|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zztop
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
podle me , jsou nejlepsi vlocky v tescu (zelene baleni,vyberove) 400g za 16 kc ..hned je znat ten rozdil oproti tem levnym, rychle do sebe nasajou tekutinu a skoro se rozplyvaji na jazyku a ne jak ty smejdy ,kilo za 10kc..,ktere musim jeste zvykat jak nejaka krava a jsou tam i slupky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
jj, tyhle z tesca jsou good, taky je kupuju. Dneska ale máma koupila nějaký žitný vločky nebo co  a chutnají jak nějaký obyčejný zrní pro ptáky, hnus. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
dneska jsou jedy skoro ve vsem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
refi

|
Zaslal: po leden 16, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
Vločky jsou zase zpět v Lidlu... kupuju !
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
Je tu nejaky pravidelny (tzn. kazdodenni) konzument ovesnych vlocek z Lidlu i po te "aferce" z konce lonskeho roku? Je s nima spokojenost? (Chtel bych na ne prejit z tescovych vlocek -v tech zelenych obalech- poe momentalne mam Tesco dost daleko.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 9:23 am Předmět: |
|
|
Já je jedl někdy v dubnu měsíc pravidelně skoro půl kila denně a nic mi po nich nebylo a chutnaly mi. Trochu mi připadají jako jemné emco vločky v červeném obalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
Já je jím asi rok 250g denně. Před tím jsem si kupoval za 10 Kč v kauflandu ale od té doby co je zdražili na 15 Kč jsem přešel na ty drcené z Lidlu, které stojí také 15 Kč. Mnohem lépe se rozmixují když jsou drcené a nejsou tam ani slupky na rozdíl od těch z kauflandu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|