já si pamatuju na mojí oblíbenou snídani než jsem se dostal ke zdravýmu stravování:
3x křupavý rohlík + máslo, kakao to byly chálky
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
To jsou ty vzduchový rohlíky z globusu ta houska má určitě víc (jestli mluvíme o té samé) minimálně 350g. Taky jsem míval dřív období, kdy jsem baštil tuny rohlíků s kečupem, máslem, nutelou, prostě se vším. Dopadlo to tak, že se ze mě stal překrmenej ektomorf. Taková kostřička s pivasem
skinny fat guy :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
já do školy nosil svačiny vždy tak půl roku stejný
1. houska/rohlík + šunka máslo
2. houska + anglická
3. koblihy 3
4. 2 párky v rohlíku s kečupem
:D od 5. třídy sem ale ve škole nesvačil, protože mě to nebavilo
Tak vetsi hovadinu jsem uz dlouho neslysel
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dobrý.
Chudák křečík.
Celkem by mě zajímalo, jak dlouho to dělali. Pamatuju si, že jako děcka jsme podobnou hru hrávali na komplu, už si ani nepamatuju, jak se to jmenovalo.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru