt masakr:
Pred tým než film išiel do kín, na IMDB bolo pri troch hlavných hercoch napísané "missing, presumed dead" ("stratení, pravdepodobne mŕtvi").
Pri reklamovaní filmu producenti tvrdili, že film sú skutočné nájdené zábery. Niektorí ľudia tomu dodnes veria.
Režiséři s trojicí postav udržovali kontakt pomocí vysílaček, aby se ujistili, že nesejdou z plánované cesty. Přesto se jim (údajně třikrát) za dobu natáčení v lese ztratili.
Reakce postav na to, že po celodenní chůzi došli na to samé místo, a tak vlastně ztratili den i zásoby jídla vysilujícím pochodem, jsou autentické.
Nadávka "fuck" je vo filme vyslovená 154 krát.
Film bol natočený za 8 dní
Představitelé tří hlavních rolí si mysleli, že mytologie kolem děje je skutečná. Až po natočení filmu jim bylo řečeno, že tvůrci si ji celou vymysleli.
Herci před natáčením nedostali scénář, jen 35stránkový spis obsahující mytologický příběh o čarodějnici. Všechny dialogy ve filmu jsou tak improvizací herců.
Záběry ve filmu pořizovali sami herci.
Režiséři herce děsili uprostřed noci, aniž by je předtím upozornili. Reakce a strach jsou tak v některých nočních scénách zcela autentické.
Aby podpořili neshody mezi herci, dávali režiséři vědomě hercům každým dnem méně jídla.
Ve scéně, kde hlavní představitelé spí ve stanu a stan se náhle začne násilím třást se herci vylekali. Toto bylo improvizované, stanem třásl režisér a herci byli vážně vystrašeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
Já téhle omáčce okolo nevěřím ani za mák. Ale nevadí, film je to skvělej.
Nejlepší vyjádření totální bezmoci byla scéna kdy dospělej chlap pokorně čeká v rohu otočen ke zdi, až příjde jeho čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Já téhle omáčce okolo nevěřím ani za mák. Ale nevadí, film je to skvělej.
Nejlepší vyjádření totální bezmoci byla scéna kdy dospělej chlap pokorně čeká v rohu otočen ke zdi, až příjde jeho čas. |
dospělý
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Já téhle omáčce okolo nevěřím ani za mák. Ale nevadí, film je to skvělej.
Nejlepší vyjádření totální bezmoci byla scéna kdy dospělej chlap pokorně čeká v rohu otočen ke zdi, až příjde jeho čas. |
dospělý
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 14, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so leden 14, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
CZBLADE: taky se mi to hodně líbilo, ale někde je to zbytečně moc přibarvený. Navíc charakter Maxe Baera tam je totálně zmrvenej, protože ve skutečnosti to byl slušnej člověk a ne nějakej řezník, co chodí do ringu zabíjet lidi. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: so leden 14, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | ...
A zajímá mě, v jakém duchu bude natočen Hobit. Ted jsem ho opět po snad deseti letech začal číst a jeho styl je naprosto odlišný od "hrdinského eposu" Pán prstenů. Hobit je psaný jako hrátka se slovy, spíše jako pohádka. Tak jsem teda zvědav. |
http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/hobit-prvni-trailer
radeji to cist nebudu. PP jsem cetl a u druheho a tretiho dilu jsem nadaval, proc nekdo meni zakladni fakta, kdyz to kuli filmu nebylo zapotrebi.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 6:26 am Předmět: |
|
|
Ides of march/Den zrady - ne úplně hloupý film o tom, jak se peče vysoká politika. S mýn oblíbeným Goslingem a s dobrým Cloonym.
Vanishing point je velká stylovka z 1971 o automobilové honičce, která přesahuje několik amerických států. Řidič (charakter trochu jako v Driver) nikomu nic neudělal a přitom ho skoro všichni chtějí zastavit. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 9:48 am Předmět: |
|
|
Vanishing point,to je klasika  esencia 70 rokov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|