Kolisani glykemie?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolisani glykemie?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kolisani glykemie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rambus

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 4:39 pm    Předmět: Kolisani glykemie? Odpovědět s citátem

Zdarec,

tohle bude asi orisek - mam po jidle takovy zvlastni stavy. Nastava to asi hodino po dojezeni - mam rozostreny videni, citim jakoby hlad, ale bricho mam plny, trochu se mi mota hlava a absolutne se nemuzu soustredit a nechce se mi nic delat. To trva tak pul az tri ctvrte hodiny a pak zacinam mit zase hlad az se mi mota hlava.

Nastava to hlavne po 100g vlocek s proteinakem rano a po obede, kdyz si dam 200-250g kurete se 120g ryzi natural.

Moje teorie je, ze to je na me moc sacharidu, vysoko mi stoupne glykemie a pak zase rychle klesne po vyplaveni velkyho mnozstvi inzulinu. Ale nesedi mi to, protoze jim fakt jen komplexni sacharidy.

Nemate nekdo podobnou zkusenost? Ty stavy me uz dost serou. Cukrovku nemam, byl jsem na kontrole s krvi.

A napriklad dneska jsem si dal obycejnou bilou bulku s hamburgrovym masem a zapecenym eidamem a 2 hodiny jsem byl v pohode bez hladu. Tak treba potrebuju vic tuku a bilkovin nez sachru....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš citlivější reakci organismu na sacharidy. Přidej do porcí více tuku nebo vlákniny, nejlépe obojí.
Rambus

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Máš citlivější reakci organismu na sacharidy. Přidej do porcí více tuku nebo vlákniny, nejlépe obojí.

Moc diky za radu! Takze vlakninu vezmu ze zeleniny a ovoce, ale spis to bude chtit ten tuk, ze? V ty ryzi natural a ve vlockach je vlakniny dost. Mel bys jeste nejakej tip na ty tuky? Nevim, co by se rano hodilo k vlockam a na obed k masu s ryzi. Na svacinu davam chleba s eidamem a arasidama a sklenici mlika, tam neni problem, ale co ta snidane a obed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: