|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Pavelito

|
Zaslal: so leden 21, 2012 3:29 pm Předmět: |
|
|
Uvidíš, jak na to bude reagovat tvoje trávocí ústrojí no...místo jednoho tvarohu dát třeba cottage? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po leden 23, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
tak bohuzel cookies Combat mi dosel nejak prekvapive rychle  , takze sem si poridil dalsi, tentokrat bananovej a musim rict, ze je taky vybornej  lehce rozpustnej, zadna prehnana pena a traveni uplne bez problemu, i kdyz ho davam celkem dost.. ted uz bych jenom potreboval, aby me Dana zavolal, ze me chce do UFC a dostal sem sponzoring od MusclePharm _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Faggott

|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:29 am Předmět: |
|
|
Chci se zeptat zda nemáte někdo článek o proteinech. Resp. rozdíly a kdy se jaký používá. Například vícesložkové, jednosložkové, hydro, kasein, bílkový a různé jiné druhy, mám v tom trošku bordel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:39 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | tak bohuzel cookies Combat mi dosel nejak prekvapive rychle , takze sem si poridil dalsi, tentokrat bananovej a musim rict, ze je taky vybornej lehce rozpustnej, zadna prehnana pena a traveni uplne bez problemu, i kdyz ho davam celkem dost.. ted uz bych jenom potreboval, aby me Dana zavolal, ze me chce do UFC a dostal sem sponzoring od MusclePharm |
to sme dvaja, celú radu by som od nich najradšej zobral:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 25, 2012 3:25 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | tak bohuzel cookies Combat mi dosel nejak prekvapive rychle , |
To je ten duvod, proc si Combaty uz radeji nekupuji, kdyz neumim udrzet sve chutove bunky na uzde :) a spotreba 1 pixla ani ne na tejden se moc nevyplaci a myslim, ze i me ledviny to oceni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
courtak
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
ma nekdo zkusenosti s sci-mx vyrobkama?
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 11:21 am Předmět: |
|
|
jite nekdo proteinovy tycinky? a jaky? ja mam v oblibe cokoladovo pomerancovy od PHD, maji 50B. nebyly spatny ani od nutrendu, ale uz je nekupuju, misto nich jsem vzal extrifit karamel a cokolada... taky jsou dobry, ale co si pamatuju, tak mi hodne chutnaly od extrifit v papirove krabicce, byly takovy mensi.
no ale nekdy z tech tycek boli zuby, nic prijemnyho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-4136-syntha-6-decadence.html
Ty Extrifitacky taky ujdou a pak jeste https://obchod.ronnie.cz/s-775-hy-pro-deluxe.html
Nutrendy jsem drive jdel hodne, ale prislo mne, ze se nejak zhorsily a nebo jsem si mozna jen zvykl na lepsi.
Nedavno jsem mel cely balik jakychsi americkych, byly to spis jen takove jednohubky, ale lepsi jsem snad v zivote nemel, tu znacku uz si nepomatuji a tady na trhu nikde nejsou.
A komu se nechce utracet, tak proteinove tycinky z DM za 12kc nebo kolik to jisti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
priklanim se k dekadenci, coko-karamel s preclikama nejlepsi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
dávám hlas cookies z DM, super proteinovky _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út leden 31, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
tak sem dneska vyzkousel dalsi produkt od MP a to Musclegel shot, chutove to je hodne povedeny (mel sem limetku) a je to dobra alternativa ke klasickymu protein drinku, nebo tycince
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: út leden 31, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
hele ty taky skoro zijes jen z proteinovych drinku a celkove suplementu ze?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 31, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
heh, vzhľadom na ten jedálniček, čo sme mali možnosť vidieť v logu, tak to vyzerá, že áno. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út leden 31, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|