|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: út leden 17, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
Nechci se pořád ptát a otravovat, ale mám v tom trochu hokej. Platí tato pravidla??: http://powerlifting.cstv.cz/pravidla2011.pdf a pokud ano, jestli jsem to dobře pochopil, když mi bude 26let a váha 106 kg tak jsem senior do 120kg? A pro jistotu se zeptám, co se stane, když mezi tím zhubnu pod 105 případně příberu nad 120 ? Budu přeřazen, nebo zůstanu v náhlášené kategorii, nebo nebudu moct startovat?? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: út leden 17, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
To máš ale pravidla pro IPF :) Budeš si muset zvolit federaci, do které půjdeš. Je jich tu teď u nás trochu víc :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út leden 17, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | To máš ale pravidla pro IPF :) Budeš si muset zvolit federaci, do které půjdeš. Je jich tu teď u nás trochu víc :) |
Ještě nějakou federaci ? Jejich soupis je kde? Já se v tom vůbec ale vůbec neorientuju, a co ty, budeš startovat, že bych to obšlehnul od tebe :D ? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: út leden 17, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | To máš ale pravidla pro IPF :) Budeš si muset zvolit federaci, do které půjdeš. Je jich tu teď u nás trochu víc :) |
Ještě nějakou federaci ? Jejich soupis je kde? Já se v tom vůbec ale vůbec neorientuju, a co ty, budeš startovat, že bych to obšlehnul od tebe :D ? |
Neboj, IPF nema v CR a SR RAW diviziu... Cizo len vravi, ze si pozeras nespravne pravidla :D _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út leden 17, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | Morico napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | To máš ale pravidla pro IPF :) Budeš si muset zvolit federaci, do které půjdeš. Je jich tu teď u nás trochu víc :) |
Ještě nějakou federaci ? Jejich soupis je kde? Já se v tom vůbec ale vůbec neorientuju, a co ty, budeš startovat, že bych to obšlehnul od tebe :D ? |
Neboj, IPF nema v CR a SR RAW diviziu... Cizo len vravi, ze si pozeras nespravne pravidla :D |
Aha, no já fakt nepochopim ani vtip v tomhle oboru :-) Tudíš, řekne mi někdo, kde jsou sepsaný pravidla a hlavně ty kategorie pro tuhle soutěž? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 17, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út leden 17, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
Opravdu jsem to tam prohledával a prostě jsem to přehlíd, děkuju. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 17, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
Však pohoda, děkovat nemusíš. Jen studuj :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út leden 17, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
Morico : zkusim něco sepsat
Startovat můžeš i bez oddílové příslušnosti, pro klid duše můžeš klidně soutěžit u nás, máme pro tebe i název - Strongman club Most, nebo bez oddílové příslušnosti.
Neplatí se žádné členské příspěvky, možná že neregistrovaní závodníci budou platit vyšší startovné jak to bývá zvykem, ale nevím.
Jinak váhovky cos poslal jsou IPF, u "nás" jsou váhovky jako tomu bylo v IPF dřív - do 100,110,125,140,140+ . Tj nahlásíš se v nominaci do váhovky a samozřejmě se může stát, že jí změníš, to se v klidu vyřeší na místě přesunem, nebo ještě líp tim, že to dopředu nahlásíš, aby organizátor neměl problémy.
Open MČR ČAST (tj držitel licencí WPC, WPF, IRP) je 5.5. v Trutnově. Je tam RAW kategorie, kde jsou povoleny bandáže na dřep _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út leden 17, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Morico : zkusim něco sepsat
Startovat můžeš i bez oddílové příslušnosti, pro klid duše můžeš klidně soutěžit u nás, máme pro tebe i název - Strongman club Most, nebo bez oddílové příslušnosti.
Neplatí se žádné členské příspěvky, možná že neregistrovaní závodníci budou platit vyšší startovné jak to bývá zvykem, ale nevím.
Jinak váhovky cos poslal jsou IPF, u "nás" jsou váhovky jako tomu bylo v IPF dřív - do 100,110,125,140,140+ . Tj nahlásíš se v nominaci do váhovky a samozřejmě se může stát, že jí změníš, to se v klidu vyřeší na místě přesunem, nebo ještě líp tim, že to dopředu nahlásíš, aby organizátor neměl problémy.
Open MČR ČAST (tj držitel licencí WPC, WPF, IRP) je 5.5. v Trutnově. Je tam RAW kategorie, kde jsou povoleny bandáže na dřep |
Moc ti děkuju, pěkně souhrnně si mi odpověděl na všechny otázky. Napíšu tedy bez oddílu, ať je to tam po pravdě a pokud pak dam třeba o 100Kč víc, tak se taky nezbláznim. Ty budeš taky startovat? Teoreticky bysme se mohli utkat v kategorii. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út leden 17, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Budu startovat na 90% v kat. do 125 už teď jsem na hraně, ty asi budeš 110tka?Se změříme v absolutce to je fuk _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: po únor 06, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: so únor 25, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|