Slipy pro dřepující jedince?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Slipy pro dřepující jedince?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Slipy pro dřepující jedince?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
E.Leclerc

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 8:22 am    Předmět: Slipy pro dřepující jedince? Odpovědět s citátem

Delší dobu nemohu sehnat slipy na postavu poznamenanou děláním dřepů.
Zásoby již docházejí tak se chci zeptat jaké, někdo podobně blbě narostlej ( stehno 75 zadek 118 boky 104), kupuje slipy. Vše co jsem poslední dobou vyzkoušel buď malé přes stehna a zadek nebo velké v pase.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přejdi na trenky a budeš mít po starosti. Já také nosil slipy ale od jisté doby jsem prostě musel přejít na trencle.
E.Leclerc

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pod elasťáky se trenky moc nedaj, to si je pak půl procesu tahám z mezi půlek.
prochm

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No pod elasťáky se fakt nehodí protože jsou pod nimi vidět a vypadá to blbě. Jinak to tahání z půlek je pravda ale to je celkem jedno jestli máš elasťáky nebo volné gatě když sedím v práci nebo cvičím stejně mi to tam leze. Ale to se holt nedá nic dělat. na to si měl myslet než jsi začal cvičit. Nic jiného ti stejně nezbude. Nebo se vysrat nacvičení a zhubnout. A nebo si nechat šít slipy na míru ale to je si myslím celkem zbytečný luxus. Nebo si tam nechat dát do těch slipů nějakou menší gumu aby ti nepadaly.
Spazik

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No teda už sem viděl pár borců, co si mysleli, že mají namakanou a velkou prdel ze dřepů, ale obvykle to bylo jen tím, že byli tlustý jako prase...
Bombay

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
No teda už sem viděl pár borců, co si mysleli, že mají namakanou a velkou prdel ze dřepů, ale obvykle to bylo jen tím, že byli tlustý jako prase...

To už je skoro rovnice:

položený dotaz na dřepy v souvislosti s velkým zadkem a nedostatkovýcm oblečením = odpověď s poznámkou, že dotyčný nebo celkově dřepovači vlastně většinou nejsou namakaní, ale tlustí
prochm

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak na prdeli se tuk moc neukládá že jo. Nebo aspoň jak u koho. Záleží na poměru pas boky stehna ale pokud má někdo přes prdel 110cm, stehna 78cm a v pase necelých 90 cm tak to v tuku asi nebude. Ale je fakt, že těch 118cm co psal je už celkem dost a pokud má v pase pod 100cm tak už to problém být může a to i u trenclí.
E.Leclerc

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli dokáže tlusté prase zaběhnout 100m za 12,2 tak asi budu.
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

E.Leclerc napsal:

Nic moc, to běháš nějakou pralesní ligu co?
Primitiv

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©® napsal:
E.Leclerc napsal:

Víš, ono se jinak běhá s tvejma 50 kg a s jeho, předpokládám, hodně přes 100 kg. Vzhledem k těm mírám mi to přijde jako dobrej výkon
B-Rabbit

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©® napsal:

Jen abychom měli představu..jaké jsou tvé silové výkony, nebo jiné ctnosti čím by jsi se mohl pochlubit ty hvězdo?
Mablung

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 11:58 am    Předmět: Re: Slipy pro dřepující jedince? Odpovědět s citátem

E.Leclerc napsal:
Delší dobu nemohu sehnat slipy na postavu poznamenanou děláním dřepů.
Zásoby již docházejí tak se chci zeptat jaké, někdo podobně blbě narostlej ( stehno 75 zadek 118 boky 104), kupuje slipy. Vše co jsem poslední dobou vyzkoušel buď malé přes stehna a zadek nebo velké v pase.

Jak bych ti to řekl.
Já mám podobné rozměry a mám přes optimální váhu nějakých 20 kg, přes rozumnou váhu nějakých 15 kg. Jinými slovy, jsem tlustej jak prase a teď se snažím sportovat 5 - 7 týdně abych to zkorigoval.
Tady jsem si našel své rozměry kdy jsem měl před rokem a půl zhruba 5 kg na rozumnou vahou
Váha:95
Výška:183
Hrudník: 108
Biceps: 38
Pas: 95
Prdel: 113
Stehno: 68
Tipl bych si že na tom budeš stejně. Jinými slovy, pokud nejsi powerlifter se skutečně silným pasem vypracovaným zvedáním záviděníhodných vah u MT a dřepu, jsi prostě vypasený ...
Co se slipů týče, kupuji FF (s krátkými nohavicemi (či jak to popsat. Prostě ne jak holčičí kalhotky :-0 )) v Tescu a jsme s nimi plně spokojený při jakémkoliv sportu. Kupuji i přes mé vypasené rozměry L a v pohodě.
CIZO

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky by mě zajímalo jaké má cmtr2©® výsledky, když už má co jsem tak koukal dobrou radu pro každého a nemůže si odpustit podobné neurvalé kometáře :)

Derek Poundstone
CIZO

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 12:10 pm    Předmět: Re: Slipy pro dřepující jedince? Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
...

Mablungu, vůbec to nemyslím nějak útočně, ale to co jsi napsal jsou míry běžného netrénujícího člověka. E.Leclerc bude asi (pokud se nepletu) atlet - koulař nebo diskař a jeho stehno 75 je asi trochu něco jiného, než tvých 68.

Derek Poundstone
Mablung

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 12:41 pm    Předmět: Re: Slipy pro dřepující jedince? Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Mablung napsal:
...

Mablungu, vůbec to nemyslím nějak útočně, ale to co jsi napsal jsou míry běžného netrénujícího člověka. E.Leclerc bude asi (pokud se nepletu) atlet - koulař nebo diskař a jeho stehno 75 je asi trochu něco jiného, než tvých 68.

Počkej, tohle jsou míry s pasem 95.
On má teď
citace:
( stehno 75 zadek 118 boky 104)
, já mám teď stehno 75, prdel 121, pas 103 (dřep s činkou jsem naposledy udělal před rokem a to asi se 60 kily). Jinými slovy, máme velice podobné rozměry, tudíž bych si tipl, že na tom jsme velice podobně.
Jak jsem psal. Mohu se mýlit a on může mít svalnatý široký pas ze cvičení. Nic o něm nevím. Ale mnohem větší pravděpodobnost je že se nemýlím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Slipy pro dřepující jedince? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: