posilovna - Hůrka

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - posilovna - Hůrka  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> posilovna - Hůrka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
arachnoo

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 5:46 pm    Předmět: posilovna - Hůrka Odpovědět s citátem

Ahoj fitnessáci,
doteď jsem chodil do vynikajícího fitka na chodově (fitnessstar.cz) který můžu každýmu hned z místa doporučit, bohužel se musím stěhovat na Hůrku (metro B) a teď už to tam budu mít daleko, tak musím změnit fitko. Znáte nějaký super fitko v okolí Hůrky ? Pár stanic metrem klidně do něj jezdit budu, za nějakou rozumnou cenu kolem 800,- (student) / měs.
Díky moc, za každou radu budu vděčnej, všichni víme, jaký to je měnit svý oblíbený fitko :/
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Butovicích je takový podivný squash multicentrum s posilovnou pro homouše (soudě podle hudby co tam hraje). Předražený jako svině (150 na hodinu), ale slušně zařízený, moderní a čistý. Nic lepšího v okolí asi nenajdeš, pokud si odmyslíme Zárubu na Lužinách :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nibelung1488

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já chodim na Luka do Alba Varden fitness je to kousek od metra, vstup za 75 pro studenty a nechodí tam moc lidí takže pohodička
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luka? Ta věc přímo u metra, v tom obchodním "dvoucentru"?
polopes

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Luka jsem taky chodil poměrně dlouho a byl docela spokojený. Ale nevím jak je to tam večer. Já chodil většinou přes den. Je to ve druhém patře, stačí přejít lávku od metra přes silnici, jedny schody nahoru, doprava a jsi tam.

Dále můžu doporučit Fitness Station v areálu plaveckého bazénu na Radlický. I když tady mi to sedělo o trochu méně než na Lukách a ani vlastně nevím proč.

V současnosti jsem maximálně spokojený v Holmes Place u Smíchovského nádraží, ale tam je asi jen klubový členství.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

polopes napsal:
Dále můžu doporučit Fitness Station v areálu plaveckého bazénu na Radlický.

Než čumět na Rosenberga, a především toho dementa poslouchat, to bych radši šel do BBC
smetak

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chodim do Butovic pro teplouse
cipinek

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
polopes napsal:

Než čumět na Rosenberga, a především toho dementa poslouchat, to bych radši šel do BBC

já jsem chodil do BBC Želivského a tam právě chodil R. Rosenberg, ještě tam chodil Ondřej Vetchý, Jiří Krampol

jednou jsem takhle něco jel už na konci tréninku, a slyším takový známý hlas a pak ty vole, mě denně volá tak 10 ženských, že chtějí ošukat, vůbec nevím co mám dělat, vůbec to nestíhám, podíval jsem se tím směrem odkud to šlo a tam Robert, jak se bavil se svým sparingem...
nibelung1488

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Luka? Ta věc přímo u metra, v tom obchodním "dvoucentru"?

nn tohle je v paneláku na sídlišti
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Octopuss napsal:
polopes napsal:

já jsem chodil do BBC Želivského a tam právě chodil R. Rosenberg, ještě tam chodil Ondřej Vetchý, Jiří Krampol

jednou jsem takhle něco jel už na konci tréninku, a slyším takový známý hlas a pak ty vole, mě denně volá tak 10 ženských, že chtějí ošukat, vůbec nevím co mám dělat, vůbec to nestíhám, podíval jsem se tím směrem odkud to šlo a tam Robert, jak se bavil se svým sparingem...

to je v podobným duchu co mi vyprávěl známej o tý posilovně v Radlicích
jir.ka

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, jo, taky chodim na Luka, cena 800 pro studenty, minulej rok to bylo 700

http://www.fitnessapollonsro.cz/
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:

Tam chodí známej a jen nadává. Blbá hudba, blbý lidi, věčně narváno, atd.
jir.ka

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
jir.ka napsal:

Tam chodí známej a jen nadává. Blbá hudba, blbý lidi, věčně narváno, atd.

hudbu neresim, lidi neresim, narvano cca kolem 5ty, ale to je asi klasika. Mit treba BBC nebo neco podobnyho taky 5 min autobusem, tak nevaham a du tam.
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 11:15 pm    Předmět: Re: posilovna - Hůrka Odpovědět s citátem

arachnoo napsal:
Ahoj fitnessáci,
doteď jsem chodil do vynikajícího fitka na chodově (fitnessstar.cz) který můžu každýmu hned z místa doporučit, bohužel se musím stěhovat na Hůrku (metro B) a teď už to tam budu mít daleko, tak musím změnit fitko. Znáte nějaký super fitko v okolí Hůrky ? Pár stanic metrem klidně do něj jezdit budu, za nějakou rozumnou cenu kolem 800,- (student) / měs.
Díky moc, za každou radu budu vděčnej, všichni víme, jaký to je měnit svý oblíbený fitko :/

pjd do PZ Gymu na Luziny... mas permici ze 800Kc na mesic a ja potrebuju sparose :D

moc narvano tady nebejva a myslim si ze je to tu mnohem lepe zarizene nez v tom zminenem fitku na luka v panelaku.... nechci tu delat zle nebo nejak pomlouvat, je to jen muj nazor ktery vypliva z me zkusenosti.....
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 11:23 pm    Předmět: Re: posilovna - Hůrka Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
arachnoo napsal:
Ahoj fitnessáci,

pjd do PZ Gymu na Luziny... mas permici ze 800Kc na mesic a ja potrebuju sparose :D

moc narvano tady nebejva a myslim si ze je to tu mnohem lepe zarizene nez v tom zminenem fitku na luka v panelaku.... nechci tu delat zle nebo nejak pomlouvat, je to jen muj nazor ktery vypliva z me zkusenosti.....

Změnilo se něco od tý doby co Dvořák umřel a Záruba to převzal? Pokud tam aspoň luxuje a nechal vyměnit okna, je to docela dostačující :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - posilovna - Hůrka Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: