|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: so únor 04, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
 neskutečný _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 7:33 pm Předmět: Nejlepší symetrie na světě - Flex Wheeler |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Centopani: o formě se bavit nechci, ta asi bude, ale spíš se mi nelíbí ten široký trup oproti ramenům. Neříkám široká pas ani nafouklé břicho, ale široký trup. Vypadá to divně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Centopani: o formě se bavit nechci, ta asi bude, ale spíš se mi nelíbí ten široký trup oproti ramenům. Neříkám široká pas ani nafouklé břicho, ale široký trup. Vypadá to divně. |
Za to asi může těch 9op. s 260 na mrtvole bez opasku (nebo aspoň jsem si ho nevšiml). Sice to nevypadá moc kulturisticky, na druhou stranu nebude střed těla nejslabší... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Centopani ma strašnú formu, kľudne to môže tento rok zobrať, je to taká Yatesovská postava, hustota, tvrdosť a tie ťahy má brutálne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
ten stred hodne prifoukl, bohuzel..takhle uz to tak dobre nevypada.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
ty záda jsou přesně takový, jaký se mě líbí... no uvidíme.
Bez Viktora to bude letos otevřené
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 07, 2012 1:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|