|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jan Kenny
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:21 am Předmět: Brigáda ? |
|
|
Dobrý den, sice je poměrně brzo ale lepší než shánět věci na poslední chvíli. Má někdo zkušenosti s dobrou brigádou?? Pokud by byla v zahraničí byl by to jedině plus. Problém je že jsem student SŠ a 18 mi bude až v říjnu .... Je možné něco sehnat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
koubic
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
ano máme zkušenosti s brigádou  a v jakém tak oboru by jsi chtěl pracovat?
Naposledy upravil koubic dne ne leden 15, 2012 12:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan Kenny
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
Nemám přehled co je za možnosti, co jsem se díval tak velmi častý je sběr ovoce na farmách, na tom až tak nezáleží .
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
a proč nechceš pracovat v česku? hledal jsi něco?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Jan Kenny napsal: | | Nemám přehled co je za možnosti, co jsem se díval tak velmi častý je sběr ovoce na farmách, na tom až tak nezáleží . |
v Austrálii atak? nejsem si jistej, ale to by mělo bejt od 18
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan Kenny
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
Tak chtěl bych se podívat trochu jinam, a i finančně co jsem se díval by to vyšlo i s ubytováním, cestou a dalšími náklady lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
no začni si tím, že si zjistíš, kam vůbec můžeš, když ti nebude ani 18
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
pokud by jsi chtel spojit trening s vydelavanim penez bez skladat nakladaky do firmy s nabytkem takovej trenink jen tan nesezenes a vydelas nejaky kacaky.
Nebo idelane delat zavoznika - delal jsem to 4 mesice jako brigadu po pulce evropy. :) fyzicky narocna prace ale vyplati se jak telesne tak financne (mesicni odmena neco kolem 40 000), jen to ma malou nevyhodu doma jsme byl jednou za 3 tydny jinak porad na cestach
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
Jestli chceš makat na farmách (ovocné sady, ale i zvířecí farmy), doporučuju jet do Norska, příp. Anglie.
Hodně informací seženeš tady:
http://www.studentagency.cz/pracovni-a-au-pair-pobyty/Norsko/Prace-na-farmach-v-Norsku/
Já jsem chtěl jet do Norska, nakonec to ale nevyšlo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | 3 000 tydne, velmi lukrativni nabidka |
za 5 dnů práce, 6-7 hodin denně. 90kč/hod, není to nic extra, ale zrovna tady nemusí platit za jídlo a ubytování.
Ale ten příklad měl být jen informativní, ne že má jet se studentagency..
Pokuď ti jde ale čistě JEN o výdělek, bude to dost složitý, při takovém kurzu nevím nevím...to se spíš podívej po brigádě tady v ČR a budeš to mít daleko jednodušší a nemusíš nikam investovat vstupní výdaje (letenka, ubytování, poplatky, kapesné) viz. Norsko, USA atd. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
kubaz: ty pracujes pro rodinny podnik, nemylim-li se?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | 3 000 tydne, velmi lukrativni nabidka |
Tohle taky slouží jako jazykový pobyt "zadarmo" a podívání se do cizí země a kultury.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|