| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
heymee
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:20 pm Předmět: aky doplnok??.. |
|
|
Zdravim.. mam kreatin, glukozu, maltu, protein, bcaa, vitaminy, minerali..
Chcel by som skusit volaky doplnok ktory by ma posunul do predu.. je jedno v akom smere.. ci rege alebo sila...
Lebo sa mi zda ze vsetky fungujuce veci pre naturala mam..
Ci je volaco na co som zabudol??..
Jedine co ma napada je glutamin a predtreningovy stimulator..
Samozrejme strava mam poriesenu a mäsa plny mrazak..
a este volaco.. zacal som cvicit bez rukavic a pouzivat magnezium.. ale strasne ma bolia mozole.. casom to prestane??..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
ja mam iba protein a rastiem aj bez zazrakov vo farebnych krabickach  na tvojom mieste by som sa zameral na inu oblast ako doplnky (trening/strava), chyba bude tam
mozole boliet neprestanu,a ked sa dostanes na seriozne vahy a zacnes si ich strhavat...to bude fajn _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
heymee
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
idem hore ale chcel by som tomu pomoct s volakym doplnkom.. viem ze nerobia zazraky.. asi chcem vsetko moc rychlo..
a stymi mozolmi si ma moc nepotesil.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:33 pm Předmět: Re: aky doplnok??.. |
|
|
| heymee napsal: | Zdravim.. mam kreatin, glukozu, maltu, protein, bcaa, vitaminy, minerali..
Lebo sa mi zda ze vsetky fungujuce veci pre naturala mam..
Samozrejme strava mam poriesenu a mäsa plny mrazak..
a este volaco.. zacal som cvicit bez rukavic a pouzivat magnezium.. ale strasne ma bolia mozole.. casom to prestane??.. |
Něco mi říká, že problém bude úplně jinde, než v suplementech. Nic dalšího nekupuj, vše funkční už máš... teď si dej doopravdy dopořádku stravu a začni pořádně makat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
heymee
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
rozum? super doplněk kolikrát.. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
With time and patience the mulberry leaf becomes a silk _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | rozum? super doplněk kolikrát.. |
tak tak rekl psychicky nemocny clovek, ktery si nikdy nenechal poradit, amen jako prase!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Pavelito napsal: | | rozum? super doplněk kolikrát.. |
tak tak rekl psychicky nemocny clovek, ktery si nikdy nenechal poradit, amen jako prase! |
tak teď mě sprasil...radši zalezu ne? :D _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
edit: radeji nic.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne čt únor 02, 2012 1:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
zas se mi nezda, ze by mel tech dopnku nejak extremne moc.. jestli chces zkusit dobrej nakopavac, tak muzes vyzkouset assault, ten funguje snad vsem _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | zas se mi nezda, ze by mel tech dopnku nejak extremne moc.. jestli chces zkusit dobrej nakopavac, tak muzes vyzkouset assault, ten funguje snad vsem |
když za každou cenu nevíš, co s penězma, tak z předtréinkovejch věcí prej dobře funguje i Hot Blood - já nemám zkušenost, ale na tréninku mma si to strašně chválili...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
ten mi zrovna teda moc nesedl, navic ta "chut" _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
|
|