|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
T4F
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 10:43 pm Předmět: Odpoved |
|
|
Zase tady vidim jen zastupy kecalu, ktery na jakoukoli snahu o dobrou radu pisou jen nemistnou kritiku. Moje uspechy na narodni urovni jsou podmineny zejmena financema a tim ze v Ceske Republice nefunguje kloudne reprezentace pro bojove sporty. Pokud me chcete videt s plackou z mezinarodnich mistrovstvi rad vam poslu cislo uctu. Vsechno si musi dnes sportovci hradit sam. No a z medaile se nenajis, protoze ti za ni svaz neda asi korunu. Kdo dela sport vrcholove vi o cem mluvim. Narodni zavody beru jako fajn trenink. Jinak pokud se nekdo z vas smeje TotalGymu, tak asi nehape jak efektivni jsou pri treninku kladky a vyuzivani vlastni hmotnosti. Pochybuju ze se tady nekdo z vas, co tady pisete, unese na Gymanstickych kruzich. Presne takova lavice se pouziva pro trenink Gymnastu i v telocvicne nasi Gymnasticke reprezentace. Jinak k tomu jestli jsem profesionalni trener... Ano jsem zivim se vyukou bojovych umeni a sportu. Koncim s dalsim pispivanim do tehle diskuse, je to pro me strata casu. Pokud ma nekdo zajem, tak rad poradim pokud se na me obrati primo. Vsichni virtualni hrdinove a silaci si tady muzou psat ty svoj pohadky. Ale ja doporucuju spis zvednout prdel ze zidle. _________________ Profesionální trenér MMA a ostatních bojových umění a sportů (MMA, Kickbox, Box, Muay Thai, BJJ, Frestyle Karate)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 10:46 pm Předmět: Re: Odpoved |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 11:17 pm Předmět: |
|
|
A dle pravopisu dokončených 5 tříd základky  . _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 11:32 pm Předmět: |
|
|
Neřekl bych ani, spíš to je nějakej maďar _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: po leden 30, 2012 1:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 30, 2012 4:31 am Předmět: |
|
|
Jj on v podstate veci ten prispevek az tak uplne mimo neni. A presne ti, kterych se to tyka, se ozvali jakob prvni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po leden 30, 2012 4:59 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Jj on v podstate veci ten prispevek az tak uplne mimo neni. A presne ti, kterych se to tyka, se ozvali jakob prvni |
no niekto predsa musel byt prvy.kludne si to mohol byt aj ty.alebo si cakal kym niekto napise skor?
kazdy si nechce nechat vymlatit aj to malo co ma v hlave
|
|
| nahoru |
|
 |
Posilovac4000

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
JO jo profesionální trenér má určitě potřebu psát po netových forech a vnucovat rady. Máš velmi pěkné stránky, chápu že v dnešní době vydělávat je složité, ale pokud ty si profesionální trenér tak máš své profesionální zápasníky, které si vychoval, tak rozhodně máš prostředky na zápasy v ringu, tady u nás v profi ringu zápasí kde kdo, asi si taky na to museli vydělat nějakou prací, samozřejmě někdo má zázemí horší někdo lepší ale finance to jsou jen výmluva no a jestli je nemáš, tak asi příspěvek guruhonzy nebude daleko od pravdy.
A co se týče těch úspěchů, je to samozřejmě super, ale já jsem se taky např. umístil na 5. místě na open mistrovství ČR v bjj a grapplingu v nejobsazenější kategorii, ale to ze mě ještě nedělá fightera nebo snad profíka, dneska na ty medaile a obecně dosáhne spousta kluků, rok co rok jsou tu nový mistři po různých turnajích. Ale přeju gl samozřejmě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 19, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
No intelektu moc na odpověď tam kam to patří nemá :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|