PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO zapomněl si na variantu, že žereš tak moc, že prostě praskneš (to už se stalo:D), ale je fakt, že je jedno jestli se naplníš bílkovinama nebo sachrama nebo tukama,)
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mi to prijde nejaky divny..... no tak dnes uz je mozny cokoliv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:

A nebylo to treba tak, ze dlouhodobe jedl obrovske mnozstvi bilkovin a postupne mu selhaly ledviny ci jatra a na to umrel?
petr616

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekupoval nekdo v posledni dobe Chow od SmartLabs ??? Prijde me nejaky divny...zaprve na starejch kyblikach mely napsane mnozstvi 2,3kg a 51 servings (coz byl pri prepoctu nesmysl) dneska uz tam maji 2kg, grafikcy jiny obal, ale hlavne nejak se me to nezda chutove a traveni taky teda neni uplne v ouklendu....Ze by nekdo chtel setrit ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Nekupoval nekdo v posledni dobe Chow od SmartLabs ??? Prijde me nejaky divny...zaprve na starejch kyblikach mely napsane mnozstvi 2,3kg a 51 servings (coz byl pri prepoctu nesmysl) dneska uz tam maji 2kg, grafikcy jiny obal, ale hlavne nejak se me to nezda chutove a traveni taky teda neni uplne v ouklendu....Ze by nekdo chtel setrit ?

Já mám už 2. 2kg a obě naprosto v pohodě. Trávení v pohodě ráno, během dne a i po tréningu. Chuťově čoko pecka. Takže moje dojmy zcela opačné.
petr616

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Já mám už 2. 2kg a obě naprosto v pohodě. Trávení v pohodě ráno, během dne a i po tréningu. Chuťově čoko pecka. Takže moje dojmy zcela opačné.

Jak to myslis 2,2 kg ? Ja mam Chow podruhe, stejne prichute, zda se me to nejaky vodovy a stravitelnost jako Promil, ale mozna jenom spatna konstelace hnezd nebo jsem rozezranej z Extrifitacky vanilky ktera je teda chutove urcite lepsi, ale to je to posledni co by me vadilo.
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
pavel.hladik napsal:

A nebylo to treba tak, ze dlouhodobe jedl obrovske mnozstvi bilkovin a postupne mu selhaly ledviny ci jatra a na to umrel?

tak to presne nevim, jenom jsem zaslechl toto... padlo tam jeste nejaky slovo o steroidech, coz by mi prislo pak pravdepodobnejsi ze to telo nevydrzelo.
bikon

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
guruhonza napsal:

Jak to myslis 2,2 kg ? Ja mam Chow podruhe, stejne prichute, zda se me to nejaky vodovy a stravitelnost jako Promil, ale mozna jenom spatna konstelace hnezd nebo jsem rozezranej z Extrifitacky vanilky ktera je teda chutove urcite lepsi, ale to je to posledni co by me vadilo.

Co vim, tak kvuli zvyseny cene surovin sli z 2.3kg na 2kg, aby mohli zachovat kvalitu obsahu (viz na foru k chow), takze poznamka s Promilem bude trosku ustrelena..
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mozne, ze se nepovedla jen nejaka sarze, jinak jak pise Bikon, snizili mnozstvi, aby zachovali cenu a kvalitu. Ostatne na patricnem foru je to napsane a pokud se ti zda, ze je s proteinem neco v neporadku, tak se zeptej predvsim tam ne?
Juryk

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"][quote="pavel.hladik"]taky mi to prijde nejaky divny..... no tak dnes uz je mozny cokoliv[/quote]

A nebylo to treba tak, ze dlouhodobe jedl obrovske mnozstvi bilkovin a postupne mu selhaly ledviny ci jatra a na to umrel?[/quote]

Podle mého názoru ne. Pokud se dlouhodobě ničíš bílkovinami, tak to poznáš o hodně dřív, než až smrtí :-)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se teda Chow vodovej nezdá a to dávám 30g do 600ml, takže teda nevím. Pokud ti to nechutná, tak doporučuju prodat to.
Stravitelnost promilu btw skvělá, u smartlabsu to samé.
Douglas

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Mě se teda Chow vodovej nezdá a to dávám 30g do 600m l, takže teda nevím. Pokud ti to nechutná, tak doporučuju prodat to.
Stravitelnost promilu btw skvělá, u smartlabsu to samé.

Vody? To by me teda asi prislo taky vodove, i kdyz jinak je pro me Chow zradlo. ;)
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
petr616

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bikonCo napsal:
vim, tak kvuli zvyseny cene surovin sli z 2.3kg na 2kg, aby mohli zachovat kvalitu obsahu (viz na foru k chow), takze poznamka s Promilem bude trosku ustrelena..

Na netu je napsano skutecne 2kg a 44 porci, misto spatne uvedenych 51 porci na obalu, coz me trosku zmatlo. Jinak Promil jsem uzival delsi dobu, trosku si clovek poprdel, ale jinak pohoda Prave kvuli tomu jsem presel na Chow, kde jsem s mimulym balenim nemel problem, ale nerikam ze to nemhlo byt spusobeno vice faktory...
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Juryk napsal:

Podle mého názoru ne. Pokud se dlouhodobě ničíš bílkovinami, tak to poznáš o hodně dřív, než až smrtí :-)

Jo to je pravda (tak trochu vlastni zkusenost z minulosti ), ovsem jak psal CIZO, ze by se otravil jednorazovou davkou bilkovin, to snad ne...
Judson

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 2:51 pm    Předmět: Tvaroh jako zdroj bilkovin Odpovědět s citátem

Nazdar.
Po spuste let cviceni nejsem moc spokojen s progresem.
Nikdy sem nijak extra nejedl, jedl naprosto beznou stravu a nepocital vubec zadne hodnoty. 184 cm a 100kg uz mam sejne aspon 10 let.

Nejsem ochoten do toho vrazet prachy, nejaky ten protejn me vysel priblizne na 1000 - 1500 kc mesicne, coz teda rozhodne nedam.

Tak sem si rikal ze budu denne davat 2 niskotucne tvarohy, s niskotucnym jogurtem, aby se to dalo vubec snist. I tak to bude delat do 700kc nesicne (

Jak sem spocital tak fromou tvarohu dostny bilkoviny nejlevneji. I levneni nez valicka, suseny bilek, ovesne vlocky protejny v akci. atd.
No jiste ty tvarohy maj i nejaky nevyhody.

Je to dobry napad, tolik tvarohu nebo je to blbost ? Bude to k necemu ?
A nepisteme at si koupim protejny, gainery nebo treba creatin, za ty prachy me to nestoji )

p.s v pracovni dny se me to hodi jist dopoledne misto svaciny, v dalsi dny muzu klidnme pred nebo po posilce. Je v tom velky rozdil, nebo je jedno kdy behem dne do sebe ty bilkoviny narvu ?

Dik za vyadreni.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: