|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BumbleBee

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak 2500, zas se nemuzu vyznat ve vsem
ps : jj je na tom ventilu vyrazeny He tak me napadlo ze to ma neco spolecnyho s potapenim |
To samozrejme nemusis ale hovori sa muz by mal mat tri sperky. Hodinky, boty a opasok. Preto si prestuduj ako funguju tvoje omegy, lebo to v zivote mozes vela krat vyuzit. Casto sa dobry obchod uzatvara prave vdaka vyberu hodiniek a ich znalosti. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 06, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
ty dole _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út březen 06, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
dik za nazor.niekto dalsi??
inak ceny: tie vrchne 8500, tie dolne 7500.original v obchode.ked sa podari na kazde budem mat zlavu tak 30-40%
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
taky se mi libi vic ty spodni.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
BumbleBee

|
Zaslal: st březen 07, 2012 9:36 am Předmět: |
|
|
Akurat si daj pozor na to, ci sa ta cervena neopozera po case a zalezi k comu ich chces nosit. Ak univerzalne hodinky tak vrchne ak sportove a volnocasove tak spodne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so březen 24, 2012 9:20 am Předmět: |
|
|
nakoniec som vzal tieto:
su to tie cierne ale v modrom prevedeni.tie cervene na ruke neboli moc pekne.z obrazkov by to bola jasna volba,ale na ruke to ukaze uplne inak.hlavne tie bocne gombiky na tych cervenych az moc trcali
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: so březen 24, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem zahlédl tyto hodinky a opravdu mne zaujaly, přestože bych nechtěl hodinky od právě této "značky", tak jsem je dneska vygooglil a musím říct, že jsou fakt supr...
DIESEL DZ1215
Mimochodem na aukru jsem našel tenhle fake od "FUBU", popravdě by mi už bylo i jedno, jestli mám na hodinkách Diesel, nebo Fubu...
http://aukro.cz/originalni-panske-hodinky-fubu-diesel-i2222333646.html
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: so březen 24, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | du blejt |
No jo, no... klasika to zrovna neni :) Ale přestože mám na ruce naprosto klasický hodinky a nikdy jsem nechtěl jiný, tyhle bych bral...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so březen 24, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
s hodinkama musis pocitat jako investici do budoucna.. popremyslej jestli budes chtit mit takove hodinky na ruce treba za 5,10 let ..
jestli to mas jen na nejaky takovy lazo plazo noseni, tak si fakt radsi kup nejaky fejky do 2 litru a hotovo, nic drazsiho bych na takove ucely nekupoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so březen 24, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Plánuju pořídit tyto hodinky ... myslím, že vypadaj sportovně, zároveň se daj nosit i do společnosti, co si o tom myslíte?:)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: so březen 24, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
tak jsme tady ku. va sporťáci ne?!
_________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|