Jari: jj to video jsem tu uz videl, ale pojem Mala Velka Britanie vazne slysim poprve. V tomhle jsem tezce zaostalej :) a tyhle veci nejak nevyhledavam a i ony se mne zrejme vyhybaji :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Teď mi píše známá (učí se anglicky a učila se anglicky na střední). Prej: Nejde mi nainstalovat teamspeak, je tam jen tlačítko close
tak se ptám: A píše ti to něco?
ona: jj - instalation comlete setup was comleted successfully
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Student dělá zkoušku a samozřejmě nic neví.
Profesor, už mírně rozladěný se ho ptá:
"Víte kdo je to student?"
"No nevím," odpoví zkoušený.
"Tak já vám to povím. To je hovno plovoucí v jezeře, které se ze všech sil snaží doplavat k ostrovu Magistr."
Student se zamyslí a po chvíli se zeptá:
"A víte kdo je to profesor?"
"No nevím," odpoví profesor.
"Tak Já vám to povím. To je hovno, které horko těžko, ale přeci, doplavalo k ostrovu Magistr, ještě s většími těžkostmi, a snad i zázrakem překonalo cestu k ostrovu Profesor, a teď tam dělá vlny, aby ostatní hovna nemohla doplavat."
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
:D existujou takovýhle housky obrovský... tak já, když sem na základce měl období, kdy sem taky svačil, tak sem si bral tyhle dvě... nej bylo poprvé, když mě viděli s tou 1, tak že to nesním.... já to za 3 minuty snědl, vytáhl druhou a tu taky snědl... :D teď bych do sebe máslo, nebo šunku nedostal
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To jsou ty vzduchový rohlíky z globusu ta houska má určitě víc (jestli mluvíme o té samé) minimálně 350g. Taky jsem míval dřív období, kdy jsem baštil tuny rohlíků s kečupem, máslem, nutelou, prostě se vším. Dopadlo to tak, že se ze mě stal překrmenej ektomorf. Taková kostřička s pivasem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru