Zdravím, mám takovej dotaz. Co je pravdy na tom že na amatérské zápasy můžu používat pouze rukavice 10 OZ protože mám 12 OZ a zajímá mě jestli je můžu použít na zápas. Dále bych se chtěl zeptat jestli lze na zápas (jelikož jsem amatér mladší 18 let) používat tuto helmu : http://www.hayashi.cz/prilba-king--hgl-3-black-produkt_idb-5504
nejspis to tak je, jenom 10oz kozeny rukavice a ta helma asi neprojde taky, protoze myslim musi bejt bez tech licnic (pokud se nic nezmenilo).. btw na jakej sport vubec?
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Muay thai, no s tou helmou fakt nevim protože skoro všechny helmy mají ten lícní chránič. Koukal jsem na netu na pravidla a našel jsem na ofiko stránkách že je povinná helma nic víc prostě helma takže nevim proto se ptám :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru