|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
courtak
|
Zaslal: pá únor 03, 2012 8:40 pm Předmět: kafe behem treninku |
|
|
Hoj, ma nejaky smysl si behem treninku davat kavu? vsiml jsem si ze dost lidi si to u nas ve fitku dava
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
Ja si davam extra silne kafe pred treninkem, kdysi jsem to parkrat zkousel i behem treninku, ale pokazde se mne celkem dost chtelo zvracet (ale je pravda, ze bylo mozna az moc silne a nejake usrkavani stredne silne kavy by tohle mozna nevyvolavalo) nehlede na to ale, ze kofein zacina pusobit az po urcite dobe, tak pokud nemas extra dlouhe treninky, tak je vyhodnejsi dat si ho pred treninkem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:59 pm Předmět: |
|
|
taky praktikuju půllitr silnýho kafe před tréninkem  jináč během tréninku bych možná spíš zkusil klasickej energeťák s cukrem, ale fakt jen když je dlouhej (sám si to nejspíš vyzkoušim až zas pojedu pyramidy na dvě hodiny  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 11:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so únor 04, 2012 12:01 am Předmět: |
|
|
Každého to v topicu kafe behem treninku zajima .. chjo  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so únor 04, 2012 12:06 am Předmět: |
|
|
jo Drapere nevotravuj s tim v tak zavaznym topicu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 04, 2012 12:09 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Každého to v topicu kafe behem treninku zajima .. chjo . |
Ted nevim, o co ti jde. Typuji neco osobniho, ok, tvuj problem (asi ti vadi, ze jsem si zasedl na gurka, protoze jsem si vsiml, ze si ted celkem pricmrndavate), pokud se ovsem snazis o vzkriseni fora, tak pozadej ronnieho o udeleni postu moderatora a muzes to tady v ramci boje proti OT a spamum cistit od rana do vecera. Nehlede na to, ze topiku o kave uz tu par je nebo se to da resit v topiku o spalovacich.
Pokud mas jen blbej den, tak je mi to lito. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so únor 04, 2012 12:17 am Předmět: |
|
|
Nic osobního, a naopak mám vydařenej den  .
Nee o guru není vůbec řeč, a ani nevím že sis na něl zasedl.
Courtak - když chceš kávu, tak si dej před. Během treninku spíš vodu nebo ionťák.
Tohle by tě mohlo zajímat:
"Kofein podaný před tréninkem ve formě kávy, může přinést zlepšení odbourávání tuku před tréninkem. Je to záležitost vysoce individuální, závislá na konkrétním organismu sportovce. Uvádí se, že kofein umožňuje nejlepší spalování tuků podaný tři až čtyři hodiny před tréninkem. Jeho hodnota v krvi však má své maximum dříve po podání (30 - 60 minut), protože se vstřebává rozpuštění v tekutině. Často se v posilovnách a fitcentrech pije káva před začátkem tréninku. Tato aplikace kofeinu nemá bezprostřední vliv na spalování tuku při tréninku, ale bude mít pravděpodobně odezvu v psychické oblasti - sportovec se bude cítit lépe a zároveň se mu na několik minut může zvýšit krevní tlak. Připomínám, že mnozí jedinci mohou reagovat zcela opačně a jejich krevní tlak se jim sníží." _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so únor 04, 2012 7:04 am Předmět: |
|
|
Fuuj kafe je hnus, vzivote sem to jen ochutnal a nikdy nepil a ani nebudu.
Ja si u prosted mich 2h treningu davam musly tycinku. Ale kdybych cvicil tak po max 1,5h tak bych si asi nedaval nic, to je podle me lepsi 1h pred cvicenim klasicky ovesny vlocky.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jirdano napsal: | taky praktikuju půllitr silnýho kafe před tréninkem jináč během tréninku bych možná spíš zkusil klasickej energeťák s cukrem, ale fakt jen když je dlouhej (sám si to nejspíš vyzkoušim až zas pojedu pyramidy na dvě hodiny ) |
Ja se musim smat (ale spis sam sobe ), protoze po dvou hodinach treninku si rikam: hmm, uz se blizi polovina |
u mad?
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so únor 04, 2012 10:47 am Předmět: Re: kafe behem treninku |
|
|
| courtak napsal: | | Hoj, ma nejaky smysl si behem treninku davat kavu? vsiml jsem si ze dost lidi si to u nas ve fitku dava |
Během tréninku si popíjet kávičku? No, trénink v kavárně zní zajímavě
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 04, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: |
u mad? |
viz. muj podpis _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
courtak
|
Zaslal: so únor 04, 2012 12:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|