|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
mne to vyslo na prvy krat a sedi perfektne...co mi odporucali ako trik je hlavne pri zakusnuti vytvorit v hube podtlak, nasat odtial vsetok vzduch, zakusnut a tak to nechat vytvarovat a nie tvarovat to rukami potom to blbo sedi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mr. Muscle

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
a jak toho podtlaku docílím?
Jinak ten můe vypadá taky pokroucene. Ale to je tím, že nemám zuby v jedné rovině.
|
|
| nahoru |
|
 |
ondkor

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
normálně jako bys chtěl odsávat sliny
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: po leden 16, 2012 12:31 am Předmět: |
|
|
Osvědčenej postup:
minutu ve vařící vodě, žádný ohlazování a rovnou na zuby. Pořádně zkousnout (ale neprokousnout), přitlačit jazykem k patru a začít pořádně sát - podtlak to přitáhne k zubům dokonale. Pak, škvírkou v puse pomaličku usrkávat studenou vodu a pořád u toho pořádně sát - voda ochladí chránič, ten ztuhned přesně na zubech a bude držet jak přibitej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po leden 16, 2012 9:24 am Předmět: |
|
|
to cheš říct, že přímo z vařící vody do pusy? To by mi asi spálilo dásně ne?
Jinak díky moc: to vysatí těch slin bylo sice v návodu na krabičce, ale nevěnoval jsem mu takovou pozornost a spíše to tvaroval prsty. A proto ten chráni spíše vypadá, jako když ho sežral pes a zase vyplivl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 16, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
Já jsem ho napoprvé dal tak do cca 85° vody, a nic nepálilo. Podruhý jsem ho dal na 30s do vařící, a v zubech jsem to nevydržel mít déle jak 5s protože to pálilo jak svině _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:41 pm Předmět: |
|
|
Pálí to, ale vydržet se to dá - Jinak, než ve vařící vodě to pořádně nezměkne, s ní se to vytvaruje pořádně a přesně. Ta bolest je o hodně nižší, než ty rány, u kterejch vám to pak bude pomáhat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pecan007
|
Zaslal: st leden 18, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
Já to dělal tak že jsem to dal do vroucí vody pote jsem to vytáhl a jen namočil do vlažné vody ( na sekundu) abych si tu ''hubu'' nespálil a dal do ''huby''. A vytvarovalo se to v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|