|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: so leden 28, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
z wiki
| citace: | Biography
Stan Efferding, born November 6, 1967 in Portland Oregon graduated from Cambria Heights High School in Patton Pennsylvania in 1985. He had a college scholarship to play soccer for Warner Pacific College, but he decided to go to University of Oregon, where he studied Psychology.
Efferding competed in bodybuilding since 1988 winning the Mr. Oregon in 1991, placing 6th in the Jr. USA in 1992 and placing 2nd in the Emerald Cup in 1996 and 1997. Efferding started competing in powerlifting in 1996 totaling over 2,000 lbs in the Pepsi Region 8 challenge, deadlifting 782 lbs raw.
In 1997 Efferding stopped competing in both sports in order to pursue business opportunities, but continued lifting.
At the age of 38, Efferding came back to bodybuilding and competed in the 2006 Seattle Emerald Cup, winning the Superheavyweight class weighing 235 lbs. In 2008 he came back and won the Emerald Cup Heavyweight class and overall award. In February 2009 at the age of 41 Efferding totaled 2,070 lbs at the APA "All RAW" Northwest Regional Championships, setting 2 American records in the open category.
Efferding earned his IFBB Pro Card on July 17, 2009 winning the Superheavyweight class and overall award at the Masters Nationals Bodybuilding Championships weighing 259 lbs.
On September 19, 2009, Efferding entered an SPF Sanctioned Raw Powerlifting meet in Sacramento California and totaled 2,221 lbs in 275 lbs category, just 29 lbs away from All-Time American Raw Record, set in 1972 by Jon Cole. Stan squatted 821 lbs, Bench pressed 606 pounds (earning him a place on the Raw bench hall of fame), and deadlifted 794 pounds.
Mr. Olympia 2010 World's Strongest Professional Bodybuilder - Stan Efferding won this title benching 628 lbs and deadlifting 800 lbs for a 1,428 lb push/pull total. This set a new record for the worlds strongest bodybuilder and beat the previous title holders record by nearly 100 pounds.
Efferding is the #1 ranked raw powerlifter in America, he currently holds the Raw Record for the Squat and Total of 2,226 LBS. |
Tady ta postava vypadá, že se mu asi moc nepovedla dieta, ale na druhou stranu je ročník 67 a jeho silový výkony jsou nadlidský. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: so leden 28, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Sílu mít může, ale jestli se někomu jeho postava líbí, co se kulturistickýho hlediska týče, tak v tom případě mám úplně jinej vkus. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 28, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Madballe nepovedla diéta, ehm, čo? Však tam má napruhované stehná, vršok super, práveže sa mu vtedy moc povedla diéta, to akú ma tel. stavbu je už druhá vec, ale pripravenosť ako to on vie moc pekne spraviť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so leden 28, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Nevim jak vy, ale já mám kulturistiku spojenou s estetikou. Co je estetickýho na pasu širokym jako obě stehna dohromady. O lýtkách nemluvě, ale s těma má problém víc lidí.
Samozřejmě silový výkony mu neberu, ale to je mimo kulturistiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 28, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Madballe nepovedla diéta, ehm, čo? Však tam má napruhované stehná, vršok super, práveže sa mu vtedy moc povedla diéta, to akú ma tel. stavbu je už druhá vec, ale pripravenosť ako to on vie moc pekne spraviť. |
Podle mě je až moc vycuclej, ale na to má každej svůj pohled. Proužky neřeším, ty z mýho pohledu nejsou zas až tak těžký... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 28, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Turakam napsal: | | Madballe nepovedla diéta, ehm, čo? Však tam má napruhované stehná, vršok super, práveže sa mu vtedy moc povedla diéta, to akú ma tel. stavbu je už druhá vec, ale pripravenosť ako to on vie moc pekne spraviť. |
Podle mě je až moc vycuclej, ale na to má každej svůj pohled. Proužky neřeším, ty z mýho pohledu nejsou zas až tak těžký... |
na nohách ?:D ty nemá ani Phil Heath sbad
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | madball napsal: | | Turakam napsal: | | Madballe nepovedla diéta, ehm, čo? Však tam má napruhované stehná, vršok super, práveže sa mu vtedy moc povedla diéta, to akú ma tel. stavbu je už druhá vec, ale pripravenosť ako to on vie moc pekne spraviť. |
Podle mě je až moc vycuclej, ale na to má každej svůj pohled. Proužky neřeším, ty z mýho pohledu nejsou zas až tak těžký... |
na nohách ?:D ty nemá ani Phil Heath sbad |
Tak u mě byly v nácti žíly na břichu normál, takže jsem jen prezentoval svůj názor. :D _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
jo tys myslel žíly :D ale to je o genetice, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
ze ma slaby lytka a trochu slabsi nohy snad vidi kazdy ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | jo tys myslel žíly :D ale to je o genetice, ne? |
Ale souvisí to taky s množstvím podkožního tuku, stejně jako ty proužky a to pro mě ektomorfa prostě není problém řešit...
| kouba napsal: | | ze ma slaby lytka a trochu slabsi nohy snad vidi kazdy ne? |
Na týhle fotce ty malý lýtka a širokej pas vynikají, to je pravda. Na druhou stranu se slabým středem těla se moc dobře nedřepuje ani netahá. A s lýtkama je vždycky boj a tam genetika dělá hodně. Ano jsou lidi s mnohem lepší postavou, ale Stan je pro mě pan někdo. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
Mně je taky sympatičtější než lifteři, co si přes břicho neviděj na nohy, ale i přesto mi přijde, že jeho postava nemá v kulturistice co dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Mně je taky sympatičtější než lifteři, co si přes břicho neviděj na nohy, ale i přesto mi přijde, že jeho postava nemá v kulturistice co dělat. |
Nevím, ze kdy ta fotka je, ale bereš v potaz i to, že už patří do kategorie masters? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Primitiv napsal: | | Mně je taky sympatičtější než lifteři, co si přes břicho neviděj na nohy, ale i přesto mi přijde, že jeho postava nemá v kulturistice co dělat. |
Nevím, ze kdy ta fotka je, ale bereš v potaz i to, že už patří do kategorie masters? |
vim ze se neptas me, ale ikdyz zohlednim ze je silny a ze je masters tak ty lytka nema skoro zadny... u starsich se mi zda ze rychleji odchazi spodek nez svaly na horni pulce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:31 pm Předmět: |
|
|
masters bol na npc scéne, teraz je normálne v profi, tam masters už nie je, ked nepočítame minuloročný Jarkin pokus:) a je to tak, som aj čítal nejakú štúdiu, kde bolo percentuálne definovaná atrofia už po štyridsiatke č ako, každopádne bolo to len orientačné. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | masters bol na npc scéne, teraz je normálne v profi, tam masters už nie je , ked nepočítame minuloročný Jarkin pokus:) a je to tak, som aj čítal nejakú štúdiu, kde bolo percentuálne definovaná atrofia už po štyridsiatke č ako, každopádne bolo to len orientačné. |
Kulturistiku nesleduju vůbec, takže to jsem ani nevěděl. :)
V tom případě je pravda, že by si to možná už ve svým věku mohl odpustit, ale pokud ho to baví... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|