|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xCROWx
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
Drive - hehe, to jsem zase naletěl na hype a nevzpomněl jsem si, kdo je Refn
Sherlock Holmes: A Game of Shadows - rutina, ústřední dvojice už se nepopichuje tak, jako v jedničce a celkově to tak jaksi prošumělo _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po leden 16, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
Včerejší Sherlock Holmes na BBC...
Uf,tak to byla sila- 10/10. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po leden 16, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Včerejší Sherlock Holmes na BBC...
Uf,tak to byla sila- 10/10. |
Dnes se na to chystam a cekam over the top zazitek :)
Vcera sem byl na Sherlock Holmes Game of shadows v kine a musim rict, ze proti serialu naprosta tragedie. Dej nuda, pobihani postav z bodu A do bodu B pres bod C... nuda, nezajem, uspavalo me to (a to se mi v kine jeste nestalo, ze bych se musel nutit nezavirat oci). U vsech postav mi bylo uplne ukradeny co se s nima stane a trochu sem doufal, ze nekdo z nich RIPne, aby se vsichni co se tvari tak na umreni k tomu meli konecne duvod.
Sherlockovy schopnosti byly spatne prezentovany, spis jen naznaceny a vysvetleni bylo chaby a nepresvedcivy (jeho rozbor akcni sceny driv nez se stala ... hm, jiste).
Akcni sceny celkove byly natoceny straslive spatne, bylo jich moc, byly neprehledne, moc strihu, tmave, k nicemu. A zpomalovacky to nezachranily.
Za prumerne hlavni duo (a to sem fanda Lawa i Downeyho) a nadherny vizual 2/5. Priste bud lepsiho scenaristu a rezisera ( sry Ritchie) nebo netocit...
Edit: sherlock 2x03 - Nejlidstejsi dil, nejatmosferictejsi, nejlip zahranej, s nejlepsim criminal master mindem. Powerful.
Spoil
Treti serie potvrzena. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út leden 17, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:49 pm Předmět: |
|
|
| Nordir napsal: | http://www.csfd.cz/film/295395-new-kids-turbo/
silena uchylarna ale skvele pobavi. Pokracovani bude venku za chvili |
Fakt silenej film, ale tenhle "priblbly" humor neni nic proc me, takze jsem to ani ne v pulce zabalil, ale verim, ze svuj uspech sklidi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 12:54 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle bylo moc pěkně vymyšlený. Doporučuji všem co mají rádi brainwashing...prostě dokonale promyšlený.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
A team je dobrej film nebo Mechanik zabiják
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
Nějaká komedie? Prosím jen z těch novějších, staré mě nebaví. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
Vím že je to tu o filmech, ale zaskočíme k seriálu.
Nikdy jsem neviděl Dexter a udělal jsem chybu. Seriál s psychopatickým zabijákem v hlavní roli skutečně dost odbočuje hlavnímu proudu a vůbec nenudí.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Nějaká komedie? Prosím jen z těch novějších, staré mě nebaví. |
Due Date, Take him to the Greek... hm? =)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|