|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tribullus
|
Zaslal: út leden 24, 2012 9:48 pm Předmět: užívaní suplementů jak a kdy ? |
|
|
Zdravím, chtěl bych poradit jak a kdy mam dávkovat suplementy.
Takže Vám rozepíšu co kdy užívám a Vy mě prosim poraďtě jestli je to správně.
seznam užívaných suplementů :
protein : nanox -protilox whey concentratte
gainer : Incredible BUILK
BCAA :EXTREME 4:1:1
Amino 2700 Universal
creatin - reflex creapure
Takže v den treninku :
ráno na lačno 2 capsle creatinu - reflex creapure
po snídani zařadím 2 odměrky proteinu : nanox -protilox whey concentratte
1 hodniu před treninkem : 4 capsle BCAA EXTREME 4:1:1
gainer : Incredible BUILK 2 odměrky ve vodě
ihned po treninku gainer : Incredible BUILK - 2 odměrky ve vodě
4 capsle BCAA EXTREME 4:1:1
hodinu po treninku Incredible BUILK - 2 odměrky ve vodě
Mám ještě Amino 2700 Universal, ale nevím kdy je mám zařadit ?
V den volna :
užávám pouze v pruběhu 1 X deně Incredible BUILK - 2 odměrky ve vodě
8 X capsle BCAA EXTREME 4:1:1
2 X odměrky proteinu : nanox -protilox whey concentratte
[b]Nevím zda mám užívat v den volna ty aminokyseliny ?
Děkuji moc za odpověď./b]
Naposledy upravil tribullus dne st leden 25, 2012 12:00 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: út leden 24, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš tolik suplementů, odhadoval bych, že jsi hooodně pokročilý a proto se divím, že se ptáš na dávkování.
Amina bych žral i v netrenálden. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 24, 2012 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Pokud máš tolik suplementů, odhadoval bych, že jsi hooodně pokročilý a proto se divím, že se ptáš na dávkování.
. |
Nebo byl spis nekde nejakej vyprodej, protoze se jim blizi expiracka _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
tribullus
|
Zaslal: út leden 24, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
Dík za odpovědi, ale moc mi nepomohli... Ono dávkovat takové množství suplementů není zase tak jednoduché...
Pročetl jsem už spoustu článku, ale nikde se podrobně nepíše mimo gainer kdy je užívat..
Na obalech je uvedeno skoro u každého produktu to samé.. čím víc tim líp... I když je to neefektivní...
btw. výprodej nebyl,expiračka je OK :)
Začal jsem cvičit pokročilejší objem. trenink 4X tydně + 1 Kardio a chtěl bych se posunoit zase o kousek dál.
mimo téma Draper, co máš společného s bluegymem ? Ptám se jelikož tam chodím cvičit....
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út leden 24, 2012 10:56 pm Předmět: |
|
|
k cemu si kupujes takové množství produktů, když nevíš k čemu se používají?
to si začal posilovat a najednou sis koupil 5 druhů produktů z ronnie fora?
Osobne jsem zacinal teda s proteinem, pak jsem pridal sacharidak (delam si gainer sam), vydrzelo mi to doted.
(creatin je pro mne totalne na hovno takze po zjisteni par drobnosti, jakoze zvysuje hmotnost jen diky vode a docela znatelne, jsem ho vypustil)
BCAA jsou jen vytribeny aminokyseliny ... ktery se pouzivaji k zlepseni o par % pro dosazeni vrcholovych vykonu/vysledku.
Pokud nevis jak se co pouziva vystacis si s proteinem,sacharidakem a gainerem.
Ps. bylo by lepsi kdybys poslal misto nazvu rovnou odkazy na slozeni tech produktu, osobne jsem je na ronnie shopu nenasel, ikdyz popravde jsem ani moc nehledal :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
tribullus
|
Zaslal: út leden 24, 2012 11:11 pm Předmět: |
|
|
Dík za přispěvek, ale nevím podle čeho si usoudil, že jsem nakoupil na ronnie.. nikde jsem se o tom nezminil.
Teď k tématu,, píšeš co si používal ty, což je mi celkem jedno.
Mám své důvody, proč jsem si nakoupil tolik suplementů a potřebuji poradit s jejich užívaním, jelikož jsem se dočetl, že se různé kombinace navzájem vylučují a nejsou vhodné...
např. nejdříve se bere BCAA a 15 min potom Gainer.. Jedná se mi o tyhle rady.
Nechci toho tolik, abych musel číst příspěvky tipu, že mi stačí protein...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út leden 24, 2012 11:14 pm Předmět: |
|
|
V tom případě nemá cenu radit, pokud máš své důvody, proč sis toho nakoupil tolik a zrovna takové suplementy a pokud těm důvodama není to k čemu suplementy jsou, je zbytečné debatovat. (alespoň z mojí strany) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
tribullus
|
Zaslal: út leden 24, 2012 11:21 pm Předmět: |
|
|
Snad ti tady nemusím vypisovat proč jsem si zakoupil BCAA nebo kreatin ne ?
nevím kde žiješ, ale to co jsem nakoupil je základ pro svalový růst a regeneraci.
Protein, gainer, kreatin neni nic špatného, navíc jsem zakoupil BCAA, abych ochránil svaly v ty dny kdy dělam kardio nebo jiné sportovní aktivity...
Ja jsem chtěl jen poradit kdy to mám užívat, abych to do sebe necpal zbytečně a jeden suplement neškodil druhému.
Pokud nemáš odpověď na moji otázku, tak prosím nereaguj.
Chtěl jsme jen prostou radu, ne výslech proč jsem si to koupil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út leden 24, 2012 11:35 pm Předmět: |
|
|
| tribullus napsal: | | Snad ti tady nemusím vypisovat proč jsem si zakoupil BCAA nebo kreatin ne ? |
Pokud chces poradit, je to velice dobre vedet, proc sis to kupoval.
| tribullus napsal: | | nevím kde žiješ, ale to co jsem nakoupil je základ pro svalový růst a regeneraci. |
Není to základ pro svalový růst a ani pro regeneraci. Základem pro regeneraci je spánek, odpočinek a kvalitní strava, stejné platí i pro svalový růst (u něj je to ještě nechaotický cílený trénink).
| tribullus napsal: | | Protein, gainer, kreatin neni nic špatného, navíc jsem zakoupil BCAA, abych ochránil svaly v ty dny kdy dělam kardio nebo jiné sportovní aktivity... |
Protein, gainer je zakladni vyzivovy doplnek, pouzivany sportovci pro doplneni zivin po treninku. (a k par dalsim vecem jako napr. nahradni jidlo nebo ochrana svaloviny pres noc)
Kreatin se pouziva pro "vetsi napumpovani" "vetsi objem" svalu (= vaze vodu a tim zvetsuje objem a vahu) a take jako nakopavac a pomocnik k svalovemu rustu.
BCAA a amino se pouzivaji z hned nekolika duvodu a pouzivaji se az u zavodni, vrcholove urovne.
| tribullus napsal: | | Ja jsem chtěl jen poradit kdy to mám užívat, abych to do sebe necpal zbytečně a jeden suplement neškodil druhému.Pokud nemáš odpověď na moji otázku, tak prosím nereaguj.Chtěl jsme jen prostou radu, ne výslech proč jsem si to koupil... |
Mkey :) Moje rada, zjisti si k cemu to vsechno je na ronnie.cz, pro tebe je dle meho nazoru naprosto zbytecne zatim resit BCAA a kreatin, kdyz nemas prehled o proteinu, sacharidaku a gaineru. (a ani o tom k cemu sou a jak pusobej).
Ps. pouzivat BCAA + gainer najednou po treninku a pred treninkem je blbost na n-tou.
Ps2. k cemu pouzivas protein v den volna ?
Jak rikam zjevne je videt ze sis nakoupil hromadu produktu a proste o tom nemas absolutne prehled = jsou ti naprosto k nicemu. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
tribullus
|
Zaslal: út leden 24, 2012 11:45 pm Předmět: |
|
|
S tebou je to těžký,,, :)
Proč myslíš, že píšu o radu, kdybych věděl jak správně užívat vše co mám, nepíšu sem.
Takže je jasný, že nevím kdy a jak mam srávně užívat připravky.
| citace: | Ps. pouzivat BCAA + gainer najednou po treninku a pred treninkem je blbost na n-tou.
Ps2. k cemu pouzivas protein v den volna ? |
Protein v den volna užívám k tomu, abych měl potřebné množství bílkovin na jedno kg tělesné váhy, jelikož nemám tolik času na uplně TOP jídelníček, abych přijmul cca 180 g bílkovin ze stravy..
BCAA + gainer davkuji jak je uvedeno na obalu suplementu, tak jsem buď idiot nebo jsou idioti, ty co píšou návody nebo víš něco co oni ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út leden 24, 2012 11:52 pm Předmět: |
|
|
Nic není zadarmo. Získej o těch produktech základní přehled, jinak ti je jakákoliv rada k ničemu a to z důvodu, že nechápeš podtext.
K čemu i je dávkovat xx g amino, xx g proteinu, xx g sacharidu podle davek ktery stanovili vyrobci, kterejm jde hlavne o to, aby se to prodavalo a prodavalo se to co nejvic (= aby to pouzivali lidi co nejcasteji).
Zjisti si co sis to vlastne koupil a jak jsem rekl vse najdes na www.ronnie.cz o tom na co se ptas je tam toho recenyho hodne (a to co tam receno neni je na googlu).
Myslim to s tebou dobre, precti si zatim o proteinu, sacharidech a gaineru. K cemu sou atd. Zabere ti to jeden ci dva vecery a da ti to vic nez kdyz ti tu nekdo placne "cislo a kdy to mas brat".
Kreatin a BCAA nech zatim u ledu a studuj o nich v tve zacatecnicke fazy posilovani. Az ji skoncis a prijde stagnace zapoj kreatin (protoze uz budes vedet k cemu je a kdy ho pouzit). A az budes chtit na zavody vysperkuj si k dokonalosti jak trenink, tak stravu ... a az potom zapoj i BCAA a amino.
Lepsi odpoved na otazky "kdy" asi nedostanes. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
tribullus
|
Zaslal: út leden 24, 2012 11:58 pm Předmět: |
|
|
Kámo mrdam na tebe.. prosím lock nebo smazaní tohodle vlákna..
Jelikož už nevím jak slušne reagovat, když jednám s totalním kokotem:)
K čemu myslíš, že slouží tohle forum ty matláku? Aby se lidi zeptali zkušenějších a mohli se dozvědět něco nového.
Idioty jako jsi ty potkávám na forech často.. Nejlepší jejich rada je použíj GOOGLE :)
Přišel jsem z jedoduchou otázkou, aby se mi někdo zkušený vyjádřil k mému užívaní suplementů a co jsem od tebe dostal "použíj google"...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:02 am Předmět: |
|
|
Pro dobrotu na žebrotu  přeji mnoho úspěchu s tvými doplňky a velkou peněženku s takovým přístupem. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
tribullus
|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:13 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Pro dobrotu na žebrotu přeji mnoho úspěchu s tvými doplňky a velkou peněženku s takovým přístupem. |
Nebudu už dál reagovat jen si znova pročti moji první otázku a pak se zamysli co si tu psal... (ve výsledku nic, pořád to samé dokola)
Ono mě už unavuje řešit podobný lidi jako si ty, když si něchtěl poradit, proč si vubec psal...
Myslíš, že se po našem zbytečném rozhovoru dostanu od někoho normálni odpověď. Já myslím, že těžko jen si mě obral o čas a chuť se někoho dále ptát a budu muset zbytečně pokračovat pokus omyl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Faggott

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|