To jsou ty vzduchový rohlíky z globusu ta houska má určitě víc (jestli mluvíme o té samé) minimálně 350g. Taky jsem míval dřív období, kdy jsem baštil tuny rohlíků s kečupem, máslem, nutelou, prostě se vším. Dopadlo to tak, že se ze mě stal překrmenej ektomorf. Taková kostřička s pivasem
skinny fat guy :)
A já myslel, že tyhle anglické alternativy ty nerad.
A já myslel, že tyhle anglické alternativy ty nerad.
To jsi myslel blbe. Absolutne jsi nepochopil, co nemam rad.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
v San Marinu jsme byli v soukr Ferrari/ Abarth muzeu a jsem cumel ten chlap tam ma auto marylin monroe nebo formuli gillese villeneuva (asi spravenou :-)) a v te abarth sekci kde sem nemoh bohuzel natacet pac mi pani stala u prdele porad dalsich 50 totalne unikatnich aut z 40-80 let.. ten clovek ma asi lepsi praci nez vetsina z nas :-)
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Borec už tu byl i na mainwebu. Postavil na tom kariéru. www.furiouspete.com. Jeho kanál sleduju pravidelně Jeho trávicí ústrojí musí být vytrénovaný jak svině posilování břicha zevnitř
btw. vypadá dobře
edit. zajímavostí je, že jako dítě skončil v nemocnici s Anorexií.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru