posilovna - Hůrka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - posilovna - Hůrka  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> posilovna - Hůrka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: po leden 23, 2012 10:52 am    Předmět: Re: posilovna - Hůrka Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
pavel.hladik napsal:
arachnoo napsal:
Ahoj fitnessáci,
doteď jsem chodil do vynikajícího fitka na chodově (fitnessstar.cz) který můžu každýmu hned z místa doporučit, bohužel se musím stěhovat na Hůrku (metro B) a teď už to tam budu mít daleko, tak musím změnit fitko. Znáte nějaký super fitko v okolí Hůrky ? Pár stanic metrem klidně do něj jezdit budu, za nějakou rozumnou cenu kolem 800,- (student) / měs.
Díky moc, za každou radu budu vděčnej, všichni víme, jaký to je měnit svý oblíbený fitko :/

pjd do PZ Gymu na Luziny... mas permici ze 800Kc na mesic a ja potrebuju sparose :D

moc narvano tady nebejva a myslim si ze je to tu mnohem lepe zarizene nez v tom zminenem fitku na luka v panelaku.... nechci tu delat zle nebo nejak pomlouvat, je to jen muj nazor ktery vypliva z me zkusenosti.....

Změnilo se něco od tý doby co Dvořák umřel a Záruba to převzal? Pokud tam aspoň luxuje a nechal vyměnit okna, je to docela dostačující :)

je par novejch stepperu a bezici pas, jojo uklizi se tam kazdou chvili :D a okna zatim vymeneny nejsou... prej se furt nejak nemuze dohodnout s majitelem objektu..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
arachnoo

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 12:46 pm    Předmět: Re: posilovna - Hůrka Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
Octopuss napsal:
pavel.hladik napsal:
arachnoo napsal:
Ahoj fitnessáci,
doteď jsem chodil do vynikajícího fitka na chodově (fitnessstar.cz) který můžu každýmu hned z místa doporučit, bohužel se musím stěhovat na Hůrku (metro B) a teď už to tam budu mít daleko, tak musím změnit fitko. Znáte nějaký super fitko v okolí Hůrky ? Pár stanic metrem klidně do něj jezdit budu, za nějakou rozumnou cenu kolem 800,- (student) / měs.
Díky moc, za každou radu budu vděčnej, všichni víme, jaký to je měnit svý oblíbený fitko :/

pjd do PZ Gymu na Luziny... mas permici ze 800Kc na mesic a ja potrebuju sparose :D

moc narvano tady nebejva a myslim si ze je to tu mnohem lepe zarizene nez v tom zminenem fitku na luka v panelaku.... nechci tu delat zle nebo nejak pomlouvat, je to jen muj nazor ktery vypliva z me zkusenosti.....

Změnilo se něco od tý doby co Dvořák umřel a Záruba to převzal? Pokud tam aspoň luxuje a nechal vyměnit okna, je to docela dostačující :)

je par novejch stepperu a bezici pas, jojo uklizi se tam kazdou chvili :D a okna zatim vymeneny nejsou... prej se furt nejak nemuze dohodnout s majitelem objektu..

máš nějaký fotky toho fitka ? hledal jsem na netu a nic jsem nenašel.. v tom apollu jsem už párkrát byla moc se mi to tam nelíbilo, přišlo mi to tam... "divný"
Aichel

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo Zličín - Šípková. Měsíční permice za 850Kč.
mysH

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Nove Butovice:
http://www.sport-butovice.cz/posilovna#hero

Tam je to divný, ale zase jako bonus člověk může potkat takovýho jednoho co pořád s něčím háže o zem...
mysH

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted uz fakt jen jednoho, ja jsem tak vychcipal, ze je mi az trapne. Budky nejsou spatny, drzi porad stejny standart - maj relativne vyhodnou rocni permici, i nejvyssi pocet vstupu vychazi taky celkem OK. Nove se tam vyrojilo dost "novorocnich predsevzeti", ale do mesice budou pryc.
Vybava standartni, bohuzel vsechno jen v poctu 1ks - tzn 1x drepovaci stojan, 1x bench . atd .. ale pokud neni vyslovene naval, stridat se da
Otviracka je taky prijemna - myslim ze 6-22h
CIZO

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... a podlaha ještě tak rok vydrží, než se to tam celý propadne na ty pinkponkový stoly...

Derek Poundstone
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vlastně krom toho rádia a ceny tam nic tak hroznýho není :) A narozdíl od jiných posiloven je tam čisto.

P.S. Co ti zase je? Jsem myslel, že tě dali dohromady.
Ricky1

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aichel napsal:
Nebo Zličín - Šípková. Měsíční permice za 850Kč.

A jaký je u tý Šípkový vybavení? Podle fotek toho moc neni poznat. Je tam stojan na dřepy?
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jednoznacne Pure v galerii butovice, permice za 600kc mesicne, zeleza je tam dost, sauna, halovy akce a spoustu kravinek, kdybys chtel muzes jit zadara natrenink na zkousku dystak mi napis do sz
Ricky1

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2013 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
jednoznacne Pure v galerii butovice, permice za 600kc mesicne, zeleza je tam dost, sauna, halovy akce a spoustu kravinek, kdybys chtel muzes jit zadara natrenink na zkousku dystak mi napis do sz

Koukam na to, salovy lekce jsou super, ale nikde tam nevidim fotky posilovny?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - posilovna - Hůrka Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: