|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 11:05 am Předmět: Re: :P :/ |
|
|
| Mablung napsal: | Pokud jsi ektomorf (budeš spíše něco mezi ekto a mezo, když se tak dívám na tvou váhu), tak bys měl jíst tak 5 - 6x denně aby jsi si zbytečně nezrychloval metabolismus. 8x denně bych mohl já
Ke snídani si klidně udělej vaječnou omeletu. 4 vejce, 28 g bílkovin. A čtvrtinu potřebné dávky bílkovin máš za sebou. A myslím že snídani by ti mohla platit máma.
Svačina - cornflakes+mléko 300g - 10 g bílkovin
Oběd - maso + příloha. To počítej také 20 g bílkovin
Svačina - šunka s rohlíkem. 100 g šunky bude v sobě mít 15 - 20 g bílkovin.
Večeře - těstoviny se sýrem (100 g 30 % Eidamu) - 25-30 g bílkovin
Doplněk (můžeš si to rozdělit přes den či zbodnout jako druhou večeři) - 250 g tvarohu - zhruba 40 g bílkovin (pokud vybereš správnou značku)
A co tu máme 28+15+20+10+25+40=138 g bílkovin, což je 1,7 g na 1 kg váhy. Nepoužil jsem žádný protein a počítám jen plnohodnotné zdroje bílkovin.
Tohle je jen ukázkový jídelníček. Nemůžeš jíst každý den to samé, ale s trochou plánování lze jíst hodně bílkovin za málo peněz.
Jinak, co se peněz týče. Je ti už 18, takže by jsi se na peníze vymlouvat neměl. Vím že každý není z velkého města a ty možnosti mohou být omezené, ale kdo hledá, ten najde (byť i mizerně placenou)
Nepočítej s tím že budeš přibírat byť i 1 kg za týden. To bys byl za rok na 130 kg Budeš přibírat tak 5 - 10 kg za rok, mluvíme-li o relativně čisté hmotě. Zprasit se na 130 kg klidně můžeš, ale to asi nebude tvůj cíl
Nevím nakolik máš zvládnutý trénink, nicméně nejvíce svalů je na nohou a zádech. Je otázka jestli cvičíš pořádně nohy a záda a jestli pořádně regeneruješ. Také je otázka jakou máš techniku cviků, ale na trenéra by jsi si musel vydělat na brigádách.
Jinak, pokud máš moc tuku, omez sacharidy a nebo zvyš pohyb. |
Jsem z Ostravy :P je mi sice 18 ale kdyz si neco vydelam tak nam pak socialka strhava 70% toho co si vydelam z davek (vylej nalej)...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jenova3
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 11:11 am Předmět: Re: jidelnicek |
|
|
stačí víkend brigády a máš na něj...
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 11:13 am Předmět: Re: jidelnicek |
|
|
| guruhonza napsal: | | stačí víkend brigády a máš na něj... |
-70% ale....socialka nam strhava potom z davek...na bydleni a tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 11:24 am Předmět: .. |
|
|
vim ze ten muj jidelnicek zalozen prevazne na rostlinnych bilkovinach je provas namakance uplne k nicemu jelikoz vy jste zvklí na poradnou masitou stravu pri ktere jsou prirustky svalstva mnohemk veci ,ale co by jste delali mit moje prachy ..heh.....nejde mi o extra prirusty ale aspon neco!abych nestal porad namiste!A jedina moznost je ten muj jidelnicek a me jen zajima zdali to ma vube cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 12:14 pm Předmět: omg |
|
|
Dohaje to je ironie..becim tu o nedostatku bilkovin a najednou mama vola na oběd...ty vado ona se zblaznila :D rikam mami potrebuji hodne bilkovin a ona mi hodi 3 kusy masa ale tak velke ze teda nvm jak to mam snist :D hodil som to na vahu a: 369g!!! me chce zabit ta zenska :D..maso mam v podstate kazdy den ale tohle prehnala :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 12:22 pm Předmět: trenink |
|
|
Jen tak pro zajimavost muj trenink ramen a trapezu :)
trenink mam z casopisu muscle fitness a trapezy jsem prihodil z nejakeho webu o posilovani..ten trening je perfektni :)
RAMENA:
Tlaky jednoruček nad hlavou 5x12,10,6,6,8
Tlaky nad hlavou s velkou činkou 3x8, (10,12)shazovaci serie
upažovani v předklonu na šikme lavici 4x10
superserie
předpažovaní 3x10
+
upažování 3x10
Silové krčení ramen 2x40 (pauzy 2-3min) (tezka vaha)
krčení ramen 2x10 (nahore 3 plne nadechy) (lehka vaha)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 12:32 pm Předmět: Re: trenink |
|
|
fakt nejsi Darth Vadera, nebo Lord Spaniard?
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 12:38 pm Předmět: jej |
|
|
nie nejsem ale predpokladam ze to budou nicky nejakych lidi tady na foru (trotlu urcite) ..a vy me k nim prirazujete ze? :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | -70% ale....socialka nam strhava potom z davek...na bydleni a tak... |
Docela by mě zajímalo co je tohle za nesmysl mimochodem.
Z brigád se strhává tuším něco jako 15%, a je to daň. Sociálka fakt nestrhává nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 1:10 pm Předmět: njn |
|
|
to ze je to blbost mi rika kazdy ale mi to tak proste mame..musim kazdy mesic chodit na uctarnu od praxe a oni mi tam pisou kolik jsem dostal a socialka mi pak 70pro strhne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 1:17 pm Předmět: ... |
|
|
davky na děti,na bydleni,mama zdravotni duchod častečný,a dalši přispěvky od socky,,,a ja když si neco vydelam tak se toi bere jako přijem do rodiny navic..na socialce to mate velkým napsano že co si student vyděla se musi přiznavat a ja nemam jak to nepřiznavat jelikož každy mesic chodim na praxi na učtarnu s papiorem kde mi musi napst kolik som si zarobil a jak to na socku nedonesu tak mi nedaj vubec davky ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
Aha. No to je napytel. Prostě dělej načerno, v takových případech mi to ani nepřijde jako nějaká morální prasárna. Totálně demotivující systém.
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 1:30 pm Předmět: njn |
|
|
Tojo ale nejvic me mrzi ze mi to hafo lidi a to i dost starých a skušených nevěří...Mi to tak proste mame z urcitých asi duvodu vzhledem k tomu kolik toho pobíráme....
-----------------------------------------
Jo a děkuji lidi ze mi tu davaje jine stravovaci možnosti (lepši než ta ma) ,ale ja si vazne nic jineho nez tu svou dovolit nemuzu....tohle nebylo prvni co me napadlo vite...ja hledal spousty vychodisk jak si přivdelat abych mel na kvalitnější stravu ..ale nakonec jsem zjistil že važně jinou možnost nemam tak to prosim berte v potaz a vratme se k memu jidelničku an rostlinnych bilkovinach ...věřte že bych rad měl lepši variantu stravovani (vejce ,maso ,tvaroh,whey protein) ,ale ja važne tuhle možnost nemam!
Proste soja protein,a mleko by byl muj největší přijem bilkovin+pečivo :/ těstoviny a tak no :/...mas každy den maso k obědu a i nějake ty vejce se tam najdou,ale proste hlavne je tam ta rostlinna bilkovina...snad je lepši přijmout deně 5g sacharidu an 1kg a 180g rostlinnych bilkovin nežli 5g sacharidu na 1kg vahy a 20g živočišných bilkovin ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
Pardon, že ti to tu spamuju, ale udivuje mě jedna věc. Ty máš peníze na sojový protein, máš peníze na omega-3, máš peníze na kreatin, ale tvaroh nebo eidam si nemůžeš dovolit?
Píšeš, že za sojový protein utratíš 620,- měsíčně. Za tuhle cenu máš cca 5 kg kuřecího, jestli dobře počítám, tak to máš 160g na den - nebyla by to lepší volba?
A mimochodem, v mléku není rostlinná bílkovina
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|