Ovesná kaše

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesná kaše  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ovesná kaše
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pacatom

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 6:20 pm    Předmět: Ovesná kaše Odpovědět s citátem

čau lidi chci se zeptat k čemu je dobrá ovesná kaše?jsem začátečník tak mě hned neukřižujte
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych chtel byt vtipnej, tak napisu k jidlu.
Merrao

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Draper má nejspíše pravdu :)))

Ovesná kaše je směs ovesných vloček a mléka - základní suroviny, může to být pokrm obohacený o ovoce, sladidlo jakékoliv, kakao, skořici, vaniklku, ořechy, proteinový prášek...

Je to především sacharidový pokrm který skrývá mnoho polysacharidů- které jsou důležité pro růst svalů- vitamínů a minerálních látek.

Přidáním proteinového prášku nebo tvarohu (po vychlazení) a ořechů z toho může udělat kompletně vyvážené jídlo pro sportovce.

Historii ovesné kaše si najdi na wikipedii, určitě tam bude :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tleskám
pacatom

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Tak Draper má nejspíše pravdu :)))

Ovesná kaše je směs ovesných vloček a mléka - základní suroviny, může to být pokrm obohacený o ovoce, sladidlo jakékoliv, kakao, skořici, vaniklku, ořechy, proteinový prášek...

Je to především sacharidový pokrm který skrývá mnoho polysacharidů- které jsou důležité pro růst svalů- vitamínů a minerálních látek.

Přidáním proteinového prášku nebo tvarohu (po vychlazení) a ořechů z toho může udělat kompletně vyvážené jídlo pro sportovce.

Historii ovesné kaše si najdi na wikipedii, určitě tam bude :D

přesně takhle sem čekal že mi to někdo vysvětlí díky a jinak bez drapera bych to nevěděl že se to dá sežrat :D
Azzamat1

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ovesnou kasi si davam nekdy na snidani. Vzdycky jeden pytlik emco express a k tomu tak 30, 40 gramu ovesnych vlocek emco (pak to neni tak drahe a narves do sebe alespon trochu vice sacharidu). Zaliju to 200 ml vody a tepla a relativne vydatna kasicka je na svete (bilkoviny cca 10 g, sacharidy 65g)
http://www.rychlalekarna.cz/emco-expres-ovesna-kase-s-jahodami-4x65g~z8594017143864.html
http://www.zdravavyziva-lehmden.cz/zdravavyziva-lehmden/eshop/8-1-Racionalni-potraviny/66-3-Vlocky/5/634-Vlocky-ovesne-EMCO-500g
kamilz

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Emco je dobrá. Poslední dobou jsem si ale oblíbil a občas si dopřeju ovesnou kaši z Marks and Spencer, to je docela mňamka.
Judson

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar,

Ja skusil levny musly z lidlu, 1kg za 50kc, je to v podstate sami ovecny vlocky a neco navic , a dobry.

Ale v ramci setreni sem ted presel na obycejny ovesny vlocky, 1kg za 27kc a pridavam si tam trochu rozinek.

Asi tak 150g + 400ml niskotucneho mlika + hrsticka rozinek.

Beru to jako dobry jidlo po treninku, cca 21:00 doplneni sacha. a i nejaky bilkoviny.

Jen nevim esli byh tech sacha touto formou nemel brat vic, i behem dne nebo k snidani , klidne bych si to sami dal treba este nekdy odpoledne.
Korny

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já až do dnešního dne nemohl ovesnou kaši ani vidět, protože mě tím vždycky mučili ve školce a já z toho pokaždý blil Teď jsem si ale koupil jen tak na zkoušku nějakou hotovou v sáčcích z tesca s jablky a skořicí a dá se to. Akorát, že ty pytlíky potřebuju 2 abych se najedl, takže se to prodraží
Juryk

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V objemu je u mě instantní ovesná kaše (Bonavita) nepostradatelná snídaně. Někdy si dám i z Tesca (je o 10kč levnější), ale ta chuť je celkem brutální. To si tak před jídlem vyříznout jazyk
wwwpower

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoši já beru toto ***/ cena je supr, ale chutná to jak bahno, ale pokud je to ochucený škopkem gaineru nebo proteinu tak bomba

--
edit, viz pravidla fóra
Judson

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To teda koukam, 1kg za 57kc a to ma hnusnou chut ?

Ja jim z lidlu ovesny vlocky 1kg za 27kc a i bez cehokoliv se v poho da snist.
Jen skoda ze tam nikde nepisou na obalu jaky to ma hodnoty, ale doufam ze jsou to bezny ovesny vlocky takze neco kolem 14 - 18 bilkovin, 70 - 75 sacha, a ostatek .
Pred cvicenim si nachystam misku s mlikem a pak uz se na to hrnu pomalu este pred sprchou )
wwwpower

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
To teda koukam, 1kg za 57kc a to ma hnusnou chut ?

Ja jim z lidlu ovesny vlocky 1kg za 27kc a i bez cehokoliv se v poho da snist.
Jen skoda ze tam nikde nepisou na obalu jaky to ma hodnoty, ale doufam ze jsou to bezny ovesny vlocky takze neco kolem 14 - 18 bilkovin, 70 - 75 sacha, a ostatek .
Pred cvicenim si nachystam misku s mlikem a pak uz se na to hrnu pomalu este pred sprchou )

no pokud to není ochuceno, tak mi to moc nechutná, ale je to supr rychlá snídaně :-)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2012 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Albert prodává přebalené EMCO - kupuju tam, v akci to vyjde snad za 26 Kč balíček.
Riku

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kde kupujete ovesný vločky a za kolik? po nějaký době jsem se k nim vrátil a nějak se nestačím divit.. v tescu nejlevnější 400g za 20kč, značka Vločkárna Vřesce. Co si pamatuju tak před rokem stály cca 12kč stejný balení .

Rychle na stránku:

Přejdi na: